標題: 隱藏小JJ的方法 之嘗試 [打印本頁]

作者: jesscd    時間: 2009-9-18 02:09     標題: 隱藏小JJ的方法 之嘗試

之前有姐妹post了一張圖,,介紹如果隱藏小JJ,,在下試左幾日有少少分享- O/ ]% D( C: ]5 e/ Z/ I% I

/ T& `4 F2 [5 w8 E) P基本上自己一個人是困難的,,因為你只有2隻手,,無法按住JJ及蛋蛋不移位後,,同時再用膠紙固定位置(在下搵不到圖中的皮膚黏合劑,,所以用膠紙代替)
0 t1 y; \0 d5 P% \* z0 t
9 l4 Y" o4 x% U8 l6 ?1 Y在下嘗試了幾日終於成功........很辛苦呢, E: ?& i2 p) B7 |8 M3 i% A: T/ c

/ E& M1 r0 {% t0 R  ?8 K7 ?/ _0 Y不過效果非常好
6 S0 a( d6 T8 u0 S, {立刻變得有曲線,,再沒有男性輪廓4 P2 Y/ ^3 W/ q6 e
而且感覺真的很女性化,,尤於圖中介紹符一樣感覺,,很high~$ x  F! t6 n- A: R8 h5 \2 E
' p" r  z- h& E; R& S& u
可惜膠紙的缺點時效力很快消失,,加上皮膚有油性,,2個小時後便鬆脫了.......
作者: sinson    時間: 2009-9-18 10:32

2小時後所有人都望住你
作者: ashleybaby    時間: 2009-9-18 11:40

咁咪好-_-羞羞
3 y3 J! U  f6 \7 s7 S但面貌呢....我不是咁信可以做女哦...
作者: smgirl4688    時間: 2009-9-18 13:02

非常感謝大大無私的分享~~~持續發帖的動力來源是需要大家持續支持的!
作者: 330760702    時間: 2009-9-19 13:22     標題: 回復 2# 的帖子

呵呵,不会吧?二个钏就没用啦?你可以用裤啊
作者: laisipoon    時間: 2009-9-20 10:04

why hv. to hide your jj ar. ?
作者: kzone    時間: 2009-9-20 11:14

整完都係自己睇,又整唔到洞出來~~盞辛苦
作者: jesscd    時間: 2009-9-21 00:40

既然唔會傷害到自己,,貪玩一試囉
! s5 @8 i2 e) b6 P4 W' ?! ?3 B# I' c8 ~- S( N( m
我知道咩係原圖中既皮膚黏合劑,,原來係醫用膠水,,但唔知邊可以買
作者: thong    時間: 2020-4-28 04:24

醫用膠水也要買埋溶劑。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0