標題: 豐胸膏 [打印本頁]

作者: kenny_apple    時間: 2022-8-1 03:48     標題: 豐胸膏

我心思思想試下豐胸膏,好想擁用屬於自己既胸部,著bra唔駛加pad, 我估被人玩自己對波波時會好正8 @2 I6 m$ r/ ^( [3 g6 k
5 W" q7 x  L+ E0 h1 @' \1 |
唔知有無絲打試過? 我爬咗好耐文,有人話得,有人話唔得, c- M5 b; N/ C9 `
& E* Z/ |3 L& O* ]1 x* }5 N1 z
同埋我未ready做藥娘2 n/ \+ O& h" O& r7 i) ^/ G

d7 H" d6 G: N8 V# }4 i8 ^唔該哂絲打們!
作者: gila    時間: 2022-8-1 07:19

要加埋每日飲2公升木瓜奶同埋2公升豆漿先有效。
作者: SweetDreamer    時間: 2022-8-1 08:31

多謝分享..............
作者: Nanase    時間: 2022-8-1 15:42

有得 , 但人人體質唔同
/ N, a+ @( T1 A有豐胸膏/藥
3 d8 i% k  [" M3 s$ \/ q! D抗雄同雌激藥出售...有意PM我
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-8-2 00:24     標題: 回復 1# kenny_apple 的帖子

人人體質不同喎!真係好難答你呢!  `! @8 A  O  I6 N4 U* ]
正如我可能天生男性賀爾蒙不足,CD時,胸部都不用加pat,收J難度也不大呢!  H6 L6 D) b3 j3 o- H
唯一把聲有點老牛…
作者: kenny_apple    時間: 2022-8-2 02:56

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-8-2 00:24 發表   
' u6 f8 y1 E/ ?/ q7 r/ x+ I( o2 _人人體質不同喎!真係好難答你呢!" `# a! Z) z9 ^  |' V& n% _0 \
正如我可能天生男性賀爾蒙不足,CD時,胸部都不用加pat,收J難度也不大呢!
. V' Y4 m% |0 q! ^$ @3 V唯一把聲有點老牛…
2 w* }7 O9 P. U7 Q) i
好妒忌呀! 哈哈
7 }5 p1 ^& M3 O" L  A我而家已經慢慢由CD轉做想全女裝生活
作者: atr182    時間: 2023-4-26 13:07     標題: 回復 4# Nanase 的帖子

Pm……..🤣🤣

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0