標題: 入左竹篙灣,可以隨意女裝,可惜…… [打印本頁]

作者: 偽娘貓    時間: 2022-8-19 08:42     標題: 入左竹篙灣,可以隨意女裝,可惜……

尋日確診左,半夜送左入竹篙灣,本來難得阿媽唔喺身邊,可以隨意全天候著女裝,但係好可惜我啲女裝收埋晒喺公司,一黎返唔到公司
作者: 偽娘貓    時間: 2022-8-19 08:43

尋日確診左,半夜送左入竹篙灣,本來難得阿媽唔喺身邊,可以隨意全天候著女裝,但係好可惜我啲女裝收埋晒喺公司,一黎返唔到公司拿,二黎又難收埋落喼帶走,白白浪費左一個大好機會
作者: kenny_apple    時間: 2022-8-19 10:28

i am so so so so sorry for u, haha
作者: SweetDreamer    時間: 2022-8-19 10:44

真係好可惜............
作者: JoJo1217    時間: 2022-8-19 15:25

有晒天時地利但居然無衫
, r, P0 J) p. m' N' Z6 G) C哀莫大於此矣4 x7 A2 g: _& @  M

作者: pigpigpigpig    時間: 2022-8-19 17:13

難得有一個機會
作者: uniformx    時間: 2022-8-19 19:59

You can order for delivery service?
作者: oral_sex    時間: 2022-8-19 22:27

裸裝囉,都幾好玩架,或者剩著件T當裙。
作者: heidiqueen    時間: 2022-8-19 23:21

真係好可惜.........
" s0 h" W) {7 R浪費一個大好機會.........
' o! [3 Y, d) D/ C  i
作者: fung2006    時間: 2022-8-20 13:04

可惜...
5 e* {: h; D9 R, X唯有留機會響酒店著
作者: kinkikeith    時間: 2022-8-20 18:59

浪費一個大好機會.........
7 X8 T9 O8 Y: ? + u$ C( e3 U0 b2 d
真係好可惜.........
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-8-20 22:55     標題: 回復 1# 偽娘貓 的帖子

噢!What a pity!
1 r1 R; }/ z& i! s* h真係萬事俱備,只欠裝裝…
作者: pigpigpigpig    時間: 2022-8-21 05:39

之前我都有入過隔離,只是帶咗啲底底同襪褲
作者: kli12    時間: 2022-8-21 09:46

其實有冇得外送
作者: 和服迷    時間: 2022-9-23 01:49     標題: 回復 2# 偽娘貓 的帖子

而家單人宿舍包晒水電媒都要$15,000我都負擔唔起

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0