標題: 大家覺唔覺自己有女人既第六感? [打印本頁]

作者: gmomo    時間: 2022-6-30 23:51     標題: 大家覺唔覺自己有女人既第六感?

我好覺…
- _" `/ J& }! B, K0 w9 A+ t例如好似今日咁,感覺自己Set好晒,一早預好plan晒,做好晒所有工作。
3 ~4 T5 j9 N/ x理論上一定可以準時放工。但硬係有預感,實會比人打亂晒陣腳。& }- g7 u3 M3 W4 e3 e' Z
點知真係。臨收工前15分鐘,上司整兩隻野要我做。( G2 Z* A2 B; s+ A! k
Bang Bang聲做完,收得工喇呱?
* B: ~* L8 X. c. N- h8 _0 E未,IT話要幫我set野,要我係道,等佢整完先,但會遲15分鐘放工。
& p) f, ]2 c, Z* q: D5 P最後呢,當然又係搞好鬼耐先搞惦,最後遲39分鐘先走得人!6 u7 H) c4 d, c' i$ I

4 y# M2 A0 q& n$ B. r. J4 t1 [5 J表面上好似女性咁永遠和藹可親,笑面迎人…
; z1 x, Y% P0 w% G) j/ U1 q
3 @; r  D7 d/ }, ]( l% O5 [  R, k3 W4 M; K) Y1 K
實質上…
' j5 f* ^( T" A+ d' v# W; o8 T' ^+ }

0 N$ U8 I! [& p1 \" e[ 本帖最後由 gmomo 於 2022-6-30 23:55 編輯 ]
作者: 深兒    時間: 2022-7-1 00:04

噉你
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-7-1 00:07     標題: 回復 1# gmomo 的帖子

我自己又唔多覺得哦!
作者: joey221    時間: 2022-7-1 02:45

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-6-30 23:51 發表   
+ D# s4 L  c3 R& G3 z3 d" P我好覺…
" Z( t" d4 k' g6 W* F" A2 b例如好似今日咁,感覺自己Set好晒,一早預好plan晒,做好晒所有工作。
* r9 S5 V# O# x理論上一定可以準時放工。但硬係有預感,實會比人打亂晒陣腳。" ~9 f. b- M# j: j& v/ S5 x+ r8 O
點知真係。臨收工前15分鐘,上司整兩隻野要我做。4 m1 Q# b3 j8 h# s+ J( Q3 Y8 O
Bang Bang聲做完 ...
" R; r4 S1 w% u; M! D
+ d- ~! ~+ K' \. V* A; C) l6 K
好姊妹為了生活,忍受一吓
作者: christina01    時間: 2022-7-1 05:54     標題: 回復 1# gmomo 的帖子

唔多似女性第六感,似係工作經驗的觸覺....9 p0 P( b- o/ ]+ m

% N* p. k2 c* P, r8 D' X' N[ 本帖最後由 christina01 於 2022-7-2 13:12 編輯 ]
作者: Qwer1967    時間: 2022-7-1 17:11

作者: heidiqueen    時間: 2022-7-1 22:07

唔多覺哦
7 G7 O3 ?" O( i( T, g1 y, j
作者: okmijn    時間: 2022-7-1 22:47

女性未必和藹可親的,姊妹。
作者: Eva0313    時間: 2022-7-2 00:50

第咩六感吖,你依啲叫做諗多咗
作者: shirleung87    時間: 2022-7-2 16:17

第六感係。。。feel到個男仔有兩個女朋友呢挺
作者: gmomo    時間: 2022-7-2 18:41

引用:
原帖由 shirleung87 於 2022-7-2 16:17 發表   " a5 x, z# c- N1 b. w) Y
第六感係。。。feel到個男仔有兩個女朋友呢挺
/ o" [: O2 h& q
" V0 v5 ~" D9 h5 e' v+ x咁呢d我都有呀,之前先同完個女同事講,我覺得佢男朋友一定有第二個。
( r! ^% g; g8 R# I點知真係。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0