標題: 大家會發些甚麼綺夢 記得夢境嗎? [打印本頁]

作者: Marie0749    時間: 2022-9-30 11:36     標題: 大家會發些甚麼綺夢 記得夢境嗎?

專家說男性清晨時分會有晨勃現象,同時發綺夢,大家會發些甚麼綺夢  記得夢境嗎?
作者: heidiqueen    時間: 2022-9-30 23:51

唔記得.........
作者: samou    時間: 2022-10-1 09:17

記憶中有幾次,其中一次穿上胸圍睡覺,夢中棵著上身露出胸圍出街。自己感覺好醜怪,但路人卻若無其事在你側邊行過,不久自己也習慣了,有人還同你打招呼,我只是點頭笑一笑。還有一邊行,一邊整理個胸圍以免縮上去,變得更舒服,更好看。
8 {" c1 Q" U/ \% V+ g
% L0 q  s: X$ f* s; d6 x# O. `+ `
1 H3 r5 V+ n* Y0 z7 b9 Y[ 本帖最後由 samou 於 2022-10-1 14:40 編輯 ]
作者: shuinu    時間: 2022-10-1 12:29     標題: 回復 4# SweetDreamer 的帖子

... 夢境... 有如 穿越咗平行時空... 似曾相識... 可以改變過去 預知未來...
作者: stellaleung    時間: 2022-10-1 13:06     標題: 回復 4# SweetDreamer 的帖子

你姐姐肯借底底俾你著? 1 I3 {2 S( n% g, A$ a5 M8 d
佢知你變裝? 定當時你已著緊女裝做緊佢呀妹?
作者: Marie0749    時間: 2022-10-1 13:58

有人說cd沒有晨勃 ,是真的嗎?
作者: xiemei    時間: 2022-10-1 14:30

生理反應人人唔同,成熟D啦!
作者: gila    時間: 2022-10-1 14:49

被好多張椅圍住,唔知點解突然好多人坐哂起度。
  b) f4 k6 r' D& c: T跟住又唔知點解拎哂好多棒棒出黎。: U9 `4 l* a+ {- i
無端端又跌左落個窿度,被好多漿糊狀既野包圍。企都企唔到起身。- P1 D9 h0 {3 h! t9 ~0 |
到最後終於離開左個池,擦乾淨,可能大力得濟,塊皮愈擦愈甩。到最後,變左個身材同膚質好好既少女,赤裸住走出間房。
作者: denisews1018    時間: 2022-10-1 19:53

我發過一個cd夢,夢裡自己全身貼身女裝,在一間豪華大宅(不是我家)裡面行。我逐個房逐個廳咁自由自在行,也可倚著梳化隨意半躺下,沒有其他人,窗外透射日光進來,可知是日間時分,但我沒向窗外看,也不餓,也不想去廁所。正在享受這份自由時,突然想到:我在這裡是永遠出不到外面的 !!!
6 Y# ?- d. s- i0 N  |8 a6 ^. s4 [/ i  E- M0 ^+ G
跟著便醒了!(醒後有點害怕,不停透氣 (!)~ )
作者: joey221    時間: 2022-10-2 00:21

引用:
原帖由 Marie0749 於 2022-9-30 11:36 發表   # l! T) M9 Z* D6 b' z& o
專家說男性清晨時分會有晨勃現象,同時發綺夢,大家會發些甚麼綺夢  記得夢境嗎?
. a/ y, A  \7 c" \  k) f  [
( v5 r) D5 @8 C7 k  p* o. P+ P& M我夢中自己是女生,穿上絲
作者: Marie0749    時間: 2022-10-2 13:18

經常出現呢挺惡夢,重有幾個月就考試,其他同學都讀得如狼似虎,自己仍非常懶散,表面扮無事不過心情其實已很驚,唔知點解已日日走堂又冇人理連上課時間表都揾唔番,想準備下但課程太多無從入手咁
作者: stellaleung    時間: 2022-10-2 15:58

能有個咁既姐姐,真令人羨慕
作者: 1677    時間: 2022-10-4 00:55

我試過發夢自己變左女仔,仲M到添' B+ ^  G( q/ w$ o
點知一醒發現真係濕左!& T6 j: ]* v/ y0 f' f. Q

I2 G8 J4 F+ I% l& h- F( W2 @; q試過墊住M巾訓覺,諗住萬一射左都唔會整濕底褲,7 B" }6 e# `% [8 T% d
但唔知係咪心理作用,墊左巾巾就總係唔會射,. O9 E" s9 L0 }! ^
一唔墊就射到濕晒

作者: Marie0749    時間: 2022-10-13 09:41     標題: 回復 8# xiemei 的帖子

點樣唔成熟啊?
作者: Marie0749    時間: 2022-10-13 09:43

cd若沒有晨勃,仍會發綺夢嗎?
作者: mieo31meo    時間: 2023-10-21 20:30

cd 出街,突然X了
/ q1 ^7 w0 L, u+ [% u- |! E
, B8 y) e0 O  m' J5 i# {$ e6 B. q$ s. Q# c+ d5 q+ p  V

1 v7 _5 O- Z# v3 g4 I& G" \: E我cd住短裙,和女伴出街,行完一處又一處。女伴矮我細我少少,她很興奮,半跳半行走在我前面,不停趕著我走快點~
  l* ]: m* I2 d$ W) r) Q3 G4 |  e' O
她走快我半步,一步跨進了下行的扶手電梯,不停揮手示意我跟上,我也跟上踏進了扶手電梯,與她隔了六至七級,周圍正好沒其他人$ g6 @! v; l6 A& J8 ]. Q: Q( s

: L  U$ {3 V* l3 W+ N1 n我走得慢的原因是正feel緊全身女裝的嫵媚同舒服感覺,動作遲緩了,好不容易遇到這長扶手電梯,可以唔郁站著當休息一下
9 n9 m8 `& ~; ~2 B; |& C
8 S" T' \' N( c) L9 V女伴沒有回頭,在她的位置四處張望,期間她跟我沒有眼神接觸
/ E- e+ _" t# F, s' a
! p( w* E/ U4 w) t9 m女伴到了地面,蹦呀跳呀衝出電梯,此時才回頭看我,又揮手又開口:「快啲嚟啦!」
& |8 r( i& d4 @" B
: m- l! ]8 _$ A& E$ v電梯甫著地,還有幾級才到出口,我心裡一急,       全身高潮了             

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0