標題: 淘寶網 - 著咗好似冇著的絲襪 [打印本頁]

作者: lcw23hk    時間: 2024-4-16 17:43     標題: 淘寶網 - 著咗好似冇著的絲襪

之前在淘寶網見到有個男人係全男裝,著咗絲襪都唔覺得有著咁。
作者: bestek2    時間: 2024-4-16 18:00

感謝樓主熱心又無私的分享~~
作者: joey221    時間: 2024-4-16 20:44     標題: 回復 1# lcw23hk 的帖子

好的介紹,謝謝你
作者: heidiqueen    時間: 2024-4-16 22:19

不錯!! 不錯!!
" O0 O% s! L5 g0 `% P4 l
作者: 1677    時間: 2024-4-17 02:40

除左薄之外,最緊要唔反光,咁就唔覺有著絲襪
作者: JoJo1217    時間: 2024-4-17 13:00

居然在陽光下都無反光
作者: suedemi    時間: 2024-4-17 15:59

著咗等如冇著,咁有咩用
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-17 16:33     標題: 回復 5# 1677 的帖子

呢款絲襪係8den, 陽光下有好輕微的絲光,但呢輯相除咗係超薄絲襪之外,色澤比自身膚色深一d,才會襯托出咁隱形的效果。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-17 16:41     標題: 回復 7# suedemi 的帖子

每人的喜好都唔同,有人鍾意厚絲,有人鍾意薄絲姐,但我就覺得著咗以為自己冇著咁,仍感受到絲襪的包裹感覺,是好舒服和好神奇的。
作者: JT1030    時間: 2024-4-17 17:23

謝謝你介紹
作者: pantyhosemancc    時間: 2024-4-22 11:08

未試過8 den, 吾知舒吾舒服呢?
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-24 15:33     標題: 回復 11# pantyhosemancc 的帖子

個人認為同著一般絲襪的感覺差唔多,希望即使鍾意絲襪的男仔唔變裝都好,都會好似個男人咁,加返對絲襪,可以同本來男裝的衣著更合襯。
作者: 陳真    時間: 2024-4-24 18:14

我現在喜歡油亮絲同圓點款式
$ W5 z. C8 E7 P8 Z/ Z( j
3 Q7 [; N8 D& L8 z不多穿黑絲了,因為穿肉絲同一些有顏色但薄 (20D以下)的絲襪,穿出來,別人只會當你穿了船襪,或沒有著襪出街。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 18:23     標題: 回復 13# 陳真 的帖子

長褲加亮絲,有俾路人發現嗎?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 18:26     標題: 回復 14# lcw23hk 的帖子

應該沒有...
  _& v& S2 E8 m" a' E) y6 p& n
; P6 y, b' t; z+ u0 \3 A有時我會著其他顏色絲襪及圓點絲襪
作者: 陳真    時間: 2024-4-26 12:10

這是我平常返工既穿薯之一...那次穿的是 CdR Vidrio 15D
作者: 陳真    時間: 2024-4-26 12:16

我今日咁著 今日是 涞觅「明前龙井」绿茶色 一買要買三對的+ |# j; b$ R' r

7 r) J; [7 h) a9 u太薄,基本上著一日玩完...
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 15:32     標題: 回復 16# 陳真 的帖子

呢個顏色好青黃色,即使著咗長褲都會比較易俾人見到🤔, f6 o& T' K9 Q3 G# F) c* A& z
% i: N3 j5 j9 N8 i) P
曾幾個時,我都似你咁著,但就卷起牛仔褲做9分褲,都會露d絲襪出嚟。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 15:33     標題: 回復 17# 陳真 的帖子

一日就玩完?!爛在邊度?
作者: 陳真    時間: 2024-4-26 16:01     標題: 回復 19# lcw23hk 的帖子

涞觅「明前龙井」呢隻檔位好易爆
3 S* X$ s. I1 g4 K8 J
3 p7 M# \  L( j, C- l前兩日著西褲出事,今日返工便服,著牛仔褲。暫時仲 feel 到未爛
作者: 陳真    時間: 2024-4-30 09:29

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-26 15:32 發表   
1 a* l+ B- W2 h7 N! T, I$ k  [: p. S呢個顏色好青黃色,即使著咗長褲都會比較易俾人見到🤔. d! r. A; p) e. X, M
+ F% j) X2 O$ u) |; a( Y
曾幾個時,我都似你咁著,但就卷起牛仔褲做9分褲,都會露d絲襪出嚟。
, h9 J; @1 @2 ?% k$ S% B  K. u* r' t* d: a, A4 I" j' m) B7 N5 W
今日係 CdR Eterno Super Lucido 10 (Dore 色)
$ A2 H1 d$ D7 x- T* `3 ]8 }/ s1 s% P# l. r# r1 D8 z
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 14:00

呢款絲襪會唔會實淨好多?
作者: 陳真    時間: 2024-4-30 14:08

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-30 14:00 發表   8 Y0 q& _4 q9 h  y) H4 {3 o
呢款絲襪會唔會實淨好多?
5 c9 G5 z/ G" ?2 z0 s8 Q7 V# ]. w3 Q! ?& w
買啱 size,非常耐穿
作者: pantyhosemancc    時間: 2024-5-1 12:48     標題: 回復 12# lcw23hk 的帖子

不過我的腳多疤痕,也不會短褲配薄絲
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 15:58     標題: 回復 16# 陳真 的帖子

呢款我都有著過,陰天時好隱形,一有太陽油亮感就出晒嚟啦。我果時係買金膚色,你果款係咩色?
2 H+ \! m4 @$ h0 U+ U, p; F. [- x7 s# ?- k
呢款係開檔款,唔著底褲條J會好浪下浪下咁。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 16:02

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-26 12:10 發表   
" {, y  y" Q0 z; A2 t這是我平常返工既穿薯之一...那次穿的是 CdR Vidrio 15D
3 R: @9 d# O& Z$ Z% f* K
2 H1 M, e: d6 T- b) a3 g3 D$ {我當時著的CDR VIDRIO 15D
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 16:03     標題: 回復 24# pantyhosemancc 的帖子

其實即係多疤痕,絲襪都可以令佢冇咁顯眼的。
作者: 陳真    時間: 2024-5-6 16:07

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-6 15:58 發表   
) ?, l3 }8 l; q) t呢款我都有著過,陰天時好隱形,一有太陽油亮感就出晒嚟啦。我果時係買金膚色,你果款係咩色?
8 @! g0 O! e0 s" Z5 Z4 p: t9 m) u9 j3 H( s/ f& f# S& {  j
呢款係開檔款,唔著底褲條J會好浪下浪下咁。
7 d6 M7 N# X0 o
' Q2 x9 f9 B! B2 k
冇開檔的....除非想玩絲襪套在上身全包,我唔會著開檔的。
+ R1 ~) V  H, a  z5 \. d- ^# @7 c- b+ C6 g7 U8 m* w! A
玩連身襪都選擇不開檔的。
. v+ x* c1 ~: O( b5 M: N1 N6 W試過著出街,要忍尿..
作者: wky    時間: 2024-5-6 16:33

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-6 16:07 發表   
2 @$ E9 u* {, v5 z# ]4 y7 m" ?" @  F* e  l  d/ Y1 f
- v# k6 a8 n9 N5 [
冇開檔的....除非想玩絲襪套在上身全包,我唔會著開檔的。# ]& e  q2 c4 }. [' f0 n
  u! r! n* q  d* Y# U
玩連身襪都選擇不開檔的。; e1 V5 m! _# `! J" U# j2 o1 c
試過著出街,要忍尿..
- a8 e+ A( ^0 D# z開檔絲襪唯一優點,就係可以著住做愛,我呢幾年都係經常著住開檔絲襪同老婆做愛
作者: wky    時間: 2024-5-6 17:11

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-6 16:02 發表   ; X2 X5 L+ u/ n7 W3 w2 E2 \; a

; _; \! O8 m! t0 M2 _# C" g1 Y) Q6 E7 L5 C4 g/ I
我當時著的CDR VIDRIO 15D
/ g1 H/ s( n$ I5 Z
我都有Vidrio 15,不過係crotchless款,呢對真係幾閃,我只係試過一次著住襯短褲出街,其餘係著住同老婆做愛
作者: a300    時間: 2024-5-7 02:55     標題: 這是我的日常絲襪穿著

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-26 12:10 發表   
& N1 K# O0 c8 H: f. b7 ^$ ^' j這是我平常返工既穿薯之一...那次穿的是 CdR Vidrio 15D
2 y5 N6 a0 ^/ j& z: h7 X. |1 Z5 |$ f
我平時穿wolford satin touch 20比較多

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0