標題: cd一問[水晶甲] [打印本頁]

作者: 偽娘    時間: 2009-12-6 13:03     標題: cd一問[水晶甲]

我想問下..我想做水晶甲...
  z' V& C$ _8 ], A1 ^# r+ V旦手拍都吾多似女生@,@你知男生手指系有d粗的...; M5 c% b* k( O. W: o
, \  P) h) t4 ?3 c$ R3 H" ^
cd去做水晶甲相信..幫你做的一睇就知你吾系女生啦-3-"; K6 Z; G; d! N! q. t$ X
( o# J5 h6 k4 Z
咁點樣做..
作者: tracy00100    時間: 2009-12-6 13:52     標題: 回復 1# 偽娘 的帖子

買番黎自己整囉。。好似係搽膠水上去指甲度跟住貼上去之嘛。。。
作者: 偽娘    時間: 2009-12-6 19:49

引用:
原帖由 tracy00100 於 2009-12-6 13:52 發表   
4 p" q6 s3 O# o( ~4 j8 T/ d1 n1 A買番黎自己整囉。。好似係搽膠水上去指甲度跟住貼上去之嘛。。。
% `* C% S7 `3 y% h% B1 t% a- Q, \有咩網好介紹
作者: sinson    時間: 2009-12-6 20:03

唔好CD去做我諗問題就無咁大啦~~! \1 O+ t. D# v* x! D+ V
男仔去做可能人地覺得無咩野,但CD左人地又知道左既可能覺得好反感更加唔同你做=.=
作者: angel    時間: 2009-12-6 20:29

上深圳做囉!!
作者: butterflies    時間: 2009-12-6 22:07

引用:
原帖由 sinson 於 2009-12-6 20:03 發表   
2 S5 C$ p- j0 \* i7 c7 h1 P/ ^# N8 V唔好CD去做我諗問題就無咁大啦~~: @$ p% i2 m% X$ k
男仔去做可能人地覺得無咩野,但CD左人地又知道左既可能覺得好反感更加唔同你做=.=
, |# g: ?' D, v" m. u
" q* o$ Z1 A2 v* E) g- s4 M9 \
我都同意, 不過做完著住男裝返o黎就....- q8 \7 X: E$ l8 f/ w2 `
又或者係做完先cd
3 D" S$ ^; Q+ k& |8 U; k# d水晶甲其實係做係塊假甲片上, 唔係做係指甲上, 網上有好多材料賣, 甚至成對現成買/訂造都有, 不過自己做都要買番唔少工具, 同埋唔係成日做始終無人地d師傅做得咁好
作者: grilboy    時間: 2009-12-6 23:59

GET甲係要照燈果D,好多門市既係唔幫男人服務既
作者: gila    時間: 2009-12-7 02:07

好似有間叫nail collection 定 salon 會幫男士美甲... 不過價錢有d 貴... 除左返大陸, 唔知有冇d 相宜既鋪頭做我地生意?
3 y  x( f0 H% s7 m+ Y, M9 v% e% D( G4 i8 w/ B0 O
聲明: 不是在賣廣告... 只是想大家互相討論下.
作者: grilboy    時間: 2009-12-7 14:57

可以比你做到既,貴D都值得啦
' c' ?7 l8 q+ {/ R' L, x  I: ~我就去過幾間做,MK有一間上門做幾好既,想知地址就搵我啦
9 U% _1 w5 `* N5 B, c- m不過佢唔知我係CD的,因為本人都不是嚇人一族
作者: tracy00100    時間: 2009-12-8 02:24     標題: 回復 9# grilboy 的帖子

咁如果佢知我係CD。。。上門做會唔會平D同埋會做D咩既先。。。。!?
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-8 21:28

你地話會幫男士做ge, 咁個d會唔會做到好man?
作者: grilboy    時間: 2009-12-10 14:24

引用:
原帖由 tracy00100 於 2009-12-8 02:24 發表   
. C* [! ^& b7 r& f! A) j咁如果佢知我係CD。。。上門做會唔會平D同埋會做D咩既先。。。。!?
) V7 B* C  p" v: m5 M- o  n上門做的確平好多,大約140左右最普通款式,你係想要地址電話你打去問
. L# m" f; `* T2 z6 L1 A佢知你係CD應該唔會有平...........至於幫唔幫你做我就唔知* x" W8 Q) F2 [; n
同埋做得MAN唔MAN,你比得錢佢都係因應客人要求黎做: m1 W3 e* z  u& r
你想做到點我估佢都會就你
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-10 15:12

加油呀....偽娘
作者: anthonyhk    時間: 2010-2-19 18:13

水晶甲我都想做
  E+ D* s  k+ t/ r1 D0 i5 f不過  我太粗魯了) ?/ |' j; d( [, j' D- B) o
很容易甩- -
作者: CECI    時間: 2010-2-20 02:58

水晶甲我冇想過啊! 我淨係鍾意油腳甲咋,個人覺得Sexy D嘛!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0