標題: 請大家給個意見,關於玩校服裙 [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2023-6-19 19:54     標題: 請大家給個意見,關於玩校服裙

這款校服裙,家中存貨起碼有5條2 R$ O5 B" r" V( `1 r) w
雖然是我喜愛的款式,之不過....
0 r, x+ G0 P2 p5 z2 Z都著了大約幾個月來睡覺,開始要換了
  M! v/ i& p- c( {/ n% U今晚想玩佢虐待佢 玩殘佢
% a4 i: r0 v& ?! f, n0 e3 W. `大家有什麼給個玩法,睇睇點樣虐待佢
- {9 V$ X7 I$ V) l- c我就想幫它做開胸手術
作者: user9527    時間: 2023-6-19 23:09

送俾大家免浪費
作者: ueue3388    時間: 2023-6-20 01:36

穿出門找外遇機會,然後自然而然發生,最後校服在完事後也被人撕破這樣可以麼?
2 Y  h# C& z5 g
作者: kingphone    時間: 2023-6-20 09:26

引用:
原帖由 user9527 於 2023-6-19 23:09 發表   
/ c) j+ j; O3 h( P送俾大家免浪費
0 n# m* A9 ]/ B8 Z/ e送出去,我今晚無得玩
作者: kingphone    時間: 2023-6-20 09:27

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-6-20 01:36 發表   
1 p. ~$ x/ Q" E0 d( Q穿出門找外遇機會,然後自然而然發生,最後校服在完事後也被人撕破這樣可以麼?+ [/ I# L$ z. d  a
4 v  R9 [. G7 ?8 ^* U# ], U* M
夜深了,夜鬼就有
作者: hahaha12345    時間: 2023-6-21 02:01

著住佢黎玩濕身!
作者: kingphone    時間: 2023-6-21 19:18

引用:
原帖由 hahaha12345 於 2023-6-21 02:01 發表   5 P% h' I( N, ?0 r7 [  v
著住佢黎玩濕身!
9 l4 R; W. {( V. P9 C& k
以前都玩過,濕了除返落來就好難
作者: mimiwong    時間: 2023-6-25 10:29

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-6-19 19:54 發表   + Q  w) l* p( o# F" P  e
這款校服裙,家中存貨起碼有5條  {* n7 X& A9 L. g$ k5 P
雖然是我喜愛的款式,之不過.... $ ^* Z  r; a2 I% U
都著了大約幾個月來睡覺,開始要換了
8 E+ |2 V: `+ \7 ^0 Q( `3 v* ^今晚想玩佢虐待佢 玩殘佢
( _" k3 {9 A$ f* F1 H% b" u; {大家有什麼給個玩法,睇睇點樣虐待佢:titter ...
5 b& d  E$ Q. u5 S4 M7 N
我上網見過有啲外國片、用各種方法將衣服整污糟、可能果汁、氣水或其他液體、又放在地上踩同撕爛等、最後在上面射精
作者: kingphone    時間: 2023-6-25 16:18

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-6-25 10:29 發表   
" j8 Q( g8 Y& R! s2 j9 b' r! o/ l7 u9 d
我上網見過有啲外國片、用各種方法將衣服整污糟、可能果汁、氣水或其他液體、又放在地上踩同撕爛等、最後在上面射精
9 p# |: l/ s$ l+ |+ l  e1 f1 k
好想看看這段片
作者: mimiwong    時間: 2023-6-27 20:19

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-6-25 16:18 發表   
! g- S* k' B5 q! s# L2 Z
! u! C1 u3 i8 N8 u好想看看這段片
0 k$ X# p* x3 l, w1 Z
我響約十年前睇過、不過已經搵唔番、而家好似啲限制多咗or冇乜人睇消失咗、或者你自己拍咪仲過癮、我記得之前睇嗰啲係晚裝裙嘅片、你就拍校服裙啦, y4 R, }. S6 U0 H

& R( O; E' k$ N9 V[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-6-27 20:22 編輯 ]
作者: kingphone    時間: 2023-6-27 20:41

[quote]原帖由 mimiwong 於 2023-6-27 20:19 發表   8 E! x4 c+ q& `* B" I7 J$ h" I. }

3 _1 ~" A# T+ Q3 w0 ]我響約十年前睇過、不過已經搵唔番、而家好似啲限制多咗or冇乜人睇消失咗、或者你自己拍咪仲過癮、我記得之前睇嗰啲係晚裝裙
作者: heidiqueen    時間: 2023-7-1 23:54

送俾大家免浪費
& A5 s5 e+ Z2 U6 G8 i( G
作者: aaaaa29    時間: 2024-4-15 23:31     標題: 邊度仲有得買校服

如題 想知邊度仲有得買 維多X嗰D會唔會check學生證 葵廣嗰間執咗未
作者: kingphone    時間: 2024-4-17 12:56

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-15 23:31 發表   
* {2 M+ T* k" p2 ^/ P如題 想知邊度仲有得買 維多X嗰D會唔會check學生證 葵廣嗰間執咗未
$ Y2 D+ T$ f8 O6 s6 f2 a( ]
不用,葵廣三樓這間還在的。
作者: aaaaa29    時間: 2024-4-17 19:36

我去咗幾次都搵唔到佢 想知佢係喺三樓邊一邊thxx 有冇相
作者: aaaaa29    時間: 2024-4-17 19:44

同埋想問下你大概記唔記得葵廣嗰間有邊一間買 & J% V. U$ a  b
eg 李惠利/李兆基/李賢堯/東華/保良/蕭明呢D5 m0 R# U4 A- {% Y- Z
我like校服中間有條類似tie?H嘢嗰啲🤣有冇推薦
作者: kingphone    時間: 2024-4-19 21:07

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-17 19:36 發表   5 h0 z% y2 H7 K7 f" @" W
我去咗幾次都搵唔到佢 想知佢係喺三樓邊一邊thxx 有冇相
2 b+ h' f: D! G2 D. R) y
葵芳站這邊的商場門口,門口右邊咪有幾部升降機,間校服店就是在三樓這個位置,在三樓升降機的右邊行入去,走廊左邊第一間。
作者: aaaaa29    時間: 2024-4-19 21:51

thxxxxx bro

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0