標題: [其他] (限時分享完結)限時…難分真與假… [打印本頁]

作者: gmomo    時間: 2023-4-28 00:00     標題: (限時分享完結)限時…難分真與假…

最近先發現我follow開,覺得好完美既女生…原來係假既…視像加工…咩App可以修到咁完美架?) u8 c& x( M1 W- Y" [
好想知…影片都可以改喎…Deep Fake?
; s& h# u8 U3 v7 H4 a之後揾到"可能"係本人既相,但個account又話有加工既…6 q9 C, g- g$ V, Q
咁究竟真人係咩樣架?媽,我好亂…
% `0 Y+ O- y6 @(但講真,加工改出黎既樣又真係好鬼完美…_; [; z" z4 K5 ?5 p0 I0 `* U1 B' ~
我的假女神…8 P" \, S2 s& p/ x  y. o- H
(限時分享完結)
( R9 G( L/ K8 v2 n9 O' L3 w6 v/ K- i1 {$ A2 n: T  a
真?本人?雖然都係好靚女。# \8 d) d8 Q' X  R
(限時分享完結)
$ U% b( L* q% {: T
$ T9 F* p4 Y/ ^! R$ S( ^呢個100%假啦…5 v1 Z- C  ]9 }! J: R
(限時分享完結)
3 U9 r; M* `  j3 p+ y
- z3 F; l4 ^8 i0 b: F- u( x. D6 I[ 本帖最後由 gmomo 於 2023-4-30 01:34 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2023-4-28 06:52     標題: 回復 1# gmomo 的帖子

好自然美、太吸引了
作者: mieo31meo    時間: 2023-4-28 10:43

AI 技術咁犀利,聊天機器人同自動生成圖像應該好快會結合,不久將來你會睇到一個實時會郁同講嘢的超像真美女
作者: 黑絲高跟熟女    時間: 2023-4-28 11:14

我估今時今日電腦科技,無咩係不可能了, |4 p3 C4 j' F9 E
+ ^% s$ x' k- y* O- w
我用faceapp加美圖秀秀,都可以將自己由麻甩佬變做靚女
作者: heidiqueen    時間: 2023-4-29 00:37

太吸引!! 太吸引!!; R' {) z3 T- K8 ^6 W- p
今時今日的電腦科技,無咩係不可能!!
5 S$ m: N1 {! n
作者: AnnieM    時間: 2023-4-29 03:20

你駛乜咁煩惱,反正個個樣都咁靚,睇見開心左就算啦,又唔係要你同佢做人世!
作者: AnnieM    時間: 2023-6-30 12:05

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0