標題: 比屋企人發現咗啲鞋 [打印本頁]

作者: cder    時間: 2022-4-13 20:49     標題: 比屋企人發現咗啲鞋

好唔開心,比屋企人發現咗啲鞋,罵到我好甘,話我心理變態
作者: suedemi    時間: 2022-4-14 02:00

將啲鞋收係屋企,遲早比人發現喇
作者: noel    時間: 2022-4-14 05:33

必經階段黎既,咪收斂一陣囉,蛾多幾次就大家都盲目架啦,我依家D野都近符明擺出黎咁滯& D* U+ g5 T: I7 m* A$ ^' }

; z& @1 _* I$ N. t% u" Z  Q9 Q[ 本帖最後由 noel 於 2022-4-14 05:36 編輯 ]
作者: cder    時間: 2022-4-14 07:42

唯有自己搬出去住囉
作者: heidiqueen    時間: 2022-4-14 21:53

唯有搬出去住.........
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-4-15 01:57     標題: 回復 4# cder 的帖子

這是最簡單快捷的方法呢!
作者: lsw17    時間: 2022-4-15 17:54

屋企人都咁樣話自己 搬吧姐妹
作者: joey221    時間: 2022-4-15 23:28

引用:
原帖由 cder 於 2022-4-13 20:49 發表   
# P7 ?% v- a# c- w" @. D# H( J+ i+ Z好唔開心,比屋企人發現咗啲鞋,罵到我好甘,話我心理變態
7 T; j: f! d  m8 E* ^' ~
* P) ]0 u& o. f9 H
你現在怎辦?
作者: SweetDreamer    時間: 2022-4-19 10:02

這些...........搬出來才可以買.........../ M, X2 g+ f4 Y& r0 x# r) ~9 E4 ?
9 ~" R, |9 V# p! A
但也不是一了百了.............屋企人會去你新屋企, 也要想好怎樣收藏..........
" n. b  v- ^3 Z或者, 屋企人不用對著你的收藏, 便不會理會你..............
作者: jg400hk    時間: 2022-4-22 08:20

一係租個迷你倉放
作者: cecichan    時間: 2022-5-10 23:14

那有錢.三十碎時諗, 如今四十都是在諗.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0