標題: 一早醒來,醒醒晨先.... [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2023-12-3 11:19     標題: 一早醒來,醒醒晨先....

大家知不知道,這套是什麼裙呢?
6 c; \9 |% _$ Q5 A3 z% w8 i; V醒好後吃個早餐
作者: mimiwong    時間: 2023-12-4 12:07

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-12-3 11:19 發表   
4 i* G7 [# N) K3 |& f0 v" Y5 e大家知不知道,這套是什麼裙呢?
8 p9 e" q  g+ F醒好後吃個早餐
. j4 X$ i9 p  A$ {5 F你同校裙食早餐? 校裙食咗蛋白質?
作者: kingphone    時間: 2023-12-4 12:46

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-12-4 12:07 發表   
5 b, \* w6 ~+ B6 ?) ^% V( I$ A/ e6 i- Z$ H) g8 f8 q
你同校裙食早餐? 校裙食咗蛋白質?
$ t; e! h) @6 j8 f( S( u& Q
哈哈 包住這塊是另一條校裙碎出來的
作者: eddiecd    時間: 2023-12-4 13:23

遲D可以餵那條裙吃早餐, 如果唔係條裙會諗點解要讓塊破白布吃而自己無份。
作者: kingphone    時間: 2023-12-4 15:42

引用:
原帖由 eddiecd 於 2023-12-4 13:23 發表   / O9 G# ?0 x" P1 N
遲D可以餵那條裙吃早餐, 如果唔係條裙會諗點解要讓塊破白布吃而自己無份。
- x3 v: n7 c, a: A2 g2 U( P呢條校裙著多一排就會輪到佢有得食 食完後就會八馬分屍
作者: heidiqueen    時間: 2023-12-4 23:14

吃蛋白質早餐......
& |  j! _& Y+ G% R- y1 P
作者: kingphone    時間: 2023-12-5 12:45

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2023-12-4 23:14 發表   ' n7 T/ X9 u- s. _+ b6 `! `
吃蛋白質早餐......, T) B' S) Z; i8 D% g
% U6 C- T2 v5 C! J1 b0 F) l+ R" I當條裙唔要時,就會餵佢食

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0