標題: 氹女朋友一齊玩絲襪 [打印本頁]

作者: 陳真    時間: 2009-9-21 13:06     標題: 氹女朋友一齊玩絲襪

同女朋友相識了一段長時間, 到而家準備結婚, 大家關係密切左, close左很多. 而家佢返工, 是需要著絲襪的. 時常係公園傾計時, 好鐘意摸佢對絲襪腳. 一路摸, 一路同佢講我好鐘意女仔著絲襪.
: P3 R% E5 B+ v; E1 n
4 S; F* Z- D& |9 y* Q' I5 c' K$ G有一次, 又係咁摸, 講起其實我著過絲襪. 是一次去黑龍江做野, 零下幾十度工作時, 當地工頭教我們穿絲襪保曖. 就此喜歡了絲襪的感覺. 女友覺得沒問題, 都係喜好一種姐. 我問覺唔覺得我變態, 佢話各人有各人喜好啦, 好似我喜歡儲肥皂之嘛.
1 k: `3 O% ?2 D1 y* T& d4 g3 _6 [5 M" h- ~! m" E2 k
之後有一晚, 上左佢屋企玩, 就氹到佢穿上一對黑絲, 陪我玩左晚.1 Y% D8 Y3 c: h; `8 G. W& C4 r# [

" b' X/ @: B9 l% c  U再過了幾星期, 佢黎到我家, 我就有準備, 預了一對絲襪送俾佢, 呢次不用多言, 叫佢試下絲襪直穿一齊玩, 我地兩個一齊著. 佢竟然不猶疑地話OK. 問佢介唔介意我有穿絲襪呢個習慣, 佢話唔介意. 之後我們兩個絲襪直穿咁玩了一個下午....." R( R5 [( J* E; {& j& L6 g
7 ^, m! X( q5 ~: q+ \5 v
下次, 佢話想試下連身絲襪啊.......2 S  ?$ f4 h+ \. l) ?2 a8 K
8 M0 Y! P! `. |. t; x. W" T: L) B
所以, 大家, 俾少少勇氣. 男人穿絲襪, 為了生活情趣, 或保暖用途. 其實不難令身邊的一接受的.
作者: dancouga    時間: 2009-9-21 14:01

好羨慕你有個咁好既女友…" x. ?7 H3 h4 L3 L0 ~5 l+ t  z( n
我連女友都冇…ha
作者: wtf    時間: 2009-9-21 15:46

只要有勇氣就得~?
作者: ~劍靈~    時間: 2009-9-21 16:46

你好彩咋  5係個個女朋友都禁開明的''
作者: grilboy    時間: 2009-9-21 18:31

既然各人喜好不同
5 ^8 ?8 o- m! j6 y: }那個人接受事物程度也不同1 P6 t* }; R- f7 o+ Z! H% V+ X
不是每人也這樣認同的,就像同性戀結婚合法化一樣
作者: s3bl453    時間: 2009-9-21 21:07

好羨慕你有個咁好既女友.....
作者: shinobu    時間: 2009-9-21 21:17

你要珍惜你可以有一個咁善解人意既女朋友呀
作者: 330760702    時間: 2009-9-21 22:15     標題: 好想

我也想有这样的女朋友啊
作者: 雅虎信箱    時間: 2009-9-22 12:16

作者: lymphocyte    時間: 2009-9-22 14:05

我自己本人就不是鍾意穿絲襪的,不過就十分喜歡高跟鞋的,有一次女友發現了,她我為什麼會有女裝鞋,我誠實地跟她說是我的,然後問她會否介意,她說無。之後去旅行,我帶了一雙高跟鞋,並且在晚間酒店,我穿著高跟鞋跟她行房了,很開心。
作者: chun121    時間: 2009-9-22 15:48

好羨慕你有個咁好既女友…
作者: wilsonfong12    時間: 2009-9-22 18:48

你就好啦,我連女友都冇
作者: Jay    時間: 2009-9-22 19:18

你就好啦!你女朋友咁好啊! $ J! j4 b: H; ~( t. f2 m" p2 u
cd唔係個個女仔都可以接受到啊!
9 z: R/ _. [7 b- P0 {1 y呢種女朋友你要好好珍惜啊
作者: esnow    時間: 2009-9-22 20:38

真羨慕妳有這樣的女友啊!
作者: c4defusekit    時間: 2009-9-23 04:40

老實講,唔係個個女朋友都會咁開明,
" z4 s  c1 f2 G. h; Q8 W" k你有個咁愛你既女朋友真係令好多人羨慕
9 W& {# t: l. b/ [# |# y佢亦都唔介意你咁做
作者: cd1018    時間: 2009-10-10 15:13

you really lucky ar
作者: kwlegend    時間: 2009-10-11 13:53

你係好采 好多人都未必接受到
作者: imm    時間: 2009-10-17 04:15

真係令人羡慕呀....
作者: baby123    時間: 2009-11-7 18:04

作者: kevin428    時間: 2009-11-7 19:01

偶女朋友也知道偶喜歡絲絲滴4 D" Q, N" t, }) N
她也不反對
+ Q' b0 p. `& q. F# l, a, ^喜歡絲絲又不是啥大不了滴
2 P% g: E, q, p# M3 I5 a現在都有男用絲絲啊
7 s5 @. z. l+ p# N冬天穿在褲褲裡面最保暖嚕4 a( w5 b9 L9 h% P: n' {6 ]/ J! @
比穿啥秋褲還方便多嚕!
作者: iloveol    時間: 2013-4-12 03:01

作者: alady    時間: 2013-4-13 19:40

你女朋友好開通
作者: xuanrui2    時間: 2013-6-13 03:01

只要有勇氣就得~?
作者: Fayia:(    時間: 2013-6-25 03:39

我覺得多數一講就會散
作者: lpxzh    時間: 2013-7-2 01:50

+1 to 24th floor
作者: sawsaw    時間: 2013-7-7 14:06

你就好啦!
$ c6 v/ B2 R- j6 S' X- t& M$ I  I我女朋友彩我都有味呀!!!
作者: clen1995    時間: 2013-7-7 15:59

你就好啦!hkcdtv.com2 B9 ~& p" C' N$ j6 ]& c9 P, i5 P  t& V( J2 [, [4 _" c% u
我女朋友彩我都有味呀!!!
作者: leoleo814soso    時間: 2013-9-3 11:22

作者: lulu569    時間: 2013-9-3 21:58

你女朋友真好
作者: samleung3000    時間: 2013-9-12 12:52

有個咁既女朋友真好
作者: apple_leung    時間: 2014-1-7 00:30

我都唔敢講出口
作者: winniegobby    時間: 2014-1-7 01:06

睇下點演繹既啫
作者: Meiko    時間: 2014-1-21 00:53

我同女朋友一齊去買絲絲同化妝品,佢應該feel到少少同接受到,又不會自己一個去買咁尷尬,佢要啲,我要啲,不過女裝衫同女裝鞋就自己上淘寶買,唔想比佢知道自己係cd同再試佢底線
作者: johnnygg86    時間: 2014-1-21 07:11

You are so lucky!  Wish my GF is like this.
作者: cdslave    時間: 2014-1-21 09:33

作者: michaelbus    時間: 2014-1-21 18:09

好好彩你女朋友咁開放
作者: denisews1018    時間: 2014-1-21 18:36

引用:
原帖由 lymphocyte 於 2009-9-22 14:05 發表   
8 `/ s7 ~# V+ T( P% ?........問她會否介意,她說無 ...
" |8 T' E, c( t6 p7 K
8 P# n9 O, T# \- j* b$ t

, ?* }0 {% c& D- U" Y2 a' H" |8 ~  ?" K  K' L+ D2 t

5 q  @% r3 o. F  r8 c; N
# Z/ d, f7 W$ K5 w) id女仔講就話唔介意,遲d慢慢就話你唔似男人、冇男子氣慨乜乜物物........
9 e+ s- E- v6 A/ N- ~/ {5 `: P
( h( P, H$ T" p1 i2 R. T, _: H) h; _  x+ f8 X6 S! b

4 Q) [0 T* Y, D! z1 \, ^" ^3 T' d0 [  O* l
.
作者: KR7723    時間: 2014-2-1 01:20

我諗你女朋友唔介意就可以。
4 Q+ e+ w/ Y" `2 v但如果有其他喜好,例如係著BRA、UNUN就未必幫到你
作者: silksocksboy    時間: 2014-2-4 00:05

引用:
原帖由 ~劍靈~ 於 2009-9-21 16:46 發表   5 A6 g3 q  c/ [4 t$ D" S( {+ o; ^
你好彩咋  5係個個女朋友都禁開明的''
! Q; M2 V6 A: d0 z完全同意
作者: sa10089    時間: 2014-2-4 04:53

作者: YNOTCD    時間: 2014-2-4 05:32

果然係一個吾錯既方法我都同我女友講下先!
作者: andreato    時間: 2014-2-4 22:18

好羨慕,我唔明點解男人唔可以著絲襪,都有用架嘛。
作者: 7-11-11    時間: 2014-3-8 09:21

女友好早接受我穿絲襪啦,不過反而距自己唔中意著
作者: leoleo814soso    時間: 2014-3-29 10:15

你要珍惜!!!
作者: zzjordam    時間: 2014-4-9 10:19     標題: 回復 1# 陳真 的帖子

有相同愛好得不好找 要好好珍惜唷
作者: AlexiaTang    時間: 2014-4-9 11:16

羨慕
作者: ll8123    時間: 2014-10-16 17:17

作者: futfut234    時間: 2014-10-21 00:33

有咁嘅女朋友真係好
作者: Joey123    時間: 2014-10-24 10:10

要好好珍惜呀
作者: wahkaka    時間: 2015-6-20 18:20

羨慕你的女友肯接受。
作者: simon1l    時間: 2015-6-26 03:29

真係好羨慕你, 我以前D 女朋友都會話我變態,即使肯都唔會好主動咁話要著俾我睇
作者: karta3102356    時間: 2015-7-12 12:25

有這樣的女友真令人羨慕
作者: a3895128    時間: 2015-7-29 22:40

真羨慕你有個喜歡絲襪的女友阿!
作者: blackopaqueph    時間: 2015-8-17 19:35

quite good, i never had the courage..
作者: alez825    時間: 2015-9-18 01:30

作者: stupid_pig    時間: 2016-6-29 09:10

作者: Yanananana    時間: 2020-4-21 05:46

有一個肯着絲襪嘅女友就好
作者: pantyhosemancc    時間: 2020-4-21 17:16

引用:
原帖由 7-11-11 於 2014-3-8 09:21 發表   
$ X* N# _. w0 G6 e  ~女友好早接受我穿絲襪啦,不過反而距自己唔中意著
1 G4 Q5 g( z0 ]. D; l2 R
4 v! c6 ~* y- D* ]* [& T5 E; [% YSame with you.
作者: heidiqueen    時間: 2022-7-20 23:39

好羨慕你有個咁好既女友......7 O  s" K3 G0 I3 L, D# k

作者: kwyyds    時間: 2022-8-11 10:50

羨慕

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0