標題: 很久沒來,介紹一下 [打印本頁]

作者: 陳真    時間: 2024-4-24 17:42     標題: 很久沒來,介紹一下

很久沒回來發貼了
8 ~: S* d  I: a# T2 r4 R8 q+ W0 z5 i8 E2 W9 v0 o) [" m( N; N* T$ z  D
想推介一下近日試了的新絲襪品牌
% `' l  }- E% F& _2 n2 \% @6 }  o4 j2 b. c+ I' S( j
ANSUN 安幸
' n7 e! C6 L- \3 ~, N; y3 p( Mhttps://detail.tmall.com/item.ht ... perties=20509:28383- M9 @- \, Q0 _5 G+ T1 s  w
( P) W: k1 Q/ Z! m
綾 天生絲滑 Ling Lingarie: F( b. S! n+ _0 ]& \
https://ltssh.tmall.com/index.ht ... p;scene=taobao_shop9 j0 v2 A/ a" Q. |1 ^

( u6 w3 J8 F" j  d  j( w涞觅 Limerence M 5 }- _- b' d- B5 Y2 [
https://limerencem.taobao.com/sh ... HQnitrEahajUB7mAgo7
3 R& ?! l& s  \" l* m, ]0 r) w( h
) Q$ L2 m2 E3 l/ w7 Z
7 c; {9 N: J/ w8 v三者,我第一次試的是 涞觅 好處是款式多,有分 size,一出新品就要試試。無縫的合身,不會掉檔
! B- ~( ~& g1 P3 y& K: i綾 天生絲滑,款式比較少,但油亮款的確很亮,也是無縫絲襪的專家
7 p% N) O: |% u安幸,無縫絲襪也做得好好,可能沒那麼耐穿,細心找,有男式帶套款,很少品牌絲襪會做男、女式入體, H. B* w0 v1 K/ C! E  r: V
3 V& ?& \: O$ }. q+ K: @: R5 d
穿上感覺非常好,三者有歐洲絲襪的質素7 b0 W5 f# h4 q$ n

# M6 D2 V' W- [5 v& Y[ 本帖最後由 陳真 於 2024-4-24 18:10 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2024-4-24 17:58     標題: 回復 1# 陳真 的帖子

多謝介紹高品質
作者: misslady    時間: 2024-4-25 10:21

可以講下, 甚麼是 “有男式帶套款” ?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 11:00

引用:
原帖由 misslady 於 2024-4-25 10:21 發表   
4 g% u8 `8 r/ R8 O! N可以講下, 甚麼是 “有男式帶套款” ?
! s3 D6 y. R  M. f

5 P9 Q0 {( y0 u. b% [這種 男裝情趣絲襪
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 11:02

我有試過綾絲襪,佢地講的3D都好實淨,之前歐洲最薄的CDr Malaga 5d都明顯比綾3den的絲襪為薄和輕身,當然Malaga 5會易爛過綾3den絲襪,所以國產絲襪的denair都唔多準。
. N4 c! v( i0 r* X+ H" P( s& M
' X% p3 L# h( L% B1 _' K% M9 Z除咗deniar之外,國產絲襪的質感、耐用度都唔錯。
作者: misslady    時間: 2024-4-25 12:08

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-25 11:00 發表   ( z4 [1 o, m0 f) ^% u- p9 [
( R6 j3 [( n# k3 f0 N

! O- u* X; ?1 y' _1 i這種 男裝情趣絲襪
2 N6 @2 m! ]9 G% j9 j

" K2 W3 m* n/ B' l8 rwow.  J 部份, 似袋袋
作者: heidiqueen    時間: 2024-4-25 23:53

不錯!! 不錯!!
1 g) X9 m! n$ F很吸引!! 很吸引!!
, z, h- G# _7 p
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 09:52     標題: 回復 1# 陳真 的帖子

顏色上有冇深色d的選擇的?因為太淺色著出會,好會俾人發現
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 11:53

https://youtu.be/e2MN4pDKsTg?si=t-IVT4jiIKdlwGYu) v0 I* ~: S! }

/ ?/ p2 f3 T8 F我見youtube上都有d男仔上載咗著油亮絲襪的短片,都真係好吸引。
作者: 1677    時間: 2024-4-26 15:08

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-26 11:53 發表   5 g4 |& L% i* l6 L" |" w: \
https://youtu.be/e2MN4pDKsTg?si=t-IVT4jiIKdlwGYu+ G% a( a$ l+ x
3 T+ S% a, C7 u/ D
我見youtube上都有d男仔上載咗著油亮絲襪的短片,都真係好吸引。
( j0 [1 D% d0 p$ @, h4 G4 W$ a  K8 E2 x6 \3 a, [( H
呢個「木木」係國內神級CD,淨係賣女裝衣著已經好好賺
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 15:45     標題: 回復 10# 1677 的帖子

呢個木木我幾年前已經見佢有post野,當時最吸引我係佢試一款綾的絲襪,佢腳形又好女仔,著咗絲襪仲好睇。。可惜已經搵唔返果段片了。
作者: 陳真    時間: 2024-4-26 16:26

引用:
原帖由 misslady 於 2024-4-25 12:08 發表   6 f4 d' X2 h+ O0 |, ^* W! X

# T- S; x: @& |1 \3 q" s1 H% [' ^1 J% ~9 \) o9 [" S
wow.  J 部份, 似袋袋
! @/ |/ J) {+ V/ J# S# k+ G7 p# }+ K- u
- {! ]- W- R2 O5 t6 C
哈,那天返東莞廠,特登著左呢款帶JJ套的絲襪一天。扯起時個感覺幾特別。而且因為絲襪全包JJ,好鬼易扯。而且因為我直穿 (沒再穿內褲在外),坐坐下火車或行行下都周不時扯起,有時發現係向前扯而不是向上扯而要伸手入去執執位。著普通絲襪,就會強迫你JJ向上伸展。
! }% X) |2 S; ?3 y# _0 \# R$ s0 j7 M6 y7 W6 \4 w
晚上一個人係宿舍。平常若是著絲襪打J 都會攝毛巾入內,唔駛整污穢絲襪。呢次特登夾毛巾在外,直接射落個JJ套位度。
0 F- Z+ t5 u, l/ t2 |0 I' l9 K1 K( `% s- s
那對絲襪費事洗了,回香港前路上掉左。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 14:10     標題: 回復 12# 陳真 的帖子

平時買絲襪見到帶J款就唔想買了,但聽完你的經歷,我會買一對玩下。
作者: 陳真    時間: 2024-4-30 18:02

而家少左去實體店買,因為 日本襪唔係太多 Sheer to Waist (即是T檔) 同 Sandal toe (腳尖透明) (我對絲襪已經有少少要求)
+ S+ D# D' }4 N6 w. d7 F1 j  ~Calzedonia 的又唔係太啱我心意。沒有在港島區返工後又冇再去 Wolford , Sogo 及太古城,永安等揀襪。 以前有著 曼姿 Manzi 的絲襪,不過著過 Platino 既 Cleancut 同 CdR 既 Eterno 系列之後返唔到轉頭% E% o9 K) M" g: d/ @* a
/ F- ?* j' d3 P
而且TAOBAO 網購太方便,太多選擇/ U" X& G( m  B! J7 l! i! `
; ^% P* z8 r# P9 E& w- e3 t
後生係英國讀大學同做工時,我幾乎個個星期去百貨公司研究絲襪
8 c9 E$ L; v) _3 A' D5 T# G# x
% o5 H0 _, [% }: }有次係先施,店姨姨同我說,你要著L-LL 啦!
作者: pantyhosemancc    時間: 2024-5-1 12:43

謝謝師兄的分享,近來忙嗎?很多人都少咗出POST!甚至己失去蹤影!& x) E+ a6 z" p! L3 G) p
在這討論區,只愛絲襪而不變裝的並不多,所以很感謝你的分享!" {" T4 L! w3 T1 m1 |
我是不變裝的,但卻很喜歡穿絲襪的感覺。
' A- K. I5 s  {+ d2 F4 Z奈何這麼多年,男士著絲襪仍未能普及。
) z# f3 S: w, _雖然未試過你介紹的絲襪,但單看貼文也很高興,因為能夠認識多一點;: B3 y/ H: v; q  H
平常自己沒花時間去研究,也不太方便。平價的也覺舒服就自算了。
作者: 1677    時間: 2024-5-1 15:35

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2024-5-1 12:43 發表   : z/ D4 I2 _( q3 T) U
謝謝師兄的分享,近來忙嗎?很多人都少咗出POST!甚至己失去蹤影!  {7 H" N6 [/ W7 g
在這討論區,只愛絲襪而不變裝的並不多,所以很感謝你的分享!5 U' U6 ?. E1 U4 o$ f
我是不變裝的,但卻很喜歡穿絲襪的感覺。
! z7 _3 T8 _, s3 g0 E奈何這麼多年,男士著絲襪仍未能普 ...
9 P4 w5 i: M, \4 N9 k6 u; A
) b( }& k) m$ Q5 g6 U7 O男人著絲襪的確未普及, h! y$ P4 z+ e& o
但短褲加legging近年就常見得多
' \! \& l. \' ?已經算係少少進步
作者: 陳真    時間: 2024-5-1 22:02

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2024-5-1 12:43 發表   4 n9 w  w3 i  w' l, r! Z0 E
謝謝師兄的分享,近來忙嗎?很多人都少咗出POST!甚至己失去蹤影!8 I3 }2 L" A# s) q; ~0 W
在這討論區,只愛絲襪而不變裝的並不多,所以很感謝你的分享!
* {) |, \$ t$ d3 k) s9 R我是不變裝的,但卻很喜歡穿絲襪的感覺。6 ?. {9 F5 d5 h2 F
奈何這麼多年,男士著絲襪仍未能普 ...
# U6 A& M% f5 i1 ]3 T" U
! Q5 v# Y- Z6 G( k7 Y係英國讀大學時,其實我曾經發現我有個男室友喜歡絲襪。因幫佢執衣櫃時,我同另一名室友發現佢櫃內有絲襪。! M# d  e6 x6 v5 Q0 x

8 n3 G- C: G- o7 G8 Q可是當年仍是偷偷摸摸著,又唔知佢被人發現後會有咩反應。我同同學當,冇見過。
1 {+ V& F; D2 H: F7 O% L: ?+ w" c
) z4 _0 a8 L6 |+ e+ S# n; ?諗返起,我地有次講起女仔著絲襪,佢仲興奮過我,令我才察覺,同學也是喜歡穿絲襪的男。
$ d3 C9 u+ O4 |
  w+ r8 V3 x$ x4 r另當年初戀,我21,女友16。有次行百貨公司,經過絲襪部,我說笑你著絲襪應該好睇。佢說著唔起咁貴既絲襪 (後悔冇即時買俾佢,因當時仍未正式拖手仔)。一星期後又係做義工度見面,佢真係著左對薄絲襪出黎。做完義工後,仲陪我行了半日街。咁就拖左手仔啦。可惜,始終大家年紀同生活背景有差別,拍左一年左右。 不過,而家我地仲有 keep 聯絡。
作者: candy.siwa    時間: 2024-5-4 14:01     標題: 回復 12# 陳真 的帖子

帶套絲襪真是很易興奮和很好玩,但穿帶套絲襪出門還是要加穿女裝內褲在外固定仙女棒。也可穿兩條薄絲襪,先穿帶套絲襪再穿女裝絲襪在外
作者: pantyhosemancc    時間: 2024-5-5 18:51     標題: 回復 17# 陳真 的帖子

多謝師兄的補充分享初戀的情景,16歳的女孩著絲襪,美極了。, X9 k1 V( |" c6 k
你在外國讀過書,見識比我多了。, v# N7 J  Y7 {0 d3 ^
你會否覺得外國的地方,男士著絲襪會較易被人接受呢?
; o# n4 O) J/ P) m在香港,男士著絲襪會被人覺得變態,一般都是負面的;! [$ o! p2 J2 w; }! |
近來,在街上會見到「男」「男」拖手,0 C% ]: I. O2 d$ N9 m$ x
如果社會開始對「男」「男」拖手都接受到,
9 M' Q- W+ P4 L1 d1 K應該男士著絲襪都不大問題。
作者: 陳真    時間: 2024-5-5 22:05

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2024-5-5 18:51 發表   
1 V- ]! t# i- ^3 c8 i多謝師兄的補充分享初戀的情景,16歳的女孩著絲襪,美極了。5 |* v( e, e3 d( O/ m  ]# v6 b$ g5 q
你在外國讀過書,見識比我多了。
; w& x1 b, {, j4 W  F! P6 @$ q. \你會否覺得外國的地方,男士著絲襪會較易被人接受呢?
7 F2 |( j0 b1 U3 A3 A8 @在香港,男士著絲襪會被人覺得變態,一般都是負面的;7 m# T" \1 D& u/ J1 [( q
...
( m' Y  o4 [' u8 D" X" w+ v2 ]4 L1 K7 O6 V( j1 H4 m
外國有 Gay Bar
+ u6 T+ Y! a' a1 J; V" }" Y+ N( D; O
有 LGBT Festival
# d6 `/ q5 }- Y9 L) G( e
% M3 Q- c  s; Q- R4 v2 k/ p3 H; BJen on the Move 一個好出名既交通迷,cross dresser 來的
作者: 陳真    時間: 2024-5-5 22:11

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2024-5-5 18:51 發表   
! C, K: H% A8 |% s9 q+ H. B" s$ U. ]多謝師兄的補充分享初戀的情景,16歳的女孩著絲襪,美極了。
* _9 S& e: U4 }8 c7 R: G你在外國讀過書,見識比我多了。
1 f5 @$ N/ P! l! n8 H5 x8 _) q你會否覺得外國的地方,男士著絲襪會較易被人接受呢?
: S0 m5 }! w8 P, W0 |在香港,男士著絲襪會被人覺得變態,一般都是負面的;5 m) O" t$ k7 s
...
1 W% {2 x5 {1 `* v1 m
  `# s+ m7 w: E  H/ {其實,英國校服會要求女生著黑絲,所以,後生女著絲襪,係生活既日常
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 13:32     標題: 回復 14# 陳真 的帖子

你去百貨公司研究時唔怕俾人眼望望咩?我之前去馬莎和吉之島時,都怕會俾人眼望望。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 13:40     標題: 回復 15# pantyhosemancc 的帖子

男人著legging係多咗,我成日見人打波時有著,但著絲襪褲就好少,肉絲就完全冇見過(可能我冇留意到)。。- X% k$ ^, ?" v, w
: G5 o0 F' p" B% h% K' s
雖然我都希望男人可以著多d絲襪,但都希望可以著得好睇。我見過兩次有男人著黑絲著得好核突,佢地係上身著件Tshirt,下身著20D-40D的黑絲,見到佢地件三角底褲,外面冇褲遮住。。真係唔係咁接受到。。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 13:47     標題: 回復 17# 陳真 的帖子

師兄當時有冇同佢交流下,可能佢都成日著絲襪呢。
作者: 陳真    時間: 2024-5-6 13:55     標題: 回復 22# lcw23hk 的帖子

我入埋 Wolford, Calzedonia 買絲襪添。不過而家網購時代,上網買方便快捷。8 {8 L# h* q5 n6 g

" x" Q" t/ t6 Y) L- C- B, U服務的姐姐好細心,好專業,我說明要閃,要腳尖透明。佢地好細心幫我揀。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 14:25     標題: 回復 25# 陳真 的帖子

其實佢地係咪都知你自己著?定係佢地以為你係買俾人呢?我之前見Calzedonia的8d絲襪都好平一對,都好想入去買,但唔知佢地的態度會係點呢。
作者: 陳真    時間: 2024-5-6 16:10

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-6 13:47 發表   , x% {) t: Q1 S( U
師兄當時有冇同佢交流下,可能佢都成日著絲襪呢。
! i5 H& N/ W, x
4 S  A+ {# ^" R+ r: \9 r+ `! m
8 \4 d4 X3 S: n0 e0 S$ K. w, P當然沒有
2 z  e7 ^) J% c4 x5 O
" ]% ?+ L8 J1 G& K我係後來畢左業,才想起呢件事
作者: 陳真    時間: 2024-5-6 16:19

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-6 14:25 發表   ! W1 C' Q5 N3 ~" y8 ^3 R: p" W; b& Y
其實佢地係咪都知你自己著?定係佢地以為你係買俾人呢?我之前見Calzedonia的8d絲襪都好平一對,都好想入去買,但唔知佢地的態度會係點呢。
! U4 ?$ M/ v4 d! u, D* H4 o7 L
3 v; z1 K7 i$ QWolford 姐姐:佢好堅持話黑色好睇啲,(我當時買 Satin Touch 20),佢話肉色太閃啦,好覺眼架。& H( _2 x% ?+ E( a# j1 \" V
6 c0 \5 U3 `" H
先施姨姨: (我當時買日本 Gunze),佢直頭話我要買 L-LL。8 l' Z6 C2 ]0 t
+ Y' g) ]9 [! g0 \: O3 m
有次係 Calzedonia,想買隻 8 den,店妹妹說,呢對太薄啦,我都係著到一、兩次就爛架啦,你揀對厚啲架啦。(最後我堅持買 8 den,同 無縫款),然後,店妹妹說,揀多對啦,買二送一呀...
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 09:54     標題: 回復 28# 陳真 的帖子

咁佢地知係你著,會唔會都有d估唔到呀? 同埋佢地會唔會都知你買果時係著緊絲襪的?
9 C9 v3 x5 E/ I5 J" H$ B2 i9 F  N& ~+ D7 v: h% l7 |. ?/ }
睇嚟個calzedonia sales都係叫你買多d,都唔會理你係咪自己著的。。買二送一?即係買兩對同款才會送一對嗎?
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 09:57     標題: 回復 27# 陳真 的帖子

戀絲咁耐,我都冇遇過一個鍾意著絲襪的同好,或者大家都會收埋自己吧。。只有係呢度才會見到咁多同道中人。
作者: 陳真    時間: 2024-5-7 10:45

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-7 09:54 發表   
; t1 C. q  R/ z咁佢地知係你著,會唔會都有d估唔到呀? 同埋佢地會唔會都知你買果時係著緊絲襪的?: v$ U4 K1 I! M( G
* r, q' g0 H; Q, z0 |) ~: x- x
睇嚟個calzedonia sales都係叫你買多d,都唔會理你係咪自己著的。。買二送一?即係買兩對同款才會送一對嗎?
: C8 D$ [! S0 T/ K2 B3 b) c( P6 d' o" i
我覺得,無啦啦一個男人黎揀絲襪,9成9都係自己著。- g# r2 T( Y" K# Y: ~, J6 ^* r

5 @1 c! Q5 s9 K, j另,今日又 開心 share. 安幸 星河 2.0 粉色。1 J& g$ |! e5 D. B; ~/ a
絲襪太短,可能是低腰款,拉盡都唔夠高,今日著完掉
- t, H9 ~4 E, o$ `, J0 C/ K/ M( o+ I& _
另TAOBAO 買了這一對網格鞋,星期五 牛仔褲返工時,襯絲襪著出去食 lunch。 平日西褲配呢對鞋就好怪。1 {% J: ^& j( i/ K  S

* b" T0 S( h8 P0 J, I  A9 C$ z[ 本帖最後由 陳真 於 2024-5-7 10:47 編輯 ]
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 11:23     標題: 回復 31# 陳真 的帖子

一坐低就見到腳眼的絲襪,我信相食飯時應該好多人都見到你著絲襪。
作者: 陳真    時間: 2024-5-13 09:16

星期五收到新買的絲襪" C/ z% z4 B/ j8 s( S2 z9 L8 V% Z% Y

5 V; I: V3 p4 O1 }4 u; s; V" i叫 SK丝袜女马油极光は缝黑丝性感油亮超薄油光防勾丝高腰连裤袜 香芋紫
2 T/ w, ~7 x4 G# a; H' B. d3 y
0 _! c' ^, J7 ?) [5 ^- o8 [+ n4 q' r$ N, o: |6 L! R7 Z
は缝裆XL码(170-185cm) size 對我來說,剛剛好
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-13 10:32     標題: 回復 33# 陳真 的帖子

呢款絲襪的包裝都幾襯,依家國產比較出名的絲襪都係用盒裝的。5 ~, J. p5 r" a' ]2 c4 e( ~; T

, L4 p; s8 b" n/ l& e) L師兄都好鍾意colorful的絲襪,會唔會買黑色著的?
作者: 陳真    時間: 2024-5-13 11:13

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-13 10:32 發表   ) f! R9 w; t( m4 [7 T
呢款絲襪的包裝都幾襯,依家國產比較出名的絲襪都係用盒裝的。6 L, y! y. b- t$ G# M# E3 o
) h+ C+ D* }* ?
師兄都好鍾意colorful的絲襪,會唔會買黑色著的?
; Y& G/ }: l# g( G8 u; d

. b, i- Q# \0 ]6 ]# Z以前會,因為配西裝西褲比較唔覺眼。- J( e, t! j6 }" ~' i
) k; z1 g7 w! v
而家比較喜歡肉色同其他彩色。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-13 11:52     標題: 回復 35# 陳真 的帖子

師兄著咁多絲襪,會唔會洗呢?定係著幾次就掉?. n2 T/ r) w" H: D
2 G6 x+ o& b) p8 P' Y2 E( g8 s
有時我覺得洗過的絲襪會有種香味,感覺著上身都柔軟d, 啱啱拆開的絲襪好似冇咁柔順,唔知大家有冇呢種感覺?
作者: 陳真    時間: 2024-5-13 12:04

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-13 11:52 發表   9 c" l8 |$ r, C3 Q; l% C. F. |
師兄著咁多絲襪,會唔會洗呢?定係著幾次就掉?; b- A. V0 z+ n5 e% E7 Y2 L: r* {
7 S% n3 |9 i$ k0 V1 p
有時我覺得洗過的絲襪會有種香味,感覺著上身都柔軟d, 啱啱拆開的絲襪好似冇咁柔順,唔知大家有冇呢種感覺?
: [  m2 S4 \; V, b0 n
5 t6 n4 U/ P( c  F' i) J2 Z
當然會洗,我預左會著好多次。
9 p/ A6 _+ f$ u' N5 V4 C: f# P3 l  E: }, \0 s* s& m
尤其歐洲絲襪,好似上次對波點 FALKE ,我著左成年了。通常都係每月上東莞廠過夜時,宿舍洗。 (一晚就乾)" o# e2 @  Y% U) U. ^: h

! Y4 o" C) r0 d而且,我大部份時間只係坐冷氣 office,唔會太多汗,唔駛成日洗。
作者: 1677    時間: 2024-5-16 01:29

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-5 22:05 發表   
# X' p' f# ]$ f, f! N4 u$ o/ D, D( q* R
, x' \% Q" ]: }* A0 A
外國有 Gay Bar) f1 @  f# i! w/ p- M
/ u+ E4 v2 W5 c$ X. j- @7 k
有 LGBT Festival
# Y: N  ~& f( t$ w
- n0 q6 e. q  n, P: W$ n" X. y- x+ ]Jen on the Move 一個好出名既交通迷,cross dresser 來的
, T+ H5 S' Y0 y: v

5 M" p* w5 U! [8 s+ e0 lhttps://www.youtube.com/@JenOnTheMove
) F: u- E. o8 e/ A( v. N( e" E! ?
超過一萬個subscriber,總共二百幾萬view,肯定有錢賺!
( s; b) y" V' A4 ?# z' c/ j/ b. i  ~5 C* Z3 v2 ^

) D4 _: v% H" |' r" w另外,分享多一個男絲襪YouTuber:
) C' Z7 b, Y" K# L7 Mhttps://www.youtube.com/channel/UCLmE_8MAu2og9ElFZ73LsdQ
' ^6 c& ^5 s+ D# n2 Y3 s9 k, G, \" X* X$ z: ^) Z* c+ M" B
接近二百萬view,一樣有錢賺
作者: wky    時間: 2024-5-16 10:11

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-16 01:29 發表   
4 k+ H( H. s* U4 Q: R5 `  x! S
- ?# c8 N! h* i4 n7 H; [1 S; o' }& n( O8 \1 W8 D
https://www.youtube.com/@JenOnTheMove$ K7 Q+ k! s- |& K; |1 K' v, t. F
6 u6 r- w5 k9 V1 V1 V3 b. t
超過一萬個subscriber,總共二百幾萬view,肯定有錢賺!/ I2 w) [- S- p* ?
" ~5 X) \# x9 P: }- t5 U  |
5 R4 M" f' @; T: U+ p8 f- m; n
另外,分享多一個男絲襪YouTuber:) u. L9 L, V- W6 B% _
https://www.youtube.com/channel/UCLmE_8MAu2og9ElFZ73LsdQ( o( H7 I& B( m* ^6 U' m
- s1 {4 J0 a. k5 ~% e8 W( \0 K
接近 ...
" ^/ v  K+ M7 T+ _) UAllen Hsu個Blog,有好多試著唔同牌子絲襪後的文章,好值得作為大家買外國牌子絲襪前的參考:( T/ C9 M( Y7 k

8 c5 z2 O2 M( B2 @  e  Whttps://ilovehosiery.wordpress.com/
0 I5 A0 r9 W% M7 g* O+ g
$ i. d) Y. x1 @6 ^8 Z0 ~[ 本帖最後由 wky 於 2024-5-16 10:15 編輯 ]
作者: 陳真    時間: 2024-5-17 13:28

呢個 FB Page 應該都係 男 coser 來的( Y& i7 z9 }9 h; W0 r

( ]' S0 f3 G- fhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100064760258553

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0