標題: 我4歲當年已經CD左… [打印本頁]

作者: gmomo    時間: 2023-1-15 00:27     標題: 我4歲當年已經CD左…

話說4歲個時,我見到套有踩腳褲/踩踭運動褲既運動套裝好靚,想要。  r( E2 a2 D% M
阿媽同我講女裝黎架。
5 V) f, t" J1 Q9 p  H( x0 @但我真係覺得有踩踭係靚好多!係都話要個套…
  f3 @! V1 p+ E+ {  D) c由於運動其實都好中性化,就買左比我。
- m+ W. L6 k6 s8 e! ^* S' F6 [1 B% k% V
當時成日著,連生日pary都係著住佢…
0 t; O/ t9 \  p原來細個d同學仔已經見過我女裝…
3 h7 o( c# @/ w# [3 y6 F+ V9 z7 Q; ^2 G- X- Y/ y
怪唔之得後來大個覺得當年著個套衫d相怪怪地…想返起先記得成件事,原來係女裝黎…
7 n; _* ]& g+ v) D" n- Q- }* i9 W5 x, ^8 z" u% o2 u
條褲大約係咁既樣…
2 @4 _; g# {& H0 |8 I5 ^" i+ F呢條LV黎…應該都係出返當年個look…好貴呢LV成萬蚊一條褲
( i" x  {: t- a3 j/ a
作者: heidiqueen    時間: 2023-1-15 21:49

作者: fukukita    時間: 2023-1-16 07:10

早早種下因子
作者: kinkyb    時間: 2023-1-16 13:30

引用:
原帖由 gmomo 於 2023-1-15 00:27 發表   % {2 x& ^# H  @" B
話說4歲個時,我見到套有踩腳褲/踩踭運動褲既運動套裝好靚,想要。
/ R' G8 u' I0 h8 b; i阿媽同我講女裝黎架。
3 g/ z& P$ @" ]( b) ], t& H但我真係覺得有踩踭係靚好多!係都話要個套…
1 M/ ]# i& t/ M7 F: x: Q由於運動其實都好中性化,就買左比我。3 K9 o! W- m6 X! F3 i

+ w: o6 G6 z9 \7 c' h當時成日著,連生日 ...
5 h+ y- Y; m4 b  @$ |* A/ H, f. G
7 r7 v: w6 q5 g# B, o+ g. n踩踭運動褲都有著過,不過唔係好貼身$ ?0 |0 R; h* {  S

. B7 _5 s/ H8 t[ 本帖最後由 kinkyb 於 2023-1-16 14:18 編輯 ]
作者: misslady    時間: 2023-1-17 09:01

你有記憶, 這個經歷 ?
作者: skirt    時間: 2023-1-17 10:18

咁啱
作者: AnnieM    時間: 2023-7-1 02:37

其實踩踭運動褲有很多種類, 跑步、跳舞、技巧操, 男女裝都有, 所以踩踭運動褲唔一定係女裝, 分別在於cutting!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0