標題: 短款蓬蓬紗姊妹裙 [打印本頁]

作者: shirleung87    時間: 2022-9-3 03:12     標題: 短款蓬蓬紗姊妹裙

仲係男既時候影既… 以前唔識襯鞋,搵左對絨面灰色尖頭高跟) n, r! e. k; U2 G- t
+ d/ M: q; {0 J- L4 T: }. u9 }- s1 t
條裙係桃心領,抹胸款
# g5 X3 _: N$ y; _# s個胸杯大過我個胸好多…( J! m( ?- @, m2 a1 c
入面有魚骨撑起個胸型# t3 p9 h6 w+ Z- r

: c: W4 o6 P& G3 v* r腰帶係我最鍾意既部分,光面腥紅色,其實條腰帶唔啱我條粗腰,我後面駁長少少
$ d) w- A4 \1 E( h+ ?/ p
  M% O' J0 B9 C1 g# @裙擺勁蓬,有三層紗加滾邊,入面有内襯底裙不過材料麻麻。因為條裙太蓬,勁唔貼服,所以我一定著透明絲襪再内加黑色走光褲。有一次我仲著白色走光褲,有D少女純feel…
$ B3 r# _( Q: F2 i( u2 o+ S
1 X  |) h6 m- S. }0 ~我影呢條裙係因為我以前女朋友著過同款去影寫真(細碼),我都想著所以我就買雙加大,不過我有戴手花,佢無手花
" X) Q$ a* E7 q
; K/ U, n/ ^( H0 `! l7 T希望唔好J我
' e) x# @. W/ E3 G+ `$ ~, t( d- q4 x+ Z6 v/ \
作者: applebaby    時間: 2022-9-3 07:05

你著得好好睇呀
作者: joey221    時間: 2022-9-3 07:53     標題: 回復 1# shirleung87 的帖子

也是配合不錯了!
* f5 p' X- a/ `3 x' F+ t身材亦好。有長腿
作者: windflower    時間: 2022-9-3 08:12

looks so good
作者: ngyl1394    時間: 2022-9-3 09:34

wow! 真是不錯這條裙真是很美呀!
作者: SweetDreamer    時間: 2022-9-3 09:57

好掂呀............
作者: 963    時間: 2022-9-3 10:50

身材很不錯
作者: cyw    時間: 2022-9-3 12:00

作者: athl27    時間: 2022-9-3 14:18

真係唔錯喎
作者: 淫蕩妹賴669436    時間: 2022-9-3 14:39     標題: 很好看吶 很可愛吶吶

不錯不錯 感謝分享
# V5 t! \; p( N1 S
; @# V5 F+ h+ p6 ^8 _[ 本帖最後由 淫蕩妹賴669436 於 2022-9-3 14:40 編輯 ]
作者: p12345    時間: 2022-9-3 16:11

真係好靚喎
作者: shirleung87    時間: 2022-9-3 16:40

引用:
原帖由 淫蕩妹賴669436 於 2022-9-3 14:39 發表   
# S6 [4 @$ z8 I/ G6 m- Z1 ~, S' c* r: K不錯不錯 感謝分享
* {$ k" G. e7 u8 H, Q# q3 ^

7 G, u2 M% @# e* c多謝大家讚賞
. P9 T/ L( a$ |( z& J* e4 \5 ]尤其你話好可愛,我真係有少少濕左2 q- n- Z" P$ I9 N

+ y6 f5 ]2 U8 g  Z3 Y4 j0 g5 y1 Q# P以前參加人地婚禮,最留意就係班姊妹,因為都著得好性感,好靚,好可愛
) d7 Y6 J1 c: p- f+ Y' [5 {到自己著先發現原來一D都唔容易,都好多細節要顧8 k( a- {3 ~. a

" u6 M) f. E6 `% N6 r自己比較高,當D花童走過果陣,會特别怕走光,下意識會去禁下條裙" T+ p7 L, d3 D& w1 ]3 s
同埋個胸位置成個貝壳咁大,做姊妹有時幫人地手都要彎低身,上面離罩下面蓬蓬裙擺走光,上下都兼顧唔到+ N7 e+ I& i( z

+ l+ A  A- d: S所以而家多左姊妹著長款姊妹裙,方便D但睇落無咁可愛
作者: xxxhh    時間: 2022-9-3 16:49

我也喜歡看短裙款的姐妹裙,加上肉絲高跟鞋真的很漂亮,很想穿上身!
作者: shirleung87    時間: 2022-9-3 16:58

引用:
原帖由 xxxhh 於 2022-9-3 16:49 發表   
  w0 t6 d3 X: G9 U, O4 }* `! h我也喜歡看短裙款的姐妹裙,加上肉絲高跟鞋真的很漂亮,很想穿上身!
$ ]7 ?  h( a, E
% k3 G+ s5 U% W% f除左做野方便,我估都係因為香港D女仔腳粗或者唔好睇
/ k# K7 P# N, n5 H  v甚至想著平底鞋波鞋,所以更加多女仔著果種及地既長款姊妹裙!2 r/ N" Q3 b( R6 J, K& n

9 r" R& m. [. Z; X% b/ t1 s7 p我都著過,勁大件,勁重,即使無好多層,但雪紡料都有D墜同重量: i9 Y' e6 R: Z+ [
後來先明白點解呢D裙多數有單肩,掛頸或者吊帶,
9 I) r( E% O, e( z4 \! h3 c因為真係會滑落!
作者: lavina0127    時間: 2022-9-3 19:16

Very Nice!
作者: heidiqueen    時間: 2022-9-3 21:56

正!! 正!!6 P6 H3 g! l$ t6 x5 o! H
著得好性感,好靚!!
0 Y4 `! L/ B5 P" M# C. M2 n- ~) o
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-9-5 00:26     標題: 回復 1# shirleung87 的帖子

嘩!妹妹好窈窕哦!件好合身呢!
作者: pigpigpigpig    時間: 2022-9-7 17:36

好睇
作者: kidnappedyvonne    時間: 2022-9-12 00:03

整體上相當唔錯!你個身形好fit,著得好好睇!下身著返對透明絲襪再加一對白色鞋就最好啦!
作者: hellohi    時間: 2022-9-12 07:13

條裙好靚,著得好好睇
作者: xxxhh    時間: 2022-9-12 15:51

引用:
原帖由 shirleung87 於 2022-9-3 16:58 發表   $ F  x9 p8 u8 Q; ?% N6 s% ~
- ^+ @. b6 O" p2 X, R- Y/ j

& w7 A" F4 o$ u/ s& P3 t除左做野方便,我估都係因為香港D女仔腳粗或者唔好睇7 [8 J9 j: q' G$ k
甚至想著平底鞋波鞋,所以更加多女仔著果種及地既長款姊妹裙!( r2 ?* E! p( o
! F$ W7 l. e5 g1 m8 U/ N9 b/ l% V
我都著過,勁大件,勁重,即使無好多層,但雪紡料都有D墜同重量# {9 Y4 g$ ~" F% b' x2 m! S% i
後來先明白點解呢D裙多數 ...
" W( }2 w4 K1 Y/ S. `% ]3 I! n! [+ S, g' s* n% h! m; ], `
短裙應該無咁重,長裙就重好多!. q# ]0 E. S0 d7 M' h  L. ?
短裙除左怕走光,又要著住對高跟鞋,可能咁樣唔方便。
+ o1 e! q7 S5 G- h8 W長裙遮住左可以著波鞋,又唔駛著絲襪。
* \$ ~3 a5 c: k  t# T, z無左短裙仔,只能上睇相回味。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0