標題: 新娘俾人搞 [打印本頁]

作者: 和服迷    時間: 2022-9-16 23:08     標題: 新娘俾人搞

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: G67891    時間: 2022-9-17 02:05

Gooodsddd!
作者: joey221    時間: 2022-9-17 03:09     標題: 回復 1# 和服迷 的帖子

第三張
, [# l' U/ Z) T7 j太吸引
% r& m! D+ ^' o3 k: G我化為新娘子奉上自己
作者: SweetDreamer    時間: 2022-9-17 09:21

Oh........oh.......oh...........
作者: willy    時間: 2022-9-17 13:12

好想變成她們) a6 S1 Z/ O! ?/ S! @- ]
最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。
作者: JoJo1217    時間: 2022-9-18 06:21

版規唔可以露三點
3 y- h' ]( x- J3 j呢個壇已經無人管理6 \! H. W+ p9 r
如果想呢度死快D或被搜尋網列為色情網頁就盡量放D
作者: 和服迷    時間: 2022-9-18 11:56     標題: 回復 6# JoJo1217 的帖子

等於幾年越嚟越多廣告好似冇乜人管理
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-9-19 01:16     標題: 回復 6# JoJo1217 的帖子

Absolutely agree la!
3 \. m; j: y. i& i4 G0 |真的不宜有露點相哦!
作者: vm0510    時間: 2022-9-21 20:33

太火辣了" ^/ G5 a% S9 {6 ?
真性感
作者: heidiqueen    時間: 2022-9-21 21:47

不錯!! 不錯!!  e/ O+ n1 Y1 U: {( e
太火辣性感!!( {- H% M# s; t8 O4 O2 l; Z* E0 c

作者: kidnappedyvonne    時間: 2022-9-25 05:41

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-17 13:12 發表   
1 f' j" b. l2 F" {2 V) ]好想變成她們/ M) K: R# k4 l
最喜歡第一張,如果加埋眼罩效果更正。
" j7 |( G5 Z. X9 u8 G我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁
作者: willy    時間: 2022-9-25 18:25

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-25 05:41 發表   0 a5 f0 s2 A, C3 z) |: a

: d; N! ^; A5 l# F5 p0 p7 G我都同意第一張最吸引,就好似原來結婚前一刻發現新郎係個負心漢,爭落周身債要新娘去還債咁
, F* [2 y1 M+ i
( d2 ]  n. X# n反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁
作者: kidnappedyvonne    時間: 2022-9-27 19:27

引用:
原帖由 willy 於 2022-9-25 18:25 發表   
* I3 O5 Q' e: [. P( |; p- e
  Q1 I" X! F# _8 b% Z
, K4 s; \& i- P) Y$ Q. M5 V反而自己幻想如果係女的, 結左婚先發現新郎係男S來, 要長期鎖上貞操帶, 戴金屬胸圍同用項圈. 調返轉如果係男, 結左婚後比老婆發現鐘意著女裝, 結果要一星期最少一次好似圖一禁
' M) E$ s$ W! `7 A) i  n  ?- G# V我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!
作者: willy    時間: 2022-10-2 18:57

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-9-27 19:27 發表   ) I) F4 W* O( A% s  E
+ m- m8 l( H2 u/ k; J
我鍾意你第二個幻想,不過我會諗,如果佢同我一齊玩,我做新娘佢做姊妹,或者調返轉佢做新娘我做姊妹就更正!
- l9 k, s  _; U1 j1 g1 V# K. T4 ]6 ?8 O% y
如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.
作者: kidnappedyvonne    時間: 2022-10-2 19:58

引用:
原帖由 willy 於 2022-10-2 18:57 發表   # R% w9 f: O# l7 T2 b1 i* O( w$ e

0 x' h! M4 O% b: E1 d' W' E
* [; C' O3 ?7 g如果一齊玩, 應該會大家流住做新娘. 不過我無論係新娘定姊妹, 都係被玩個個.
8 ]/ |- H) F7 h- V) q我都好想做新娘或者姊妹,但越來越難啦
作者: 1677    時間: 2022-10-4 00:18

露點相最好盡量避免. x  v& V% @) E+ j4 c
% ^$ D, x0 W# ?- j; c) M1 p: R& f  t8 N
想睇咪自己google囉

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0