標題: 淘寶網上的0D絲襪 [打印本頁]

作者: lcw23hk    時間: 2024-4-24 16:34     標題: 淘寶網上的0D絲襪

依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
作者: maymay88    時間: 2024-4-24 17:01

穿一次就玩完 ,有D浪費!
作者: 陳真    時間: 2024-4-24 18:09

買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...' I" p* Q( f$ k! p5 O8 S  j2 b6 d
0 {! Z/ X- [. H; w7 J6 C
不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
作者: 1677    時間: 2024-4-25 00:21

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-24 18:09 發表   
! u; ?& ^* m' T6 a& z+ Q# R買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...# i: r2 u6 H2 b' m) J+ x$ r( n3 p

) s5 Z: U) g7 T9 x不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
( [6 J) H" V0 h$ z, z+ I# [! J- `* m
直接插入?會唔會痛?
1 b) s2 [* {$ @+ N$ T& F, N
2 y& e2 M2 Y: w. n5 C如果對絲襪咁好彈性,不如兩個人一齊著
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 11:04

點樣無縫絲襪法?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 11:04

引用:
原帖由 1677 於 2024-4-25 00:21 發表   
( Z4 u! u6 }9 c/ T/ O: u7 L. U. {! d; g. g, F

# X/ U3 ]9 x, ?" U直接插入?會唔會痛?  X, l7 N/ C9 J$ ?- B
* g& g2 _) s! N- K) o- w: Y5 \1 s
如果對絲襪咁好彈性,不如兩個人一齊著
* L1 Z' P6 Z. L
7 ]/ z/ W$ f$ Y; i5 F
外國 A片 有咁玩,仲要唔整穿絲襪,隔著絲襪內射埋
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 11:09

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-25 11:04 發表   
. D2 h! B! l+ l  o8 ^7 k點樣無縫絲襪法?
3 ]  d! b; j6 W0 j9 x  @( T' t& `% f
Seamless....  W& W0 W* F% M5 w% ?' M
9 C0 b+ X9 Z0 l" h' r- z
著這種絲襪,隔著不弄穿直接插入
作者: wky    時間: 2024-4-25 11:56

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-24 18:09 發表   ! {. u: Q, j# A0 e$ g. c, ?3 _
買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...' J$ a5 i; I) v3 w
' {  \  \% ]8 m* j
不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
8 x2 [3 F7 W' h3 N+ e; U你著、對方著、定係一齊著住無縫絲襪做愛?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 12:04

引用:
原帖由 wky 於 2024-4-25 11:56 發表   
/ W$ Z- l; p- h2 R5 x: U+ k
, A( O: s$ I" I你著、對方著、定係一齊著住無縫絲襪做愛?
( Q& K# a0 M5 F7 r, ?) \% d
, \* c7 R( m7 b; t# S
我睇美國 AV 咋....
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 16:03     標題: 回復 7# 陳真 的帖子

無縫係咪在褲浪位都唔會咁易爛的?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 16:45     標題: 回復 10# lcw23hk 的帖子

出得無縫 (除非是情趣版) 褲浪位都唔會咁易爛" o7 A2 [+ u. \1 Q$ b6 ~5 o
6 Q1 g% |0 M4 M2 P
我爛既都係鉤絲多...而且好多是所謂的 任意剪 質地,最多穿個洞../ d" K0 ?; e. S9 O8 q0 G

9 f" @2 l1 i( ?/ Y一對都著到個幾兩個月架..
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 16:56     標題: 回復 11# 陳真 的帖子

哦,無縫絲襪係咪以油亮為主,會唔會有d啞光?或者冇咁般光款的?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 17:29     標題: 回復 12# lcw23hk 的帖子

我最初接觸的無縫絲襪,是 Wolford 的 Fatal 15,啞光的. 9 {7 {) }) r+ d& |. f' P9 E
CdR 都有隻啞光的
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 17:56     標題: 回復 13# 陳真 的帖子

CDR MISS 20成百幾蚊一對,都好貴,師兄介紹的3款牌子的絲襪都有無縫絲襪,都係40-60人仔一對,平好多,有冇試過?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 18:07     標題: 回復 14# lcw23hk 的帖子

當然有...
9 w1 H+ c( e/ E5 J  d2 V6 g
, M" N0 z4 r' r不過我著開都係油亮款無縫
4 u, i7 G- o& n; W& j1 K' ]. c2 O$ f% j# h
以我喜歡$ P4 J, F- j' Y; z
1. 涞觅 Limerence M9 u$ D( ^& v: w$ d
2.ANSUN 安幸
: c3 L1 T4 V& [* l0 U9 Q/ `3.綾 天生絲滑
作者: 陳玲玲    時間: 2024-4-25 22:21

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-24 16:34 發表   2 Y; v& b6 t, R+ n$ l- M
依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
5 O) W0 e4 y/ g) f我最平買到¥14.4,3雙裝0d絲襪. x0 G; b: u. C$ `
放網袋入洗衣機,洗完已經有輕微勾絲。7 h# _' |+ g' E- ^
因為係均碼,我腳掌大,又太高,一穿已經"走紗"
作者: heidiqueen    時間: 2024-4-25 23:53

不錯!! 不錯!!
  [" r7 V( h9 R3 l
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 09:42     標題: 回復 15# 陳真 的帖子

之前我試過綾絲襪(應該係無縫),當時發覺掉檔,又好似好厚咁,所以著咗一次就掉咗了。
+ e6 _! a" |! O  e/ Q% g8 u' ]0 B5 Z* c. \" E; U
見師兄介紹,遲d會再試返。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 09:49     標題: 回復 16# 陳玲玲 的帖子

我見有d做到批發價,幾蚊人仔有交易,有d聲稱係做外銷,但呢批係貨尾/有輕微的勾絲,所以才咁平。$ F& G2 @1 V& R2 H! n
8 \  u/ b$ u9 e( K7 T
十幾蚊3對真係著一兩次真係都冇乜要求,但都估唔到用網袋洗一次就勾絲。。質地上係咪真係超薄、著咗都唔多覺的?5 k. D. s' d! D& T: F9 T
; i1 K1 ^2 e$ E* S3 x
其實有冇大碼的?
作者: 陳玲玲    時間: 2024-4-27 01:46

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-26 09:49 發表   3 T' j9 Y# L2 u3 Q
我見有d做到批發價,幾蚊人仔有交易,有d聲稱係做外銷,但呢批係貨尾/有輕微的勾絲,所以才咁平。" S5 y8 [0 q& J7 ]" Y& ^  @
. t1 O& K( y: ^7 x5 [4 q+ T9 S
十幾蚊3對真係著一兩次真係都冇乜要求,但都估唔到用網袋洗一次就勾絲。。質地上係咪真係超薄、著咗都唔多 ...
' p9 M: m* o; k. v3 J4 ?- p
只係比較薄,而且係反光,加上我腳長又粗,都清楚見到絲襪的紋理。
, d) J- T4 w& _( J  @以前買的日本牌子,無標明0d,但係差唔多薄,真係無咁易爛,當然價錢貴很多
作者: wky    時間: 2024-4-27 14:33

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-24 16:34 發表   
; \: I' \2 C! b- f& b8 g依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
9 Z+ U! K$ _) S: f" ~7 Y& N. VDenier定義是每9000米的纖維重(g/9000m)。若9000米的纖維重70克,即係70D。
3 H0 u6 F4 M! P
5 n: u& _0 ^% ?  H* p有冇可能一對絲襪係0重量?大陸嘢都好信
作者: silly1234    時間: 2024-4-27 18:52

歐美品牌基本純色款個原價係定得好準確,平同貴都係有原因,平有平玩,貴有貴玩,但唔存在抵玩呢回事,國內品牌就好似唔蝕本都要賣咁靠堆料又定到個款好似平過人咁,實際體驗通常會有D冇法預料O既古怪問題,又或者透過虛標參數去營做高性價比O既錯覺,始終都係一分錢一分貨,要真係執平貨就只有去OUTLET執特賣野,等節目限時打折.
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 13:45     標題: 回復 20# 陳玲玲 的帖子

星期日試咗一款淘寶0D的絲襪,賣¥22,著之前都真的覺得好薄,感覺有d似CDR MALAGA 5,但重量應該係Malaga 5輕d,應該。。著上之後都幾透,但唔夠隱形,買對深膚色,但出淺膚色的感覺,仲有d泛白(唔知係咪陰天影響,所以會咁白,打算之後有陽光時會再試試。)相信係個用料的關係,始終都係一分錢,一分貨,歐洲就冇咁泛白。$ `, S: }  C' ]$ z' i' c
; f* h& l9 U& h# D0 @$ M7 Z
著咗大半日,都冇掉檔和嚴重勾絲(輕微的勾絲總會有),亦冇見到路人係咁留意我對你腳,呢對絲襪就應該有Malaga 5的6、7成質素到,而咁薄的絲襪就真係預只著幾次。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 13:48

冇剃腳毛,希望各位包含。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 13:51     標題: 回復 21# wky 的帖子

長知識了,雖然我知den數越低越薄,但唔知點計出嚟的。
1 ~. z, h& r) H# L& T7 w4 X9 S+ v
/ B3 b5 k1 Y% T8 B我都唔信係0d, 5d已經好極張了。
作者: 陳真    時間: 2024-4-30 13:52     標題: 回復 24# lcw23hk 的帖子

GOOD....
. U* ?4 \" {1 h
- M5 \6 X+ L1 M; F& ]# [, @試下唔薯綿襪,會舒服好多
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 13:53     標題: 回復 22# silly1234 的帖子

Outlet的會好平嗎?
作者: wky    時間: 2024-5-2 00:15

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-30 13:48 發表   
9 S7 i% P# u( K冇剃腳毛,希望各位包含。
1 P2 B; q( V/ n9 z
剃咗腳毛反而會冇咁覺你著咗絲襪,我夏天一定會剃咗腿毛先著絲襪出街,不過我本身腿毛唔多,但剃咗覺得女人啲
作者: 陳玲玲    時間: 2024-5-2 00:43

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-30 13:48 發表   1 p" t1 a) [1 E: s' p
冇剃腳毛,希望各位包含。
" f! v+ p4 @! H, r* C. _7 HGood
作者: wky    時間: 2024-5-6 17:01

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-30 13:52 發表   
7 h4 A* h0 W# p) a& u" VGOOD....
  k8 F0 O7 z. |+ A% c2 D% e+ s& T: F4 ?- p! @9 k
試下唔薯綿襪,會舒服好多
% v4 I; ?# P0 G9 p& T2 j0 }- N
我著絲襪加短褲出街,一定會著多對短襪喺出面,費事畀對波鞋内襱同自己脚趾甲之間互相摩擦,勾爛對絲襪脚趾位置 3 g/ Q7 q3 z: k  a9 `
5 w* D2 y5 F  V+ b. g
我其實買咗露脚趾絲襪,不過未著過,我打算遲啲著對露趾絲襪外面唔著短襪,睇下感覺如何
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 11:03     標題: 回復 28# wky 的帖子

日後有機會都會剃下腳毛的,始終有腳毛都唔好睇。
; v( ^+ `# {  z( P9 R' v( m) I
* b0 i! T  `: d4 V不過呢款絲襪咁薄,即係冇剃腳毛都唔太明顯有著肉絲,有時我覺得就係見到有腳毛才唔會覺得有著絲,之前我睇醫生果時都係咁,醫生唔掂我隻腳,都唔知我著咗絲襪。不過,如果剃咗就真係神不知鬼不覺。。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 11:10     標題: 回復 26# 陳真 的帖子

之前都試過,對腳在對鞋入面覺得好滑,冇咁舒服。
, ^# _0 W7 f0 f, H2 G1 U0 Y7 N8 }9 ~$ x, g+ w5 x. }
不過我著絲都係鍾意隱形為主,加對短襪會冇咁易發現。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 11:14     標題: 回復 30# wky 的帖子

會唔會好似d踩腳襪咁,腳掌有舊野頂住的?之前我試過d踩腳襪就係冇咁舒服。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0