標題: 擁有刘亦菲气质的OL [打印本頁]

作者: gigi61978    時間: 2021-10-25 01:58     標題: 擁有刘亦菲气质的OL

之前講我係舊公司時跟過一嗰女上司,会学佢啲打扮買啲同佢著開差唔多款的外套裙裤鞋嚟著幻想自己係佢。自从個此放假は聊试下著到佢咁扮係佢去公司樓下個商場行下点知撞到佢咁刺激经历后,转左工都好耐冇著個啲衫。点知早牌見客見到成個刘亦菲咁靓OL,我撞邪咁想变成佢。第日忍唔住著套女装恤衫西裤套装番工(外面著男装西装外套唔打呔都唔觉),带左個中性手袋番工(鞋就冇辦法拉)。姐妹有冇试過咁?5 U% n, M- }0 K; {! X0 L: t
3 Z$ {" i6 v6 q  h  D7 S
作者: misslady    時間: 2021-10-25 12:06

OL 要穿高跟鞋% b: e1 u! ~8 o; `

* n' w7 J* \1 j& Y! r
作者: applebaby    時間: 2021-10-25 21:27

同事睇得出嗎?
作者: gigi61978    時間: 2021-10-25 22:21     標題: 回復 2# misslady 的帖子

都唔一定啊。當然著三寸斗零踭高跟鞋更正(但我著唔到番工)
作者: gigi61978    時間: 2021-10-25 22:29     標題: 回復 3# applebaby 的帖子

因为我著啲男女都得啲颜色(最姣都是粉红), 件恤衫又冇lace, 所以应该睇唔出。如果唔系又撹到好刺激好high
作者: heidiqueen    時間: 2021-10-25 22:52

不錯!! 不錯!!, G4 a$ V) [7 _- D1 v# Q+ j
OL 要穿高跟鞋!!
作者: lafinus    時間: 2021-10-26 12:24

明目張膽影佢相嗎?
作者: xxxhh    時間: 2021-10-26 23:27

有,試過想買差唔多款的衫同裙!
作者: gigi61978    時間: 2021-10-27 10:07     標題: 回復 8# xxxhh 的帖子

睇到邊個啲衫跟住嚟買?又有冇著番工?
作者: xxxhh    時間: 2021-10-27 22:08

引用:
原帖由 gigi61978 於 2021-10-27 10:07 發表   9 x, O3 [2 p3 V. u! I
睇到邊個啲衫跟住嚟買?又有冇著番工?
( x+ ]) W% \. i  R0 v: v0 u1 }* Q# R無話特定邊個,見到靚就試下搵,7 E) s, P8 {0 y6 r! }, F; J' |
有時d西面同事套衫著得幾靚都會搵下邊度買到,淘寶有時會見到類似款。
作者: misslady    時間: 2021-10-28 11:08

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-10-25 22:52 發表   + |. z) y! ~8 G7 C
不錯!! 不錯!!
0 H9 A. D6 q1 s0 u- ]% \7 d1 rOL 要穿高跟鞋!!
- n  p/ p- v. F, X( I& Y

4 p( ?. H5 \5 l穿窄身半身裙。
作者: xxxhh    時間: 2021-10-28 22:08

引用:
原帖由 misslady 於 2021-10-28 11:08 發表   
+ V6 n5 U# ?/ r8 R5 h) ?- C
. e+ r9 L$ Q) s% y1 X4 K6 ?& c( ?
4 [; [  s7 c. x; q" q; T穿窄身半身裙。
: Y5 Q2 C5 r, V. H  O0 S1 g 絕對要!7 q$ y6 W3 z5 K" O3 K
配埋薄絲襪,黑色、肉色都好得

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0