標題: 請問有無人研究過有關豐胸膏? [打印本頁]

作者: cecichan    時間: 2022-12-16 22:02     標題: 請問有無人研究過有關豐胸膏?

我本身預期的效果是想胸部好自然咁多少少肉. 不會給人的感覺是食過藥或做過手術咁.9 J: i; m5 w  {
8 y5 G8 J7 _+ P9 y
我見淘寶幾十蚊有交易就買了來試. 也因為諗住平效果唔會好大. 對健康唔會有負面影響.
- B* @0 Q$ u! J7 e! A) f我的諗法是外用, 最多只會皮膚敏感. 會好小心唔會搽太多.# F3 _, v( p# h8 n
. s  V0 k. Y+ {
我買的是這款. 諗住男款可用. 又問過是沒有激素. 所以覺得比較安全./ _4 L7 U) F, e2 u% j
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.22.18c743e3piEh3t&id=694512427021&ns=1&abbucket=4#detail6 Y* U( U) k- @$ y8 S
& n* `+ q. z1 R  s1 N0 S
本身搽完后同d評論一
作者: Nanase    時間: 2022-12-17 00:38

外用野一樣會吸收入體內
( g9 w. j+ c' k, g- _有用開 , 驗血驗得出用後體內雌激數數值有上升$ s& B! Q+ T* o: t7 |
我用既係植物性的激素
1 ]5 j0 S6 w6 _( X8 p! G
3 @# b7 O, ?: y$ Y, `% p2粒蛋蛋係好聰明的 , 會平衡返你自身個水平' T/ a5 t' N' z
你"食/搽"幾多 , 佢都會抗衡你 , 所以唔會有明顯效果的
" p& Z" `3 X: C% {( s# m, z9 V+ Y- [7 G$ M2 g) F* a) P6 R( ~# a& \
Btw 我用到有效果後就停用左 , 胸型都能保持
作者: cecichan    時間: 2022-12-17 00:58

請問有無研究開邊度驗較經濟, 係咪幾百元ok? 我有興趣想知我其係雌激素算多定少.
/ U+ E: T* {* B# b
. w1 ?- M, a8 k' g4 f' B8 |3 |1 a8 L
引用:
原帖由 Nanase 於 2022-12-17 00:38 發表   ( Z+ I4 h; j3 f# n2 [, S
外用野一樣會吸收入體內
" y- q: a$ y2 G' q. x  m0 M$ L有用開 , 驗血驗得出用後體內雌激數數值有上升2 O/ i9 U- m5 w2 y; z
我用既係植物性的激素
1 J: ?( H8 J' d
7 F' ~8 u$ H2 M1 N$ A1 w2粒蛋蛋係好聰明的 , 會平衡返你自身個水平
% L* j; x- z# S& J  E你"食/搽"幾多 , 佢都會抗衡你 , 所以唔會有明顯效果的
% g7 e4 j* R( ^' q- B6 ]5 G+ |" r: p: ]1 b" \$ X1 F
Btw 我用到 ...

作者: cecichan    時間: 2022-12-17 01:01

另外, 我在懷疑灼熱感不會因為胸部組識同d藥發生作用. 因為我昨天有右手去搽個胸.2 t+ ]( `. T& f- T
宜家右手都有灼熱感.而且手的灼熱感大過胸.
作者: Nanase    時間: 2022-12-17 01:25

引用:
原帖由 cecichan 於 2022-12-17 00:58 發表   
, n# F) w5 f# f( I3 T+ c0 j. o! b6 r請問有無研究開邊度驗較經濟, 係咪幾百元ok? 我有興趣想知我其係雌激素算多定少.
( \9 \: X, U) |2 S& e9 p
* {- `5 ?! Z* T7 l7 @1 F
/ \' Z! ]: \7 T  `" a4 V9 S" [4 L- S" D$ @& L4 u) R  t2 p
TGR網站有相關科目既醫生資訊 , 可以參考下
$ G9 Z9 |7 R' W! y" ~' t/ L驗血三幾百蚊我估唔得
作者: Nanase    時間: 2022-12-17 01:27

引用:
原帖由 cecichan 於 2022-12-17 01:01 發表   6 c, H- J( J) @3 I7 Y* B5 g; D0 s
另外, 我在懷疑灼熱感不會因為胸部組識同d藥發生作用. 因為我昨天有右手去搽個胸.. \  U+ Q3 U7 [3 X3 j1 i+ B
宜家右手都有灼熱感.而且手的灼熱感大過胸.
% t% T9 L  N/ M; H

2 Y' c' a( X+ a  X有腫脹痛既感覺 , 但無灼熱感
: g" I2 \, |9 ~; t但人人體質唔同
作者: xiemei    時間: 2022-12-17 12:25

想用就用,如果你要行到想有胸呢步,就唔好諗太多。如果效果好,D人就唔會去做隆胸手術。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0