標題: 無晒cd意欲 [打印本頁]

作者: PFG2014    時間: 2022-10-5 00:47     標題: 無晒cd意欲

教你治療cd既方法,當你無錢無事業既時候…& K; K0 Q) [) F0 r9 T
就會唔想CD,連約朋友睇戲都無意欲…
作者: joey221    時間: 2022-10-5 03:15

引用:
原帖由 PFG2014 於 2022-10-5 00:47 發表   / ~# r3 Z7 D8 w) @6 W& h2 ?  M
教你治療cd既方法,當你無錢無事業既時候…
6 l8 V2 I* z9 }$ A就會唔想CD,連約朋友睇戲都無意欲…
; A0 l5 Y+ Q6 t$ D; c8 r- G5 K2 a4 K* x( w1 Y- Z
現在生活難苦,什麼也是要節約了
作者: SweetDreamer    時間: 2022-10-5 08:24

訓一覺就無事............
作者: fung2006    時間: 2022-10-5 11:37

唯有唔買新野% G3 v' n& z5 A
好好整理返手上有的野
作者: Mrng    時間: 2022-10-5 12:27

無事業無錢 做廢青/廢佬 唔係先多時間cd咩
作者: misslady    時間: 2022-10-5 14:05

人大了* D5 @8 p# @, Y% A4 W
都有心冇力玩。
作者: fung2006    時間: 2022-10-7 10:32

最緊要係心態) u' G2 R- P5 \
. w9 L* m2 l$ w5 |, F4 H3 L
......不過,自己貼相上來,* B- P( J  u+ R5 o6 e
但無人回覆或俾意見
! |8 k+ ^) x3 L' r0 F2 I然後其他帖又俾人一堆一堆咁推晒上去...之後已經無人理
4 G% ~& t5 }) ?7 m' I5 M1 V有時都幾灰...(可能真係唔靚吧...?)
作者: xiemei    時間: 2022-10-8 11:53

去睇精神科,一定幫到你。你負能量太高!
作者: ki1418    時間: 2022-10-9 17:04

有收入就自然解決問題

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0