標題: 有無絲打可以預埋我夾份租迷你倉? [打印本頁]

作者: zolaism    時間: 2022-4-29 03:43     標題: 有無絲打可以預埋我夾份租迷你倉?

有無絲打可以預埋我夾份租迷你倉?
% p1 k0 \* f: U可以pm傾傾^^
3 v6 H) n- b" Z3 z6 o0 P7 y& R
4 I+ Z% ]$ @( A! q; V[ 本帖最後由 zolaism 於 2022-4-29 07:59 編輯 ]
作者: kinkikeith    時間: 2022-4-29 12:53

我又嚟呃post啦
. O3 G) e! E  r- O' k7 z3 v. _7 S3 D$ I% e8 A* f+ Z
不錯!!不錯!6 k' b5 N4 P. X9 O. B; m9 w
5 M/ h! r% G- p. c; ]* n9 `

作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-5-1 23:41     標題: 回復 1# zolaism 的帖子

我個人覺得,夾份租倉不如夾份租唐樓劏房,唐樓劏房不單止可以放女裝衫、鞋,以及變裝前沖個靚涼之外,還可以兩、三位姊妹一起互相幫助變裝、化妝,偽街完又可以換番平常衫回家。
作者: kinkikeith    時間: 2022-5-2 09:03

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-5-1 23:41 發表   0 p0 B% g3 l# D0 u" f
我個人覺得,夾份租倉不如夾份租唐樓劏房,唐樓劏房不單止可以放女裝衫、鞋,以及變裝前沖個靚涼之外,還可以兩、三位姊妹一起互相幫助變裝、化妝,偽街完又可以換番平常衫回家。
/ ]6 v( e# K" a/ Z' m1 s
, z$ r$ T9 b! m/ r& R同意,三四個人夾,其實唔係好多錢
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-5-11 00:27     標題: 回復 4# kinkikeith 的帖子

幾年前,睇過一些深水埗唐樓劏房,80、90平方呎左右,有可簡單沖涼、大小便的獨立洗手間,月租約2800、2900元,水、電另計,若3個姊妹夾份,計落每人每月都係1000鬆啲,但可以放女裝,變裝前後又可沖個涼,其實都幾划算呢!
作者: kinkikeith    時間: 2022-5-11 02:52

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-5-11 00:27 發表   
0 [" |+ l8 t, t( v) e" r幾年前,睇過一些深水埗唐樓劏房,80、90平方呎左右,有可簡單沖涼、大小便的獨立洗手間,月租約2800、2900元,水、電另計,若3個姊妹夾份,計落每人每月都係1000鬆啲,但可以放女裝,變裝前後又可 ...
) m1 \8 @/ ^! }) @
- c9 @, T1 D+ |! b都夠位放到幾個locker
作者: fai1422    時間: 2022-5-17 15:49

打算租邊一區?
作者: Kison199    時間: 2022-5-19 19:16     標題: 絲打?

一定要絲打?
作者: JoJo1217    時間: 2022-5-19 21:48

夾份?1 [# p: G; M7 T9 y* \& t
我一個迷你倉已塞爆/ q. ~- Q$ G8 x  d1 S
要租多個添
作者: cecichan    時間: 2022-5-21 00:52

合租單位, 可考慮.
作者: xiemei    時間: 2022-6-4 14:29

迷你倉都要Share?你唔系窮到咁啊?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0