標題: 愛絲襪有罪嗎? [打印本頁]

作者: xxx1001    時間: 2009-9-14 01:55     標題: 愛絲襪有罪嗎?

其寅愛絲襪有罪嗎?
% Z4 h8 @: R+ X2 X愛著絲襪有罪嗎? 7 D! e2 l$ E, a" b9 l, c
! L: T" A& Y6 k( o( ^+ ^
請各位BROTHER & SISTER 俾d意見....... 1 ]" d( o' h: N

0 e' P- n5 U# Z" z
5 I8 P% z0 B- A" E1 D& Q因為有好多時男孩子愛絲襪或愛穿絲襪會俾好多旁人既岐視目光嚇倒......
作者: wilsonfong12    時間: 2009-9-14 17:51

其實我認為係冇罪,呢樣野其實係外國好普遍,只不過係中國人傳統,仲未接受到姐
作者: Jay    時間: 2009-9-14 19:08

你冇罪啊!, \1 c0 F1 }2 f# k2 H. d* k3 c2 x
外國到冇問題!
1 A& V7 n, i5 E9 l* D& a0 Vhk係d人守舊姐!
7 w- E+ T) P7 S* L; \所以迷比人歧見你囉!
作者: blackblack    時間: 2009-9-15 00:01

作者: yingkit2008    時間: 2009-9-15 10:26     標題: 回復 1# 的帖子

香港無咁既法例。
作者: garfunkel    時間: 2009-9-15 11:37

我兩年幾前都已經著絲襪出街 (只限冬天) # j% I& `2 X% d
試過搭MTR, 專登翹腳露出部份小腿, 果陣我著住黑絲, 坐我對面既女乘客響度眼睥睥; E7 U) }" `( u
  y/ a2 c" ^' F8 f6 J
其實我有諗過搞網聚, 搵日天氣凍凍地, 成班hkcdtv網友一齊著住絲襪出黎"非法集會"...
作者: joey221    時間: 2009-9-15 21:58

當然無罪,但最好不要給朋友.家人,女朋友知道.
) E9 I! R+ d/ |4 U  U因不知他們怎樣想.
作者: NagatoYuki    時間: 2009-10-4 14:47

與其是「罪」,倒不是講是別人給予的壓力……
& d* {' d( T1 V/ i歧視目光都只因「覺得某個人屬於另類」……
* k8 ?/ y+ S3 ^: L4 l/ c8 Z5 [. {' ^" q5 h7 \* Z  f' w
當然不清楚別人怎樣想也是個問題……
作者: sinson    時間: 2009-10-4 15:15

無罪既-.-只不過香港D人重未接受到; k& W% ?. B. {  _5 l! h
同埋絲襪著係入便,人地最多都係奇異既目光。但對我地D cd黎講,人地會擔心自身安全=.=
作者: texaco496    時間: 2009-10-11 22:00

埋得人點睇,
, U* F4 L& ^% O6 f; q1. 如果保暖,自己protect,病左邊個可憐你
5 d0 B# J3 `% a8 Q: k4 e2. 如果係你既朋友,應該會接納,因為每個人有自己的喜好,係尊重別人,唔係的   話都係豬朋狗友
作者: blue173123    時間: 2009-10-11 23:49

愛著絲襪無罪!
' _9 d5 C7 Y7 m! k; a* G如果有罪有我培你!
作者: belebala1234    時間: 2009-10-12 00:36

邊條法例話有罪
作者: yuko    時間: 2009-12-2 11:46

我覺得愛絲襪係無罪
作者: 776439    時間: 2009-12-23 20:12

迷戀絲襪沒罪,如果忍受不住異樣眼光,就盡量隱藏
作者: qooqoo    時間: 2011-2-27 09:12

沒罪 你不要想太多
作者: kentw183    時間: 2011-3-2 21:44

岐視目光嚇倒
6 [1 l* Z6 C' t" A
! V( e3 v. j2 R; m# V不同意~
作者: nuwkov    時間: 2011-3-5 03:04

纯粹成见。男性喜欢丝袜甚至用丝袜好系个人自由,何罪之有?只要唔介意人地目光,其实无乜大事。
作者: chundog    時間: 2011-3-11 01:08     標題: 冇罪

冇罪,自己喜歡就ok
作者: arched    時間: 2011-3-11 01:19

其實週街都見得到啦,普遍都接受的
5 {$ m' V- k* w8 s搵個明星著,咁D人就更接受啦

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0