標題: 包住來釋放,真的很舒服 [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2022-10-19 14:32     標題: 包住來釋放,真的很舒服

包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!
7 d2 p9 h1 n' Z0 h/ h7 V但玩完後,件校服就要報廢了
& v2 Z9 F9 p3 _; X
. q9 G7 D+ ^. W9 }( e: {[ 本帖最後由 kingphone 於 2022-10-19 15:56 編輯 ]
作者: heidiqueen    時間: 2022-10-19 21:46

磨下磨下釋放真的好舒服!!1 C5 c( G2 G  p1 @- s7 U

作者: joey221    時間: 2022-10-20 00:23     標題: 回復 1# kingphone 的帖子

幻想自己是學妹高潮?
作者: SweetDreamer    時間: 2022-10-20 08:11

好似好好玩咁噃...............
作者: samou    時間: 2022-10-20 09:30

咁未成日要買校服?
作者: kingphone    時間: 2022-10-20 11:01

引用:
原帖由 samou 於 2022-10-20 09:30 發表   0 o( \0 G# J1 E
咁未成日要買校服?
) N- ~3 N* t) `* g9 A: U3 G家中的校服有幾十套之多
作者: 123456789321    時間: 2022-10-21 01:22

點解要報廢?
作者: kingphone    時間: 2022-10-21 07:03

引用:
原帖由 123456789321 於 2022-10-21 01:22 發表   % q4 p8 q- I' A" o. }
點解要報廢?
# I2 i2 [2 S0 P* R$ \
因為在J位置已經開了一個窿,所以.....
作者: 耐沙    時間: 2022-10-22 08:40

看起來好爽
作者: chiiiOvO    時間: 2022-10-23 12:23

有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩
作者: kingphone    時間: 2022-10-23 13:19

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-23 12:23 發表   
5 @; O  {& V2 I4 A1 B有幾條待拆章既女童軍裙但唔捨得咁玩
: g0 v& N1 W2 ~* [9 O當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩
: J( X9 F7 E3 a* C我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩
6 g1 B; r; U: ?; x而且還會購買,最近又買了多套
作者: chiiiOvO    時間: 2022-10-24 21:01

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-23 13:19 發表   6 M5 p4 H# v; J

h1 {* S- P3 r& `4 w& o1 a" Z當你有好多套的話,就會改變,心思思想玩 7 _- b8 X+ S4 p5 `' t! t, w
我就是有太多套校服,所以才會這樣去玩
) n1 V$ I4 N8 L8 O而且還會購買,最近又買了多套
, N# h% r' T6 h/ S5 I睇法唔同啦。
5 ^. I3 }) J7 o/ ?( {暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事
; f8 \1 j3 M5 y! `# w6 z& g0 i: r而未直接當玩具/道具住
作者: kingphone    時間: 2022-10-24 22:30

引用:
原帖由 chiiiOvO 於 2022-10-24 21:01 發表   0 D: z) y/ a% W/ C1 F( B

& L6 K! C/ Q/ f3 y/ d, `& B  X: {睇法唔同啦。5 Q( s) b3 L- R" M$ u) p% `3 I* W
暫時我重會覺得每套校服/制服背後都有故事& U( o+ f, m6 ]! t7 a
而未直接當玩具/道具住
0 @( d! S% e7 u/ C# q* H& Q各有各喜歡 我這幾天又買了三套校服
作者: eddiecd    時間: 2022-10-28 14:21

條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.
作者: kingphone    時間: 2022-10-28 15:23

引用:
原帖由 eddiecd 於 2022-10-28 14:21 發表   
0 t, p# l* a% I/ w& u條裙玩完都冇穿冇爛, 唔駛報廢吧.
: x2 o3 r5 {6 d5 w8 i是開了一個孔的,玩多幾次就會用來玩撕破
作者: mimiwong    時間: 2022-12-27 18:47

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-10-19 14:32 發表   5 l) G; R6 d5 ?3 F
包裹著來磨擦下釋放真的好舒服啊!唔多解釋了,看圖吧!
" ~4 _7 t" G4 k& C" H但玩完後,件校服就要報廢了
5 l3 h! t% v- e! h8 \( G

/ `. W. Z8 {* C4 q$ e2 c/ S& w6 d你每次玩完啲校裙都會掉咗?
作者: kingphone    時間: 2022-12-27 20:42

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-27 18:47 發表   
7 W1 G* D# J- g$ E0 s; g# F1 T5 Y& I

. R# P9 r( C5 Z- i你每次玩完啲校裙都會掉咗?
% G" a9 e, C) T$ L# Y
不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動
& {. R9 g8 @' B' d( M喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了
作者: mimiwong    時間: 2022-12-30 20:32

引用:
原帖由 kingphone 於 2022-12-27 20:42 發表   0 m6 z: B; `1 F( O

$ D# ]1 q0 l6 _& g不合身的玩一兩次就會進一步撕毀行動; T% c* E2 N9 R7 e) N" S
喜歡的款就會玩得開子比較耐,因為家中存貨太多,所以沒所謂了
' `) j! g" ?1 I+ y
+ F# R1 V0 I* C, c, |5 I
好似太浪費
作者: kingphone    時間: 2022-12-31 19:42

引用:
原帖由 mimiwong 於 2022-12-30 20:32 發表   
5 I3 V# O5 t  j$ q
. G3 f' _. y3 I# |* w/ P3 R, g# t$ y( v
好似太浪費
" J8 R: R. G5 ~3 P4 Z5 J
看看自己點諗囉+ _9 M- S( U$ I6 k4 m2 |7 h
由於校服放得耐會變黃,所以玩到咁上下就處決它
+ |2 n  C" @( B' m# p, r; l6 V但我入貨快過出貨,所以都唔知幾時會玩盡

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0