標題: 穿著了校服裙,唔覺意在廳睡著了,突然聽到有人開門回家..... [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2024-4-26 20:20     標題: 穿著了校服裙,唔覺意在廳睡著了,突然聽到有人開門回家.....

本人遇過幾次,幾乎走唔切# ^3 r; f: \5 b8 ^( V5 v& j
如果被發現都唔知點算好
7 W8 p; T1 I# r) w* H有次著住校服裙在廁所玩射完,唔記得收返好,被人發現叫我掉左去垃圾房 結果我靜雞雞?囿?

作者: heidiqueen    時間: 2024-4-26 23:57

很吸引!! 很吸引!!
( |9 n8 }4 X0 X) ~
作者: eddiecd    時間: 2024-4-26 23:58

條校裙既心內肯定好難過,要俾人丟落垃圾桶。
作者: 1677    時間: 2024-4-27 01:52

所以CD,點都要留o係睡房) t) V6 Q& ?& J
仲要關門拉窗簾
作者: kingphone    時間: 2024-4-27 13:53

引用:
原帖由 eddiecd 於 2024-4-26 23:58 發表   
: v6 q. \, g2 \! A, t" c5 K條校裙既心內肯定好難過,要俾人丟落垃圾桶。
: j7 a1 r  _4 p& Q" j! w0 D" k當時這件是可納裙來的
作者: kingphone    時間: 2024-4-27 13:54

引用:
原帖由 1677 於 2024-4-27 01:52 發表   + s* ~! B& ~* E7 C2 e
所以CD,點都要留o係睡房
' e# p4 S( B. `  q7 J* f仲要關門拉窗簾
  N: a) K, G; ]& \: Y8 Y0 }- [, ^心驚驚,但好刺激
作者: misslady    時間: 2024-4-27 15:10

每次都, 可能是最後。。。
作者: kingphone    時間: 2024-4-27 17:47

引用:
原帖由 misslady 於 2024-4-27 15:10 發表   
2 E; g. K* z& T$ P* p1 h每次都, 可能是最後。。。
, X; P( a7 w9 N$ L/ A好耐之前亦是唔記得收返,被阿媽發現,之後件校服裙就消失了這個世界
作者: mimiwong    時間: 2024-4-29 12:00

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-4-26 20:20 發表   $ @) a! H# l$ j
本人遇過幾次,幾乎走唔切/ g; h0 b  @+ S' m2 J; J
如果被發現都唔知點算好( l3 d; T+ z- c) ?
有次著住校服裙在廁所玩射完,唔記得收返好,被人發現叫我掉左去垃圾房 結果我靜雞雞?囿?  
* ?% ?% _( k( x- x3 P: K8 {* N咁你真係掉咗去垃圾房?
作者: kingphone    時間: 2024-4-29 13:02

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-4-29 12:00 發表   
! G  e; ]' F' z9 e1 f) N
* I3 V. p2 E9 {: x- b0 _' p$ ~咁你真係掉咗去垃圾房?
+ P! C) o7 V& _$ c有一次係
作者: jacjac    時間: 2024-4-29 18:55

前果排比屋企人大掃除 D校服已經收喺床頭櫃暗格同走廊頂既儲物空間 結果全部掉晒 最慘有d已經絕版 例如舊紅十字 新法 華德中等等...
作者: kingphone    時間: 2024-4-29 19:16

引用:
原帖由 jacjac 於 2024-4-29 18:55 發表   
3 M: F7 Y2 g* d' Z- _5 p5 O前果排比屋企人大掃除 D校服已經收喺床頭櫃暗格同走廊頂既儲物空間 結果全部掉晒 最慘有d已經絕版 例如舊紅十字 新法 華德中等等...
( A4 m1 ~8 R5 u! g9 J慘呀 有幾多件呀?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0