標題: 購買香港校裙問題 [打印本頁]

作者: hanaxhana    時間: 2021-10-31 07:18     標題: 購買香港校裙問題

想問問大家會去開邊間買?5 r. \' O6 @. g9 k: I
因為去過長沙灣果面其中一間問過6 I8 n% Q) k  W  m( j
話要有學生證先買到…
作者: user9527    時間: 2021-10-31 14:19

話幫人代買就得
作者: uniform    時間: 2021-10-31 17:23     標題: 回復 2# user9527 的帖子

唔係都要學生證咩?
作者: bernadete9999    時間: 2021-10-31 19:15

Which store was that???
作者: YHSY    時間: 2021-10-31 21:59

我記得豐昌順係要學生證,可以試下其他校服商5 }. ~/ P1 N8 L" B' g$ Q. Y

1 d) N$ y, H( \2 F, f2 x! }. k[ 本帖最後由 YHSY 於 2021-10-31 22:02 編輯 ]
作者: kinkikeith    時間: 2021-11-1 14:50

引用:
原帖由 hanaxhana 於 2021-10-31 07:18 發表   9 }7 C. B6 Z1 t# H
想問問大家會去開邊間買?2 z2 y! a' m& c: x
因為去過長沙灣果面其中一間問過8 D. n3 O' w! p/ w
話要有學生證先買到…
1 Q4 t+ E+ K9 y" T9 L5 t4 x1 _) p
( S* u& _9 D2 c$ A- E5 t我之前幫我個仔買唔洗出示証件,可能買校服裙先要?
作者: hanaxhana    時間: 2021-11-12 07:47

要呀,幾間都要證明先買到
& s% T% ?& f; n- Y4 ^癲到係要講明咩班咩名咁
5 Z0 `  d. ?$ y1 |/ t就算真係女人去買都未必買到…
作者: khman01    時間: 2022-2-7 05:17     標題: 回復 7# hanaxhana 的帖子

第一步,係你需要知道你想買什麼學校的,第二再想什麼地方可以買
6 i; m- H7 f) t3 A# Q0 @9 L7 X7 Z* `0 z3 M
如果你只係想要比較靚的校服冇指定學校就會易D & S' o1 p1 ^$ N9 m$ y- K7 {
如果你有指定,你就說出來睇下有冇bro 或sis 幫到手啦.
作者: glock18    時間: 2022-3-27 21:15

去三德買,EASY
作者: 169188142    時間: 2022-12-13 19:09

大家請分享下邊度買比較容易,但埋一年會買幾多套丫
$ o; i; ^! E0 K4 h* z8 ?% z- y4 l0 e5 w
我係新手

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0