標題: 動漫節揮手區 [打印本頁]

作者: gmomo    時間: 2022-8-3 14:40     標題: 動漫節揮手區

想問下呢道有幾多人動漫節出左女角/CD/女裝架?
. ]2 ^$ c" x, v0 }) i" v因為我今年第一次Cos啦(好一陣),更衣室居然見到有一半男仔著左絲襪、著緊裙…
8 m; S- W( U- f3 @ 1 [# B# r. B- }* g
個一刻我先發覺原來個世界咁大、咁多男仔出女角…
0 y9 N' B1 B) Z0 P  y( m: _+ m5 R另外見到論壇其中一個人啦,不過我無相認。& |2 ~8 ^5 j' c) A: |8 D" G6 V
5 F4 y1 s% t* b4 q& y9 X3 E9 j
現場太多本身識既人,唔會表露身份。
作者: kinkyb    時間: 2022-8-3 15:08

你cos邊個角色呀
作者: 和服迷    時間: 2022-8-3 17:01     標題: 回復 1# gmomo 的帖子

今年冇去la
作者: noel    時間: 2022-8-3 19:52

其實日日我都有去影相,不過衹係著lolita 去左一日,聽到好多垃圾講今年做乜咁多男人著女裝,其實我覺得呢D人根本唔應該入動漫節
5 f( Z3 K# F5 c$ U# |1 A* d; f  V% u, P. [2 \- C" ^
作者: heidiqueen    時間: 2022-8-3 23:00

今年冇去動漫節......
作者: SweetDreamer    時間: 2022-8-4 08:02

多謝分享................
作者: joey221    時間: 2022-8-5 11:59

引用:
原帖由 gmomo 於 2022-8-3 14:40 發表   ) U* F5 ^  u. ~
想問下呢道有幾多人動漫節出左女角/CD/女裝架?5 C& _, N8 ]% g1 K2 {
因為我今年第一次Cos啦(好一陣),更衣室居然見到有一半男仔著左絲襪、著緊裙…" N9 ^6 S& [- ~1 \" ]
6 b1 w$ X) ], s/ ^+ C
個一刻我先發覺原來個世界咁大、咁多男仔出女角…! Q  T1 g. l' `3 L" T0 `
另外見到論壇其中一 ...
- `4 n6 P( S9 G: F: z; U
9 H% K7 f0 G' m' e+ P. I* N可以穿上裙子,太好的事
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-8-6 23:21

動漫節似乎不適我這些4字頭中女CD呢!
作者: christina01    時間: 2022-8-7 10:45     標題: 回復 8# Charlotte_Tse 的帖子

我係永遠的少年,唔記得那漫畫的,最重要心靈年青
: g# ?* r$ D6 R0 l- L
2 a/ M  Y2 C5 k% A( k) k6 h" }[ 本帖最後由 christina01 於 2022-8-7 11:44 編輯 ]
作者: gmomo    時間: 2022-8-13 19:43

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-8-3 15:08 發表   
$ U8 n* P- e! n6 V1 z你cos邊個角色呀
3 R! W3 f/ M" m1 \

$ W8 F2 J( v1 S! E. u隱藏角色。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0