標題: 0甘係潮吹嗎? [打印本頁]

作者: sasalady    時間: 2022-2-9 16:39     標題: 0甘係潮吹嗎?

我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
作者: gila    時間: 2022-2-9 16:47

只係失禁就唔係. 有人幫你會好D.
作者: sasalady    時間: 2022-2-9 16:56     標題: 回復 2# gila 的帖子

0甘潮吹同失禁系点分别0既呢?真系好想试
作者: gila    時間: 2022-2-9 18:00

呢個絕學好耐都無試過,好想再試。不過幫人,自己會好攰,而且滿足感不大。自己試就傷身。 所以成為絕學了。" Y  @. Y# v+ u% T6 B* M( k# N4 v% V

& D  H# R9 n1 G8 a! h6 I- Z; h- l6 G( a2 F
- }# x  W" i3 ^1 e  R) E: {
自己揣摩一下。; x6 w; K+ c3 J: }0 Q2 k% E4 Y

9 Q4 W* N3 v2 X. X  y" ^& a
引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:56 發表   4 [$ b  ~7 u% c' T/ ]
0甘潮吹同失禁系点分别0既呢?真系好想试
" G7 g6 f) j, H4 F* k5 F* g- \  F. J9 a/ F) r) b* ~. r# [& k" S
作者: zuezue    時間: 2022-2-9 23:22

估唔到 gila 咁放....,我以為平日妳只装扮下買下衫化下装
作者: joey221    時間: 2022-2-10 00:50

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:39 發表   : a" [# Y3 T. C7 _/ S- ^
我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
' K# o0 i; k7 B+ [3 |  N7 G6 r  l0 y; S9 r! r. U$ b
我只是後面有感覺
; a7 a( K" w( |8 {3 ~1 f" i. }! q可能長期穿上女裝內衭
" I( E, n( Z: t) G5 _把jj 收貼太緊。
作者: SweetDreamer    時間: 2022-2-10 11:35

恐怕是失禁居多.................
作者: gila    時間: 2022-2-10 12:17

我唔放。所以先成為絕學。可遇不可求。
5 P3 C9 t$ S6 e; z, H0 x: X, f* A! w: B, E9 Y3 n% A
引用:
原帖由 zuezue 於 2022-2-9 23:22 發表   ' G. t4 i! b7 y8 n
估唔到 gila 咁放....,我以為平日妳只装扮下買下衫化下装

作者: JoJo1217    時間: 2022-2-10 14:26

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-2-10 11:35 發表   7 Y$ k5 C; z, ?
恐怕是失禁居多.................
5 a" w7 W  E+ H8 b

# e: @0 o! \# G& t( [! b我都認為係
" b, P6 J2 n$ |' i" T8 u女士的都係9 N7 ?( s( o" B4 b- A
射幾滴都話8 x" G# U* Y* |3 `0 B$ h: [
如果射得多
2 ]6 ]$ M& @: x唔係尿边有地方儲存咁多液體射出來?
作者: denisews1018    時間: 2022-2-11 08:23

~管他呢,   o係舒服狀態、、、 排尿也有快感的 (真是的)
作者: sasalady    時間: 2022-2-11 15:23

系,真係好舒服,雖然JJ唔係好硬,亦唔係射精那種高潮,但係就有種控制唔到的快感~~
作者: JoJo1217    時間: 2022-2-11 15:55

遲D疫情無咁緊張時' U8 G/ C) }; _( g& p7 V
真係要搵個浴缸試下
作者: gila    時間: 2022-2-11 16:14

要唔要幫手又幫口?
+ [1 S. D. O* V: U: ]" [2 {2 M+ E( ]6 t' K5 Z, M, u9 R
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-2-11 15:55 發表   $ K. m# U1 A' a1 `, A% F
遲D疫情無咁緊張時
+ A. M- t7 I# U真係要搵個浴缸試下

作者: xrm6013s    時間: 2022-2-11 17:01

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:39 發表   - z5 V1 L( y* }& Q& W8 v
( h2 f- B7 G/ j7 ?/ e
, \+ Y: z9 s- l" A! N
我試左幾次都唔得, 冇感覺, 可能唔慣有硬物後入
作者: JoJo1217    時間: 2022-2-12 13:18

引用:
原帖由 gila 於 2022-2-11 16:14 發表   4 o9 b; D  b0 w
要唔要幫手又幫口? ; k% m2 A) w2 j+ Y/ }4 O

5 r: E4 R4 D5 u
* `9 ]3 J) G, i5 L) C女神有 offer) v! P2 _9 q) v$ l" ^
一於先來個鴛鴦嬉水
作者: gila    時間: 2022-2-12 22:14

咩呀? 講緊潮吹。同鴛鴦嬉水無關。
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-2-12 13:18 發表   
; A  o( J! ]2 s* c  X7 t- D+ Q& f: f8 y  ~9 }! E9 L4 ^
女神有 offer, a$ H& D/ A: a6 U2 O
一於先來個鴛鴦嬉水

作者: hf-1141    時間: 2022-2-12 22:40

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2022-2-11 17:01 發表   4 e. E& Y& {9 G% t2 F4 \
" l" ^2 m/ ]! [  f' h' C

* W% o4 N- x4 x8 B+ V我試左幾次都唔得, 冇感覺, 可能唔慣有硬物後入
5 }- ~* k$ k6 |1 _5 C$ A9 b
# Q3 i; g; \3 K2 z. p! q1 ~其實正常,
作者: Nagajima    時間: 2022-2-20 00:00

不是每次都可以,禁慾越久越好啦
作者: lulume    時間: 2022-2-20 06:37

還沒試過是什麼感覺真想體驗

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0