標題: 無返黎一排呢度變左私人日誌 [打印本頁]

作者: wolford    時間: 2022-4-26 23:11     標題: 無返黎一排呢度變左私人日誌

呢排呢度變左私人日誌咁,來來去去果三四個人出帖,不斷地講埋D無喱頭私人野,睇黎呢度真係就快玩完
作者: squirrel99    時間: 2022-4-27 00:04

唔係已經玩完左?
作者: pigpigpigpig    時間: 2022-4-27 00:45

早前有一段時間入唔到嚟
作者: SweetDreamer    時間: 2022-4-27 07:40

呢度氣氛和諧, 算不錯了..............
作者: gila    時間: 2022-4-27 09:13

係呀,都無心機起度貼相。呢度一係做左直男尋龍記。
作者: denisews1018    時間: 2022-4-27 14:21

光批評沒用,不如大家都來寫的嘢,等這裡熱鬧番罷~
作者: user9527    時間: 2022-4-27 15:41

好似好多人走左
作者: Nanase    時間: 2022-4-27 16:22

呢到咪剩返D約炮迷你倉同大陸洗版怪
' T% c6 J$ K6 w/ G2 |一早就已經無晒交流可言" t# y+ m7 d+ S/ N# @
有相都唔會想響到貼+ |2 o9 @7 `- w, x% O3 x2 V* t& ^
死版都唔會再覺得可惜
作者: tn101991    時間: 2022-4-27 18:34

而家都唔係好想放相上黎,都係自己玩最好
作者: wolford    時間: 2022-4-27 20:38     標題: 回復 6# denisews1018 的帖子

風氣問題,最重要係壇主都長期潛水唔理,我地點救都無用
作者: squirrel99    時間: 2022-4-27 21:14

引用:
原帖由 gila 於 2022-4-27 09:13 發表   ( C2 A# e8 J* ]) v
係呀,都無心機起度貼相。呢度一係做左直男尋龍記。
( G9 u6 j. \8 @+ z0 {你個forum 點解唔再搞落去? * |( o# K! Q6 \- V
都幾好呀 , 有多個清泉
作者: squirrel99    時間: 2022-4-27 21:16

引用:
原帖由 wolford 於 2022-4-27 20:38 發表   9 z$ V4 W/ d7 M* E2 C
風氣問題,最重要係壇主都長期潛水唔理,我地點救都無用
$ R/ m" c& o% C5 ], @
太落後呢個forum ,依家人人手機年代) c  Z1 F: \" R1 k' [
用手機睇呢個forum 真係一個好差既體驗黎
作者: gmomo    時間: 2022-4-27 22:48

呢道要當係鬼城咁玩會開心d。$ R6 s( m3 D% u. H2 n0 y
見到個d post就當係撞鬼了。
作者: 萌章機    時間: 2022-4-28 19:36

我通常會隔幾日上嚟一次都睇到仲有人貼相,應該還不算太差?  R' C( ]) U. |% _
其實大家係咪轉哂去TG群?前幾個月見到宣傳TG群。
作者: wolford    時間: 2022-4-28 22:07     標題: 回復 14# 萌章機 的帖子

其實我覺得TG群同呢度差唔多,約炮一大堆,而且追post 好麻煩

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0