標題: 女廁刺激,有女朋友陪同,延續小妹照片 [打印本頁]

作者: 246890    時間: 2024-2-23 16:30     標題: 女廁刺激,有女朋友陪同,延續小妹照片

好多謝女朋友能夠接受自己仲可以答應同自己一齊女裝入女廁,仲幫我同一個廁格打飛機,含我 JJ 至射精) g/ N1 }" K, ]7 H  n4 j

1 p% _4 e& ^! ^, e& M+ \[attach]345839[/attach][attach]345840[/attach][attach]345841[/attach][attach]345842[/attach]
作者: jiamuhaonan    時間: 2024-2-23 17:22     標題: 另一种很爽的体验啊

另一种很爽的体验啊
作者: p12345    時間: 2024-2-23 17:36

阿妹冇圖冇真相喎
作者: 246890    時間: 2024-2-23 17:42     標題: 回復 3# p12345 的帖子

女廁入邊冇影到相,淨係戲院影埋女朋友隻腳,女朋友專登買對平底鞋同我一模一樣款
作者: 246890    時間: 2024-2-23 17:43     標題: 回復 2# jiamuhaonan 的帖子

係呀,真係好刺激
4 F. Q+ v3 p  v, R" s咁激女朋友,周圍環境都係女性,好正
作者: mieo31meo    時間: 2024-2-23 18:02

引用:
原帖由 246890 於 2024-2-23 17:43 發表   
: `. C* W: B; d+ m( J* `係呀,真係好刺激
* M6 i3 f7 c" R% U, Y8 h咁激女朋友,周圍環境都係女性,好正
. u: |* E  O4 q2 ]
真係,此情此景,冇幾個男性可擁有 * A( ]4 w; ~5 Z! l5 l4 I

* v9 B& ]$ M! T6 N7 Y你係咪同女朋友身高差不多?& ~- v4 d' d3 N9 j7 s

, E6 `$ |  H) ]- @[ 本帖最後由 mieo31meo 於 2024-2-23 18:03 編輯 ]
作者: 246890    時間: 2024-2-23 18:08     標題: 回復 6# mieo31meo 的帖子

多謝姊妹😊🙏🏻
4 j" e6 E" }/ o9 A8 X3 w% F2 C/ `係呀,身高差唔多
作者: 246890    時間: 2024-2-23 18:09

好難得女朋友接受
作者: mieo31meo    時間: 2024-2-23 18:11

引用:
原帖由 246890 於 2024-2-23 16:30 發表   8 v; B# f/ n3 u% o* R9 O. ]
女廁刺激,有女朋友陪同,延續小妹照片- F7 D  a" {; D3 V
好多謝女朋友能夠接受自己仲可以答應同自己一齊女裝入女廁,仲幫我同一個廁格打飛機,含我 JJ 至射精
% {+ y; |) U( Q1 z女朋友突然發情,你無準備下即興surprise attack含你 ?
作者: 246890    時間: 2024-2-23 18:35     標題: 回復 9# mieo31meo 的帖子

係預先同女朋友坦白咗呢件事,自己想?茪k裝,女朋友就話不如試?茪@下俾佢睇,就係咁樣開始咗,跟住大家公司?咻n咗假期,就出去女裝,又陪我入女廁刺激,玩咗一日  Y% D6 n& |( V3 N' ~

1 G5 g5 p3 a$ @' y. ~. c5 ~所以真心好多謝女朋友
作者: Nanase    時間: 2024-2-23 18:56

溫馨提示 , 如果你沒有醫生證明 , 所謂既廁所紙 , 俾人捉到係犯法的
# m5 h2 x6 r8 ]0 |玩時玩 , 小心為上 , 去街使用女性設施既行程 , 都唔建議太高調公開0 j! r5 s- w6 w4 ~: B% u
都係為左保障返你自己
作者: CECI    時間: 2024-2-23 18:57

咁要好好珍惜佢喇 開放, 包容唔係個個都得, 肯同你 LESBIAN SEX, 扑埋嘢就更加PERFECT
作者: mieo31meo    時間: 2024-2-23 19:58

引用:
原帖由 246890 於 2024-2-23 17:43 發表   
- y& x0 r: y9 c係呀,真係好刺激0 d1 i! W+ R3 i7 M# I% [; t3 N
咁激女朋友,周圍環境都係女性,好正
( T% W$ y8 b9 ^  @9 T

d7 ]8 `. ~( N6 `6 p: a3 P5 k
引用:
原帖由 246890 於 2024-2-23 16:30 發表   2 B9 l: o# e; W1 n' y% B
女廁刺激,有女朋友陪同,延續小妹照片& f, U* i# {. g1 u
好多謝女朋友能夠接受自己仲可以答應同自己一齊女裝入女廁,仲幫我同一個廁格打飛機,含我 JJ 至射精
8 m$ N: R  m& z* j- p) M
廁格內一邊比人含住,廁格外一邊咁多其他女女在方便緊或出出入入,你驚唔驚驚啊?
作者: 大叔    時間: 2024-2-23 22:22

謝謝分享!
作者: p12345    時間: 2024-2-24 00:52

係喎,情侶鞋喎,你就好啦
作者: 246890    時間: 2024-2-24 01:05     標題: 回復 8# 246890 的帖子

所以有時要嘗試搵方法同對方講,坦白,唔試唔知結果9 F* u. Q6 `7 M2 V. G1 X; @6 r
溝通都好重要
作者: 246890    時間: 2024-2-24 01:07     標題: 回復 15# p12345 的帖子

係呀,情侶鞋,好開心
作者: heidiqueen    時間: 2024-2-24 02:18

不錯!! 不錯!!+ G; W+ ]5 D- k3 a3 Y1 P
很吸引!! 很吸引!!  g4 H/ R0 e( x6 P& z+ z

作者: 246890    時間: 2024-2-24 03:11     標題: 回復 13# mieo31meo 的帖子

有女朋友喺身邊陪住就冇咁驚,有女朋友護住,好爽又射得開心
作者: 1677    時間: 2024-2-24 03:34

連鞋都可以情侶裝,夫復何求?
, B0 l5 P) ]+ r. B4 r! t6 V+ w2 d+ G3 G+ p% @+ F
真係羨慕死,快D結婚啦!
作者: anywind    時間: 2024-2-24 17:20

恭喜你可以有咁既經驗 我諗好多個CD都唔敢同另一半講/ I" ?0 ?2 p$ z3 f" k( Y
的確揾到個接受自己既係一件樂件
9 P6 S' P$ n: g, e: w' T) G
1 |' M5 v. d  H3 G雖然見你沒有無做壞事如偷拍等的意圖/ C6 F$ C! j5 y5 u* d. Y
但係你都係唔好係呢度D咁公開既地方講你做D咁刺激既行為
1 ]/ ^8 L+ k" ^$ q; R% a+ R以下為遊蕩罪的參考" i5 o3 S, I& U9 t+ ^* b
[任何人在公眾地方或建築物的共用部分遊蕩,不論單獨或結伴在該處出現,而導致他人合理地擔心本身的安全或利益,便即屬犯罪,一經定罪,可處監禁2年。]
  z$ R7 n  i  g; x. z
( ?5 L# F' b7 j$ |/ u# K; J1 {4 Q% B1 E[他人合理地擔心本身的安全或利益 ]呢家野 人地唔知你係CD好地地 知左就覺得你影響佢 安全或利益 就唔好啦
作者: 246890    時間: 2024-2-24 18:20     標題: 回復 21# anywind 的帖子

知道🙏🏻🙇🏻‍♂️
作者: dtwk    時間: 2024-2-26 12:38     標題: Good for share

作者: olkugen    時間: 2024-2-26 13:38

呢種女人娶得過
作者: wyyssb    時間: 2024-2-26 15:45

我也想要啊
作者: sasalady    時間: 2024-2-27 12:50

好羡慕呀!!
作者: 媛薇    時間: 2024-3-1 16:27

如此女友三生修道
作者: CindyLi1214    時間: 2024-3-27 19:36

你太幸福了,女朋友能夠接受你女裝
作者: pkpkpkpk1234    時間: 2024-3-28 05:42

有個咁既女友真開心

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0