標題: 第一次著女裝行街 [打印本頁]

作者: 偽娘貓    時間: 2022-9-19 13:05     標題: 第一次著女裝行街

喺荃灣著住全套瑜珈服(上衣三層胸墊)行街,好刺激!# ?8 m0 ]5 }# C0 M* M
不過都係太怕醜,上身要再加多件白色t-shirt! Z3 i; z9 y8 U

$ J1 u2 [0 A" p) z! l[ 本帖最後由 偽娘貓 於 2022-9-20 20:22 編輯 ]
作者: gila    時間: 2022-9-19 13:21

無相睇。。。
作者: 偽娘貓    時間: 2022-9-19 14:35     標題: 回復 2# gila 的帖子

啲相太大放唔到😭
作者: christina01    時間: 2022-9-19 17:24

唔知會不會見到你在荃灣
作者: wahkaka    時間: 2022-9-19 17:41

有相看嗎?
作者: 妮高娜    時間: 2022-9-19 17:50

可以壓縮相片,再放上黎
作者: p12345    時間: 2022-9-19 18:08

等你放相
作者: joey221    時間: 2022-9-19 18:25

引用:
原帖由 偽娘貓 於 2022-9-19 13:05 發表   # n/ E/ b# J+ U& s# O
[local]1[/local]喺荃灣著住全套瑜珈服(上衣三層胸墊)行街,好刺激!
; K. S) X  Q( u' t( [1 b不過都係太怕醜,上身要再加多件白色t-shirt
" b+ `% E( W: k9 S. b% E6 }[local]2[/local]
$ ^: u) i! J# r; m/ R) ^8 t$ P
! D: ?2 e- P' y" a; r5 R3 ~- L全套瑜珈服也是很焗
作者: 偽娘貓    時間: 2022-9-19 19:13     標題: 回復 6# 妮高娜 的帖子

已經盡我所能去壓縮,但係都係話太大
作者: 偽娘貓    時間: 2022-9-19 19:15     標題: 回復 8# joey221 的帖子

唔算好焗,但係我本身易出汗,所以件衫濕晒
作者: 偽娘貓    時間: 2022-9-19 19:16     標題: 回復 4# christina01 的帖子

兩點鐘左右已經去左銅鑼灣果頭,而家返埋屋企囉
作者: Nanase    時間: 2022-9-19 20:35

講得出Legging焗既都應該係冬天褲拎黎夏天著* K+ y0 n; a0 N; L# |7 q- G
怕汗多有汗印著黑色/白色
: e0 i  f, h" |  i7 _夏天出街我好多時都係Legging + 背心 Or 超短牛 + 背心 配運動鞋/涼鞋係最舒服
; ~. E: D; p9 i& z4 D+ V5 S. L( V& h7 c2 O! [  D

作者: fish    時間: 2022-9-19 21:40

質料問題
0 b* s2 }' Z  E2 @8 S
1 S9 w) b$ |: o8 v1 W我著黎行山都唔覺焗,好舒服
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-9-19 23:25     標題: 回復 1# 偽娘貓 的帖子

No photo no talk la!
作者: SweetDreamer    時間: 2022-9-20 08:10

恭喜哂.....................
作者: siuyan_7    時間: 2022-9-20 10:22

有第一次好自然會有第二次,一定會
作者: 偽娘貓    時間: 2022-9-20 20:23

終於有相睇喇!
作者: heidiqueen    時間: 2022-9-20 22:18

不錯!! 不錯!!  a8 `% `1 L9 V( X
有第一次好自然會有第二次!!1 }/ T2 T; o; O8 a* a5 F& U

作者: 偽娘貓    時間: 2022-9-20 23:15

其實最麻煩既係我媽唔比我買女裝,搞到我啲靚衫都係收埋喺公司locker度,想要洗會好麻煩' n% ^& u4 @" e1 X
著出街唔難,反正而家出街要戴口罩,加多頂帽就唔使太怕醜,但係出完街之後洗衫就好麻煩,自助洗衣店洗完又要用乾衣機,污糟衫又唔可能儲太多先洗,洗一次成六七十蚊,條數都係
# ?, [- R% k8 C6 E+ `2 o) ^( N5 I9 G" e+ }. Z* f$ d
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-9-20 23:19

Good trial!; L9 F/ M4 X4 D  V
Thank you very much!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0