標題: 求教,怎樣戴義胸 [打印本頁]

作者: maisie    時間: 2022-9-28 14:19     標題: 求教,怎樣戴義胸

請問各位姊妹.當妳們戴義胸(背心型}時.和移除的時候.什麼方法比較容易?
; C, I! d; D, B8 u3 `0 g
- n# _) E; e' a2 r4 s, Y# i[ 本帖最後由 maisie 於 2022-9-28 16:43 編輯 ]
作者: cindyhk    時間: 2022-9-28 15:05

邊一種義胸?
作者: maisie    時間: 2022-9-28 16:19

引用:
原帖由 cindyhk 於 2022-9-28 15:05 發表   7 c+ N! \0 }+ W) u* f
邊一種義胸?
+ A9 l' O6 o7 g! J                                                                                                                                                                                                  背心型
作者: samou    時間: 2022-9-28 17:43

開大冷氣,先查爽身粉,像穿背心咁穿上,慢慢拉好正確位置,勿太用力,小心扯爛。
作者: 黑絲高跟熟女    時間: 2022-9-28 23:17

先除眼鏡,錶,大隻的戒指,頸鏈等,如有的話。因為呢D,都可能刮爛東西
! c; T3 g, T0 |$ W; k3 A* X9 v6 V0 s/ o' [- @/ S6 l
乾身著係好,不過我唔用爽身分,個人喜好,試下最夾自己的方式* r" x, |! n" p& u/ j. A7 r

/ e; b7 y- Y0 W, ~! W% @好似著背心咁,小心拉開,慢慢套落去,唔好用手指甲扯,用手指D肉去拉7 q0 m& [6 u* F
# ^: R: x1 Z+ o, Y9 p
盡量“劣"順佢,唔好摺。如果行得唔順,慢慢“吞”好D位,一定唔好大力夾硬黎
, B' I# F) _! ]! C+ u! G
9 l2 j! k$ D  G+ d" k1 r9 R1 o如果有爛有裂,唔好再用住呢,忍一忍啦,因為小裂口,好容易變大。買支黐硅膠
作者: SweetDreamer    時間: 2022-9-29 08:21

學到嘢的 Post..........
作者: Asuka    時間: 2022-9-29 13:05

太大汗玩呢D膠胸,真系會比較痛苦,都系用墊算啦!
作者: JoJo1217    時間: 2022-9-29 14:04

我無用爽身粉& x! `: o- C! ?" y
好似著背心咁著
% w! q4 \' D, u" Z; L+ I然後逐少拉好佢
+ U8 Z+ Z, v% G3 U( i9 j不要在表面拉
5 x6 I4 ~2 G, @要伸手入去裡面墊起來逐少移動
作者: heidiqueen    時間: 2022-9-29 23:18

學到嘢!! 學到嘢!!
! s1 G/ ~# c/ V( Y- e
作者: 夏天    時間: 2022-10-1 02:08

開冷氣 然後身上抹爽身粉再來穿
8 p" g/ u$ D! M1 L, ~$ ]# I# ^, {畢竟真的很熱 能穿出門的都太厲害了...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0