標題: 你地CD行街做咩多 [打印本頁]

作者: cythina    時間: 2022-10-6 17:52     標題: 你地CD行街做咩多

我通常都係去試下胸圍同女裝
1 Z0 {3 s6 I3 p' l有時會專登叫個sale幫手拉下女裝連身裙背的脊條拉鍊
作者: joey221    時間: 2022-10-6 21:48

引用:
原帖由 cythina 於 2022-10-6 17:52 發表   
* L' h' M) x+ z2 K5 `我通常都係去試下胸圍同女裝
) O' C0 H. }; l: s  Q有時會專登叫個sale幫手拉下女裝連身裙背的脊條拉鍊
# o: D6 D2 O" N
2 ~+ W1 j" D4 {0 I/ F. q* X0 P+ N會去行一行,看吓衣裙
作者: okmijn    時間: 2022-10-6 22:21

會去食飯,去超級市場買東西,入時裝店看衣服,照鏡,坐公共交通工具,會比較鍾意站立,例如穿上白色牛仔短裙配上肉色絲襪和波鞋,站在巴士下層或地鐵車廂,讓人喜歡看便看吧。
作者: heidiqueen    時間: 2022-10-6 23:46

行一行街3 C$ E$ g- ?# ]" b1 B8 ^

作者: cdnora    時間: 2022-10-7 01:07

我唔夠膽⋯⋯
作者: SweetDreamer    時間: 2022-10-7 09:46

作者: JoJo1217    時間: 2022-10-8 06:56

引用:
原帖由 okmijn 於 2022-10-6 22:21 發表   + P# w! t7 R! v6 [. w
會去食飯,去超級市場買東西,入時裝店看衣服,照鏡,坐公共交通工具,會比較鍾意站立,例如穿上白色牛仔短裙配上肉色絲襪和波鞋,站在巴士下層或地鐵車廂,讓人喜歡看便看吧。
! n% H# W0 I; c: t8 ~2 O8 Y0 N* F* m8 @: }2 F/ o: n
哈哈我反而調轉
- w" C1 w6 D, R* N: @+ j- K' J- F
著牛仔短裙我會選擇坐
/ n! Y5 N+ ]. l. ?& D會自然地露多D美腿2 l9 f; D0 T( \/ Z
9 y0 U7 Q3 F5 j& h" p8 J3 v
著百摺短裙就企同行路
1 V; s$ a  l2 S坐低會失去吸引力
作者: 梓欣    時間: 2022-10-8 10:37

都係行下街,睇下衫!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0