標題: 穿住校服裙男潛入學校偷拍女生 [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2023-10-21 20:21     標題: 穿住校服裙男潛入學校偷拍女生

真的會連累衹喜愛穿著校服裙的男士% a- D' W6 k0 y5 Y/ j6 B
穿就穿啦!做乜要入學校入面偷拍個呀
% b5 [( Y4 }9 {& @! m4 y+ f正PK,累全家 7 N& A' B' X% r- b8 h, u# O
6 c0 s" q; ^2 ?# U2 o) Q; s
作者: heidiqueen    時間: 2023-10-21 21:54

已經捉到+ H3 k5 @4 U6 ~  M( w; H8 s! T

作者: khman01    時間: 2023-10-24 09:32

自己愛女生校服,但從來都不會行出街影響外面的世界
' S2 T! F, K+ W想睇女仔,堂堂正正交個女友,或買個公仔回家自己慢慢玩啦,或自己扮靚D,自己J自己就算了好嗎~~!
作者: mimiwong    時間: 2023-10-24 16:41

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-10-21 20:21 發表   / j7 c0 u  h$ E" ]8 @
真的會連累衹喜愛穿著校服裙的男士
! `0 u! P' G, X3 F0 T1 o, X: O6 f穿就穿啦!做乜要入學校入面偷拍個呀+ Y6 [4 h. P) m/ ?; i, w9 g
正PK,累全家
( X, b7 k* R4 t) E2 B佢已經唔係第一次被捕、應該都係控制唔到自己、不過累到街坊就真係唔底可憐
作者: kingphone    時間: 2023-10-31 21:17

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-10-24 16:41 發表   5 O+ K& b* K/ f1 [! ?8 v2 h

* v& j, t* l* k  c佢已經唔係第一次被捕、應該都係控制唔到自己、不過累到街坊就真係唔底可憐
8 S9 t- L% E: j, v+ c) I自己匿埋玩咪好囉!真係累街坊
作者: anywind    時間: 2023-12-2 18:03

講真呢個圈子好多自己玩校服又唔犯法既人' s- j( x8 z2 H1 E: ?4 l* k
呢D真係害群之馬 不過唔係愛好者唔識分
  w7 M+ d- v1 c, r* L, q其實好地地玩咪好 之前有個又入去學校度俾人拉遊蕩
' d6 j, e9 r7 v( s# H, d大埔某校果個仲公然想入女廁...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0