標題: 放假洗絲襪 [打印本頁]

作者: paxxx    時間: 2024-3-2 19:48     標題: 放假洗絲襪

積埋積埋一大堆一次過洗
作者: ngyl1394    時間: 2024-3-2 20:06

wow! 真是好大堆的絲襪呀!
6 i& S0 F1 ^# _+ w5 }我估有二三對絲襪呀!
作者: paxxx    時間: 2024-3-2 21:01     標題: 回復 2# ngyl1394 的帖子

二十幾對,洗左好耐
作者: thong    時間: 2024-3-2 22:24

壯觀。。。
作者: heidiqueen    時間: 2024-3-2 23:42

不錯!! 不錯!!, g2 \, F5 d, {# v& I( g# O* X
很吸引!! 很壯觀!!
- S# t* t8 d0 n/ D' L" X/ H) t/ t
作者: 1677    時間: 2024-3-3 02:57

儲埋咁多一次過,洗之前應該香味濃郁!
作者: joey221    時間: 2024-3-3 07:05     標題: 回復 1# paxxx 的帖子

好多丝* }! y* o% N0 J$ F% J+ b
你用手洗嗎?
作者: paxxx    時間: 2024-3-3 11:53     標題: 回復 7# joey221 的帖子

手洗,機洗怕爛
作者: paxxx    時間: 2024-3-3 12:03     標題: 回復 6# 1677 的帖子

確實係氣味芬芳
作者: muyan8823    時間: 2024-3-3 12:20

好靓的丝袜哦
作者: misslady    時間: 2024-3-4 09:46

辛苦了
作者: vm0510    時間: 2024-3-4 19:28

這絲襪也太多了吧
作者: paxxx    時間: 2024-3-5 01:02     標題: 回復 12# vm0510 的帖子

才20對,不多啊
作者: pantyhosemancc    時間: 2024-3-6 08:52

儲左幾耐?有無原因儲埋先洗?
$ K. r3 e1 A7 {9 k2 N/ n幾特別的畫面,好多絲襪,好正。
作者: paxxx    時間: 2024-3-6 21:36     標題: 回復 14# pantyhosemancc 的帖子

一個月左右,因為執野放埋一齊分唔返邊啲乾淨邊啲要洗,索性一次過洗晒
作者: CX836    時間: 2024-3-8 12:04

一次過洗咁多絲襪,感到另一種樂趣
作者: pantyhosemancc    時間: 2024-3-11 01:53     標題: 回復 15# paxxx 的帖子

點解會一次過開咁多對絲襪嘅?我會幾對幾對咁著,爛左先開新的。
  P* G+ h- M* f0 \9 j8 K5 m會吾會男裝時著在長褲內?' s2 ]3 ?6 t: n' T$ `, [  |
謝謝分享!
作者: joey221    時間: 2024-3-11 03:02

引用:
原帖由 paxxx 於 2024-3-3 11:53 發表   
7 E& N( `( r; ~$ |' X手洗,機洗怕爛
8 v0 o8 a" d( r1 l" |: G) H% k# {
' \2 z. G6 q" [  p) V7 y有分泌物
; Q* G1 W  O0 J好味呀⋯⋯
作者: wolfhell0204    時間: 2024-3-11 12:04

引用:
原帖由 paxxx 於 2024-3-2 19:48 發表   
/ n8 @4 V0 _  c+ u! \2 y5 r積埋積埋一大堆一次過洗
& d3 v6 s' P8 m* e# J) p0 h

4 D8 d7 C9 t4 F  k3 ^( ?% D6 Z% O本人絲襪很少量(約3-4對左右)而且我不會積埋一大堆,我會梅花間竹咁洗,- [/ H. p  {5 j7 d3 c! H# n, u7 V
" i( U# |6 X8 L/ p" P
即係:今日著A絲襪,聽日就著B絲襪,去到後日就拎A絲襪黎洗,如此類推,2 w" E: Z3 @0 [. v- J9 ?

- l% o+ t- K$ Z9 S8 H* v同時不斷咁樣循環著,不過如果要積堆一大堆既話我會好苦惱,有D唔想洗1 A4 a& v* e! G; k
3 l% @  D: g8 `& N, w5 t6 R, \
引用:
原帖由 1677 於 2024-3-3 02:57 發表   
6 a( i9 s# n' [8 @" F: ]7 X4 `$ K! F儲埋咁多一次過,洗之前應該香味濃郁!
* x( b( H% g) @, P1 }7 G2 g  Q! E) a; K5 T0 O6 \, o& s
的確冇錯,不過睇下你自己點諗,好既方面諗就會覺得香味濃郁才是日日夜夜穿著既精華,(就類似戰績咁)
& Z1 h8 R) p1 E% |( j; w& ?# V& o8 a) S1 ~: I+ O9 P# y- C. M/ f
如果諗得邪惡D這種香味濃郁某些人會好鐘意
! D0 G3 v1 V9 A4 _" {' z
7 b/ X; t1 a9 V% R0 A[ 本帖最後由 wolfhell0204 於 2024-3-11 12:06 編輯 ]
作者: paxxx    時間: 2024-3-12 02:49     標題: 回復 17# pantyhosemancc 的帖子

有唔同既型號,質感亦都唔一樣,每次買新款都會試上身既感覺。
# }; @, b0 G" ^  s7 q( g( [$ W# k
4 X4 U- s: B& `6 n秋天冬天都會長褲入面著出街,夏天就唔會,太熱同成日落雨
作者: paxxx    時間: 2024-3-12 02:51     標題: 回復 19# wolfhell0204 的帖子

平時唔會儲埋咁多先洗?H,一般著完即晚就洗
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-24 15:40     標題: 回復 20# paxxx 的帖子

夏天會短褲加絲襪?* d5 N+ E4 g) h; R. k

8 k) {- b' S" w& O# [- J係咪可以在12雞店買個洗衫袋,洗得乾淨又唔怕會洗爛,仲可以脫埋水添。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0