標題: 純粹講下(關於自慰) [打印本頁]

作者: Babyblue    時間: 2022-6-30 02:45     標題: 純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
! t7 F; g5 d/ a! M) d9 v" d; V; G我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬, f2 m# t; C  ^# r) d1 p
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟& k  W  F+ }) }- R. b2 s3 R6 {
唔知有冇人好似我咁?0 x5 g5 O" {0 _- ]7 {  B) ^9 A/ s6 ^

5 [$ [  Q% m1 a1 [[ 本帖最後由 Babyblue 於 2022-6-30 02:54 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2022-6-30 03:01

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
. K# B6 w' M* p: `! Q自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
2 b* i- ~$ C  h3 B我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬' E  K4 F" D4 F* m
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
* o2 I5 O, Y0 p2 \8 ?- f8 h唔知有冇人好似我咁?
& `! W5 J4 @. m: e

( D6 `9 x9 e8 e; f; W% Q我多年前已經把自己代入女人角色9 j, W! J/ Y9 ?8 `- x7 |
看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

作者: gila    時間: 2022-6-30 06:32

又硬又軟,到底硬定軟?
5 N- z$ H+ p' A1 n0 C" [3 Q* f. l
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   - G9 D: w( g/ o* ~* f) J
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
9 D: \3 j) C8 T4 u' V# ^/ k我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
& G7 \# O- o+ U  V' O但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
% `( V: j6 r$ |: v0 s唔知有冇人好似我咁?

作者: Babyblue    時間: 2022-6-30 07:09

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   3 d% G3 U! r( h% u5 w$ T
又硬又軟,到底硬定軟?
% y1 f5 P  G3 _8 _! h; D( y7 y  L$ E/ g- j( n3 C/ E5 z1 N, O
0 h% ?0 `# v0 V幻想自己是女時會硬, I+ l. H% _# i" f0 ?3 I5 C
但幻想不到自己是男角色整極都軟
作者: avg    時間: 2022-6-30 11:16

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   
9 y; [4 m7 i6 q! ^) M( _; d
  ]7 Q. M+ h+ J幻想自己是女時會硬2 J+ H5 m; \/ @7 q/ Z# B/ u8 t* v
但幻想不到自己是男角色整極都軟
. E4 O; D5 V5 {
正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!
作者: kinkyb    時間: 2022-6-30 12:28

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   ! ~4 [+ h1 K. n7 E+ ^' ]* Z
* \* P2 Q" I" Q$ A我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
5 }% t- T: P) I9 z- I1 m4 u1 G但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
$ L  E2 M+ G; V4 y  `, H唔知有冇人好似我咁?
7 p2 ^' {! K3 k, c- a2 D* ?
; f5 I5 g" T9 `3 x3 ?; A如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少
作者: Nanase    時間: 2022-6-30 15:19

切左佢鑽個窿就無煩惱
! z) [& L% O) D% E, L" Z, {
" X5 a' a; I" U
作者: denisews1018    時間: 2022-6-30 20:46

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !
8 j5 i' @. b: q4 _" w8 M.* b) \( Q: v9 c3 E- A: H: a
* A# X$ Z# _* b- k) q
(睇下冇壞)到高潮的方法
* I3 X4 _% O" C0 E- B8 D- S6 dhttp://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html! g9 }/ x0 f' \4 Q, J" E
.
" p" y) C; `3 U: L* @$ A9 y' R9 _. o3 T9 W% Y2 u! j

! t- m: R5 f, L( R+ X& |" T" Q( f9 Y3 Y  g3 D
9 c! S' }- j+ B; n% h: S# N4 h
4 V& B& P  ~2 f1 S+ z
$ e" m4 s3 O: G

) u2 D( M% C' _( N: g# b* n
' s- y3 r; f1 Z
5 e' @. M: s/ p' L* e/ Z  [: [+ x  J/ B
( U& h4 m, ^8 k, Q2 R$ p
.% W$ \+ w% E8 p
" h2 x& \( H* V/ S
作者: heidiqueen    時間: 2022-6-30 22:04

我會幻想自己是女時會硬!!
作者: 深兒    時間: 2022-6-30 23:13

性傾向障礙
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-7-1 00:12     標題: 回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。  e! @* ]7 d8 o7 ]$ j! p) g
不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。
作者: Elaina11    時間: 2022-7-2 07:11     標題: 回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
* J; ]1 `4 d& t5 A4 ?但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
# m5 m' \2 O6 ^" |1 f" _我應該試下女角
作者: 好奇者    時間: 2022-7-3 19:02

我要看女同av先可以自慰.
# p3 e; ~0 H2 ~$ o/ K/ K看普通男女的無感覺.
作者: 尸先peng    時間: 2022-7-16 05:27

我都系这
作者: shuinu    時間: 2022-7-16 06:05

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   ! m* i6 l' T4 p
切左佢鑽個窿就無煩惱
$ @$ }4 j0 m# N, i2 b0 k7 ~
: U. n) ]% o& [5 `3 c0 Z. H
6 M" C2 V' X7 b* X, n
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
作者: gila    時間: 2022-7-16 10:04

咁上面要窿胸先得哦。
% f& h/ d+ E* R/ }8 j4 T$ s. D) a4 T# o; ~0 D6 p8 m
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   8 j7 v- F# R, N* `. R$ `- M
& m6 L0 J/ J8 D, t# I$ w
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

作者: aoi.cd    時間: 2022-7-16 14:42

cd 了4年,我J太敏感
作者: fung2006    時間: 2022-7-16 21:20

我都係代入女優的角色" ~0 f9 s; t% W$ k& X; G% h. _0 l
會幻想果度的感覺
: @. [* V1 q  f! }不過煩惱唔射係永遠唔會完...
作者: tsg008    時間: 2024-3-7 16:58

不錯!! 不錯!!
# b- ?- z% L( L* M* Z0 O真是很美呀!!
作者: tsg008    時間: 2024-3-21 19:30

感到開心,生活會比較愉快
作者: wolfhell0204    時間: 2024-3-25 11:37

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   % ~: b4 O; A& h: o7 q# z# L
% X" H8 B" Z2 m& q7 A) Q9 _我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
/ u. H6 Y3 L# L" U但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟: C  T! L. m- C7 d
唔知有冇人好似我咁?
& S3 b* J; |) e7 _+ X
9 N! X% a* N3 x! N3 {/ {
邊個睇咸片時候,唔會幻想到自己是女方,曾經我睇過一套咸片,) k; G; x' @% E3 V/ H5 A
) s4 G3 \9 N' X3 g- R6 m+ X  \" e
咸片裡講述女方用雨傘點樣高潮到呻吟不斷,一開始佢不斷磨擦佢自己「小穴」,- q" i* h4 x' j/ u1 x$ s
, o) Y6 _2 H  w! r' i( O( ]) _
但發覺不夠興奮,就在自己小穴放入震蛋,自己後面屎眼又放入震蛋同時一齊開動,7 K1 D, r) i7 R9 |- k1 b, R
7 s4 R! q% U/ a, |5 N
開動後又用雨傘不斷磨擦佢自己「小穴」,但今次磨擦,係一邊磨擦雨傘,一邊將震蛋慢慢愈開愈大# N/ R( z( w- i( _
- }/ p7 [7 E* m% d0 Z( ?
在前後夾擊下,開頭確實磨擦到幾下,後來因震蛋慢慢愈開愈大關係受不了連尿都透過絲襪不斷賴出黎、流出黎
1 q0 U/ f* w2 y% Y5 P8 E
$ X( N  A+ a% [我睇到依一幕好正,我就照板煮碗跟住做,效果就.....

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0