標題: CD後的妳性格變成點? [打印本頁]

作者: fung2006    時間: 2022-8-17 21:19     標題: CD後的妳性格變成點?

未CD的話,會只係一個正常男人,可以有D粗魯6 V1 U; s, M3 L3 j6 K, L8 M
但CD後,會無咁粗魯,貪靚,會成日對住塊鏡(酒店先可以CD...),擺下POSE,玩下飾物,
3 z: m6 `+ L) n3 {: y然後有各種幻想..........
1 B* Q9 h7 g' Q6 V5 x& y& i+ p
1 j# I$ x) u; M% _, y% ^不過淘寶時其實都會變成女性的內心...) H. F, T. v1 B7 u9 @, I
好似另一個自己存在咁# {) z$ b5 `3 r  q6 n5 C

, I: ^7 O' I# w8 g[ 本帖最後由 fung2006 於 2022-8-17 21:21 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2022-8-17 21:53

引用:
原帖由 fung2006 於 2022-8-17 21:19 發表   ( N% r5 s+ D0 Z2 ]/ G! V
未CD的話,會只係一個正常男人,可以有D粗魯/ h  y! E2 H" @; |
但CD後,會無咁粗魯,貪靚,會成日對住塊鏡(酒店先可以CD...),擺下POSE,玩下飾物,
9 V% w9 `7 O# f2 m$ X然後有各種幻想..........
; X! @4 E5 r1 e; D! `" L! R4 s1 ?: r7 `4 g5 r4 \2 ?- [
不過淘寶時其實都會變成女性的內心...
- e9 v# t, p8 o好似另一個 ...
$ A* A+ j& H/ d& D. m3 p* K6 Y2 n/ Z換上女裝之後1 ~; t( h. `0 \* Y+ V8 S
會夾理雙腿坐! D) }" c' i3 X5 O% G
當正自己是女生
作者: miniraven    時間: 2022-8-18 02:07

CD後開始注重自己身材去減肥,會定期剃毛! B' V* Y2 D+ i! E2 n
同時都花了一筆錢去買女裝服和租酒店去女裝哦
作者: denisews1018    時間: 2022-8-18 02:26

有「女心」, 人家便會覺得你似女仔,不用扮的、一切都是自然流露出來、好自然的..~
作者: pigpigpigpig    時間: 2022-8-18 02:55

鍾意翹埋對腳坐,同埋CD後因jj向後放,鍾意去小便
作者: SweetDreamer    時間: 2022-8-18 08:27

細個果陣, 屋企人經已話我好姿整...............
作者: okmijn    時間: 2022-8-18 10:13

企的時候會雙腿夾緊了,有時穿裙子會交叉腳企,無聊時會用手指撥頭髮。
# a7 I$ g6 y1 l/ Q+ R% K明知自己短裙和穿了透明絲襪,入餐廳會故意找些近落地廚窗位,讓途人看自己對腳,什至有意無意之間用手在
作者: 黑絲高跟熟女    時間: 2022-8-18 12:43

都好複雜.5 m" k9 K3 o) {: X- ^2 z

$ U; B+ m" L( F0 t0 efor 我啦, CD 係尋找另一個自己, 可能係透過CD, 來得到, 甚至是玩弄日常渴求, 但得不到的嫵媚女性吧. 所以CD之時, 感受到自己好像一人分飾兩角, 一是渴望玩弄穿著絲襪美腿高跟熟女的男人, 另一個是穿上了這些, 以此來勾引男人的性感淫蕩熟女.5 U2 c+ R. Y2 U! ~9 Y

x0 z" J) E4 W4 j; t- n2 c2 N做返"正常人" 之時, 心思思又想CD, 比之前會更多地注意自己的體態, 皮膚, 指甲等. 我個樣點扮都唔會靚, 所以面呀, 頭髮果D唔使諗.  , s$ X5 B0 K6 G  m  Y6 J

& o+ S5 r. L5 x: S: G4 j) N4 Q- z兩個角色都有衝突, 做正常人之時, 會想自己是一個大隻肌肉男, 皮膚黑點也沒問題, 但太肌肉, 太黑, 著女裝衫又不好看.
3 F/ ^7 x( ^' E4 X) j- V0 i( g
作者: 好奇者    時間: 2022-8-19 03:53

我CD後會變得怕羞、說說細聲,同時內心想被「欺負」.
0 o7 j3 H/ |' ?# I9 z1 A3 q如果我CD後,2 q9 |# w2 }  P  q& }! b
被人說一些淫語侮辱,如果內容涉及身體會更興奮
% J  u# @2 M7 W" K例如:你這個XX女人,臭雞,姣X
# l3 }. E, X4 t* j! k. l你的妹妹(下體)好賤; E' {) r4 l) s2 g
或者CD後要我說淫語,我的內褲會好濕...! [$ `2 c7 _5 a) L. ?: u- t; {
例如:我個X好舒服
0 @+ \' Y; q% b; q! t0 d4 F, J我係淫女人..
作者: Asuka    時間: 2022-8-19 07:26

心理生理無乜唔同,只系著左D女人衫,但會注意儀態少少,同留意化妝有無做得更好。
作者: lavina0127    時間: 2022-8-20 18:55

討厭自己的腳毛,非常享受坐著小便
作者: kidnappedyvonne    時間: 2022-8-21 00:13

唔知點解之前個回覆食咗字,而家再覆過
. M5 i7 ]3 G! W6 z由於我CD鍾意著校服、晚裝同旗袍,所以我CD後會做個乖乖女,但同時間心入面會有個「男」角色出現,然後就會「搞」、「輕薄」我呢個「女」角色
作者: 黑絲高跟熟女    時間: 2022-8-21 01:05

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-8-21 00:13 發表   
: U% O' H( r  Q' }唔知點解之前個回覆食咗字,而家再覆過
) N  `& z, T6 U  K由於我CD鍾意著校服、晚裝同旗袍,所以我CD後會做個乖乖女,但同時間心入面會有個「男」角色出現,然後就會「搞」、「輕薄」我呢個「女」角色
5 n7 W+ ?" R" g2 @6 T  ~' Y6 Z& Y& X( o; W, Z
我都係咁,CD後男果部分出黎凌辱果個黑絲熟女秘書
作者: tsekw    時間: 2022-8-21 01:37

行為上會不自覺地女性化咗
作者: joey221    時間: 2022-8-22 09:21

引用:
原帖由 tsekw 於 2022-8-21 01:37 發表   5 U2 A' X$ {, J" @2 @; ~
行為上會不自覺地女性化咗
8 t# }* A4 M' a8 Q

/ R+ Z9 }( z# s0 i3 ~9 w. L9 K4 A) M( l很自然地嬌姣
作者: fukukita    時間: 2022-8-28 12:11

外觀形響性格
作者: Marie0749    時間: 2022-11-15 13:56

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-8-21 00:13 發表   4 F$ n( @' N, ^3 }& @, c# x5 }5 G/ I
唔知點解之前個回覆食咗字,而家再覆過
2 D1 o1 V" b% H, O由於我CD鍾意著校服、晚裝同旗袍,所以我CD後會做個乖乖女,但同時間心入面會有個「男」角色出現,然後就會「搞」、「輕薄」我呢個「女」角色
: q$ z: t4 K+ s* O! i+ u9 W
, S$ ?% T2 z# z4 x
引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-8-21 01:05 發表   
  s1 b5 ~9 v4 S. ?& G4 L/ V
* p! \. Q+ V' j, k& s0 J
& N  r1 J4 {+ j我都係咁,CD後男果部分出黎凌辱果個黑絲熟女秘書
! Z' m: S8 K0 S6 c, B( x( m5 ?
" l( x! c. I* u. V% y

$ ?- Z( \! O' @/ h9 s: z/ \8 p6 z6 W+ C: Z: l: y
5 \( ~( U6 J3 ~3 v/ U

/ M! P9 j) k( b3 O8 W" O
! |2 }# @" w/ c, RYeah!  平時系街唔敢輕薄性感女仔,宜家可以肆無忌憚周身亂摸o窩
作者: x_louboutin_x    時間: 2022-11-24 11:43

I will seat for pee and keep shaving. Maybe start foot/legs caring in the future.
作者: ReeseBB    時間: 2022-11-24 22:28

小鳥依人,嬌小女孩咁
作者: 916    時間: 2022-11-26 11:09

坐資,企係度果陣會不自住咁內八
作者: kidnappedyvonne    時間: 2022-11-26 16:28

引用:
原帖由 Marie0749 於 2022-11-15 13:56 發表   8 X3 c4 z9 P2 @  l

; J! Y( f1 K+ S( u6 O
* H" Y; o  j" a3 C/ ]& ^  R6 q5 x% P9 c

: [! m. r4 S3 I
# w5 V  j6 Y+ K9 z! l+ E7 G9 |: `2 ?& Q" a# ^

* U/ i3 q2 Z' H/ Q
" Z/ v  g: k0 Q5 F' X/ b2 [  S/ @* b' r$ {  ]; h
Yeah!  平時系街唔敢輕薄性感女仔,宜家可以肆無忌憚周身亂摸o窩
9 c% `, `* t7 R; X3 a' g
7 Z5 q4 p6 L8 P
冇錯!我CD後成日都「輕薄」自己呢個「女仔」!尤其是摸自己個胸同著左絲襪對腳!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0