標題: 有無人現實生活有朋友知自己鐘意cd? [打印本頁]

作者: candiceyan    時間: 2022-3-17 15:31     標題: 有無人現實生活有朋友知自己鐘意cd?

人大左好多時唔洗下下話搵人陪搵人傾
& [. o! w. }( ]) B不過有時都好想有個朋友可以分享下,但又驚會比其他人知道曬
作者: siumeci    時間: 2022-3-17 19:42

想可以PM交流下説説
作者: joey221    時間: 2022-3-18 02:24

引用:
原帖由 candiceyan 於 2022-3-17 15:31 發表   , E. d4 E% V& w' N
人大左好多時唔洗下下話搵人陪搵人傾# U& w8 \( G/ Y* o: S! c
不過有時都好想有個朋友可以分享下,但又驚會比其他人知道曬
5 Y+ `. w. \% C7 h
; q, D! G3 a9 z( X' j我一人住4 @% k  }* A1 C
所以長期穿上女裝
作者: JessBB    時間: 2022-3-18 09:41

我諗如果我的朋友或家人知道我是CD或Kiger,一定嚇到暈!
% Y% r8 O5 ~7 n
6 {5 }' U) I( E0 I  ?" K/ n2 N[ 本帖最後由 JessBB 於 2022-3-18 09:42 編輯 ]
作者: candiceyan    時間: 2022-3-18 11:10     標題: 回復 3# joey221 的帖子

日日都可以著靚衫好開心
作者: candiceyan    時間: 2022-3-18 11:12     標題: 回復 4# JessBB 的帖子

咩系Kiger啊?$ N" I& m& c* l6 m; K
我都系,一定唔可以比佢地知
作者: hojasho    時間: 2022-3-19 00:08

令一半知已足夠啦
作者: vivienne    時間: 2022-3-19 14:13

有。重女裝同两個老友去吃飯聼歌
作者: candiceyan    時間: 2022-3-28 11:00

引用:
原帖由 vivienne 於 2022-3-19 14:13 發表   2 y. j* O) l5 r: t0 C
有。重女裝同两個老友去吃飯聼歌
. T( Y# D# O0 w) o/ P# \9 J3 l

5 m0 T5 D2 h$ F; s3 w好開心啊,可以係朋友面前做返自己
作者: candiceyan    時間: 2022-3-28 11:02

引用:
原帖由 hojasho 於 2022-3-19 00:08 發表   , k. B! b/ ?& [. Y
令一半知已足夠啦
% B; f( a1 X4 K  M7 U; A+ Y
' V6 F, o* N7 A! r- Q8 V
另一半好難講出口,一接受吾到就完
作者: cherrie    時間: 2022-3-28 16:50

好難同人講。更難得唔mind
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-4-2 04:12

N代單傳,所以CD 唔俾得父母知,更遑論提出想變性的想法…
作者: fanbellayuki    時間: 2022-4-2 14:23

差不多個個都知~
作者: hong1982    時間: 2022-4-2 18:08

差唔多所有朋友都知
作者: alpha2008    時間: 2022-4-3 01:09

一直都好想比d close既朋友知
) O" f. K3 n7 h. T) b但係唔敢 驚佢地接受唔到
作者: SAYA030    時間: 2022-4-3 01:39

得一個朋友知,而且佢知之前一直試探佢,見佢好似接受到就慢慢坦白。不過之後每次見面我都覺得有點尷尬
作者: candiceyan    時間: 2022-4-4 10:47

佩服你地比朋友知份勇氣,我真係唔敢
! l% T" P& L" M' [一離驚接受唔到,二離驚通曬天
作者: JessBB    時間: 2022-4-4 12:28

引用:
原帖由 candiceyan 於 2022-3-18 11:12 發表   
  w" p5 o8 T1 [; c咩系Kiger啊?
2 J: s  T. @! x, l. V5 l2 `% F我都系,一定唔可以比佢地知
: z' h2 ?. V3 W9 @) C. y* f2 c
. k6 f+ ]% F3 `. `7 p0 E喜歡打扮成人偶的喜好者。Kigurumi" Q7 i! W& K, A
/ R! x# J- G- B, a
惟有自己秘密地進行自己的喜好,或與同好分享交流。
作者: SweetDreamer    時間: 2022-4-6 10:44

我姐姐知, 但係, 我只係試試過一次著女裝去見她...........' j3 ?) q2 u0 }( B
(平時, 响屋企著女裝睡衣唔計)...........7 t; K: j. L! U4 J
* w8 `) ?- r6 x0 y. p
以前個女友知..........後來分了手.........' C" v9 q$ _: M  x1 @; m. ?& N) P

$ B; `1 t3 @) G' D1 y近日, 被個好要好的表姐發現我著女裝...........- i, O/ d% a( P, l3 y; O

5 s2 B! p  `$ A2 v. t# x  S# A1 h朋友............無乜真心朋友, 有都唔會講................
作者: candiceyan    時間: 2022-4-7 15:10

引用:
原帖由 JessBB 於 2022-4-4 12:28 發表   
: f2 ~$ z/ {6 Q, B: [) W0 U5 F( w/ ^' r
: m5 t* Y, ^7 x, C4 ?6 `
喜歡打扮成人偶的喜好者。Kigurumi" p" g! I2 i; m/ U% u; f' p

2 W; J# d) @" b3 M惟有自己秘密地進行自己的喜好,或與同好分享交流。
+ f5 B3 V8 p. A  U, V7 u. V
+ D6 J# `# g8 `" J/ O
自己既喜好有同好分享同認同已經可以好開心
作者: candiceyan    時間: 2022-4-7 15:11

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-4-6 10:44 發表   - H1 s8 c( n; A3 M
我姐姐知, 但係, 我只係試試過一次著女裝去見她...........
  n4 _! d! o- ?(平時, 响屋企著女裝睡衣唔計)...........! r1 K+ |' s$ ]! F7 m% U1 g

+ i  m- s* a6 L' z4 w# F以前個女友知..........後來分了手.........
( H3 F/ ]: L% W: U$ F
8 R* D* F+ b" h2 ^. F2 g# B! H5 s近日, 被個好要好的表姐發現我著女裝...........2 z' N! `! r# R

4 w0 T8 y5 T+ }9 r ...
* L; t3 Z/ K$ n9 d" U8 f% V! U; v; ~1 |
/ M# I, @4 n6 L
咦你家姐,前女友同表姐知道左個反應系點呀?
作者: Ashley00    時間: 2022-4-8 10:39

之前同左個好熟女性朋友講,之後有同過佢一齊行街買bra同lingerie
2 D9 N1 k5 o8 z7 K8 h3 P. h& C$ @2 {, X. D5 P% A

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0