標題: 你地女朋友知唔知自己鍾意著絲襪? [打印本頁]

作者: 紅白藍    時間: 2009-9-27 09:32     標題: 你地女朋友知唔知自己鍾意著絲襪?

我個識左唔係好耐就知
作者: cdtv    時間: 2009-9-27 18:23

咁佢有咩意見先, 接唔接受到?
作者: 涼宮春日    時間: 2009-9-28 20:26

一齊著 (傻)
作者: hk1994624ip    時間: 2009-9-28 23:24

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2009-9-28 20:26 發表
, o+ U: c0 F& |5 g4 D4 e' |一齊著 (傻)
. g6 R" {' W" Y$ K! J( O4 C我都想
作者: 紅白藍    時間: 2009-9-29 00:44

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-9-27 18:23 發表 # p- M0 w4 l% q) E
咁佢有咩意見先, 接唔接受到?
# C* D( q5 z. m, e- d# w
有次對方有mood,但自己冇mood,咪話自己著絲襪會好feel d,其實想試探下佢,
( ]3 E: O# q$ T! S  k3 I就算佢唔接受,大家識了冇耐,都唔會太傷。
' {$ v+ ?% E; t6 k2 k; P當時佢都有少少唔接受,不過佢又想,唯有俾我咁做,自此佢咪知我鐘意著絲襪。
, A0 L$ @  l& A" G; u1 r+ l而家佢都見怪不怪,但叫我唔好咁沈迷,唔好下下靠呢樣野。
作者: 楊乃武    時間: 2009-9-30 11:58

我女朋友唔知我著,但佢知我鐘意絲襪
作者: 紅白藍    時間: 2009-10-1 22:39

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-9-30 11:58 發表
' [1 Y! N* n; ~8 t2 [+ b  J" s我女朋友唔知我著,但佢知我鐘意絲襪
1 b+ ?  T: L. N" |
佢有冇著絲襪引誘你?
作者: sinson    時間: 2009-10-1 23:00

可憐既我未有女友= =( m5 }& K3 M! }( @4 k8 u
但我可能都唔會比佢知,除左朋友左好耐進步到另一個階段
作者: vivisisi    時間: 2009-10-21 03:07

佢知我鐘意絲襪
作者: 校服收藏者    時間: 2009-10-23 19:44

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-9-30 11:58 發表   
2 d! a/ J3 F# p& Y- g我女朋友唔知我著,但佢知我鐘意絲襪
  K) N9 `. q& s6 Y( B  ]

+ F9 m' q& ?3 _) _" l1 T- ^7 _; K. E
X2
! m6 U4 n2 d( @7 y2 j2 j; h+ {6 H不過我就黎想同佢講我都鐘意著絲襪% ]1 G% Q* L0 P3 O9 i- ^* b; x* s
諗住仲一齊著出街

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0