標題: 大家有無試過搭地鐵時掂隔離的絲襪腿? [打印本頁]

作者: milkcow    時間: 2009-12-7 23:32     標題: 大家有無試過搭地鐵時掂隔離的絲襪腿?

大家有無試過搭地鐵坐係到時,將手放係自己大腿旁掂隔離美女嘅絲襪腿?
作者: elect    時間: 2009-12-8 00:49

咁大膽~~~~~~~~~~~~~~會俾人發覺架喎
作者: gila    時間: 2009-12-8 01:53

樓主係咪想見報? 呢d 行為, 自己控制下好d.
作者: ngyl1394    時間: 2009-12-8 11:34

不可能的
& u$ C" L+ I1 y* j9 ^* z$ a
作者: noname123456    時間: 2009-12-8 13:34

我都想...不過一定俾人告非禮& A, u/ D& J+ w5 _  R
去141叫條女著咪算囉
作者: kdkid    時間: 2009-12-8 16:21

無乜可能會發生,個女仔一定會縮開
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2009-12-8 22:34

想下好喇
- V' D) g& H4 |( W4 }8 t7 A我唔想你 d 朋友打開報紙見到你
作者: pantyhosemancc    時間: 2009-12-8 22:51

係啊,想下好了。無計!!
作者: silksilk13579    時間: 2009-12-9 00:28

不要看太多痴漢AV呀..朋友....
作者: milkcow    時間: 2009-12-13 02:23

"詐家E"放隻手o係自己膝頭或大腿旁o個隻, 咪會"唔覺意"掂到佢囉,咁有無試過呀?  
作者: 1677    時間: 2009-12-13 02:52

引用:
原帖由 milkcow 於 2009-12-13 02:23 發表   
" X1 z$ F' Q+ h% J"詐家E"放隻手o係自己膝頭或大腿旁o個隻, 咪會"唔覺意"掂到佢囉,咁有無試過呀?  
! f$ A5 Z5 L7 V- Z6 I2 U
4 J1 b; w( [5 d$ a; B
人地掂到你係另一件事,總之,
) _* z( E* x# a  f( L, e. G  v2 ~1 J5 X: ]唔好做犯法o既野,亦唔好俾人捉痛腳!
作者: 註冊中    時間: 2009-12-13 17:14

引用:
原帖由 milkcow 於 2009-12-7 11:32 PM 發表   3 _. w- Q0 Y3 Z. R6 L4 b) v- o
大家有無試過搭地鐵坐係到時,將手放係自己大腿旁掂隔離美女嘅絲襪腿?
! ~9 |' M1 u1 @" [; ]$ r唔覺意            都試過 ...
作者: www54321    時間: 2009-12-13 22:20

哇,胆子是有点大哈,不怕被警察抓?
作者: dickykwanhk    時間: 2009-12-14 20:08

小心俾人話非禮呀,如果唔係名校信耶穌的會考生,分分鐘坐監...
作者: faimacau    時間: 2009-12-14 21:26

冇眼睇~~~~~
作者: ausxp2003    時間: 2009-12-15 09:31

這是高難度動作...
作者: fu19890130    時間: 2009-12-15 11:03

樓主克制下好
作者: 校服收藏者    時間: 2009-12-15 18:35

隻腳high到就試過
作者: JoJo1217    時間: 2009-12-15 20:00

引用:
原帖由 milkcow 於 2009-12-13 02:23 發表   9 G( {% D; {, B0 }% E3 T& l
"詐家E"放隻手o係自己膝頭或大腿旁o個隻, 咪會"唔覺意"掂到佢囉,咁有無試過呀?  
1 }6 b. p( Q4 C9 U' l) J4 d" H% x" W' D+ Q+ P; L

3 l, r' h. T3 f好緊張呀! 咁後來点呀?
作者: mmlee    時間: 2009-12-15 22:59

千祈唔好!4 X4 O9 _4 Z+ b* s. e. ?! p9 A7 ?
呢d係非禮行為, 我地cd都多得你地唔少!
+ ?) ?# u" C- O4 o* b8 D* Y不要一時衝動斷送自己的前程!
作者: 776439    時間: 2009-12-16 18:41

這麼大膽的行徑,不怕被捉嗎??
作者: jasper818    時間: 2010-5-2 16:30

2 ~% b) W$ V9 c
因住比人告非禮呀
作者: bbyuki    時間: 2010-5-3 00:56

引用:
原帖由 milkcow 於 2009-12-13 02:23 發表   
; v" V" A" [( p5 \1 R' e& A"詐家E"放隻手o係自己膝頭或大腿旁o個隻, 咪會"唔覺意"掂到佢囉,咁有無試過呀?  
* w& F% L9 i+ N% \2 E哎呀!好多時坐地鐵火車就係咁俾人掂住,但係唔知佢有心定無意,所以唔敢點出聲,唯有盡量移開d咁咋
作者: cdtv    時間: 2010-5-3 01:09

引用:
原帖由 bbyuki 於 2010-5-3 00:56 發表   % o5 O+ i% O( l  V, M2 N2 s( @

! I- m- r6 _. n. T/ Y哎呀!好多時坐地鐵火車就係咁俾人掂住,但係唔知佢有心定無意,所以唔敢點出聲,唯有盡量移開d咁咋
$ S: {# ^. T% u8 \
7 d! |3 H- Y  x; s( w4 l- n. Z; E3 r
呢 D 情況真係好尷尬
& u& y( i% \8 I! S5 k又唔知個男人有心定冇意% Q: [) N7 Z' l) b0 U/ r
個心會覺得好少事, 就咁叫非禮好似大陣漲左3 P* f  o" x& G* u
有時就係咁樣洩底左俾人, 唯有自己小心 d 啦
$ d' K/ Q. A9 O5 G- N5 w
4 }7 i; H" ?6 N9 {我都試過唔小心掂到人, 搭地鐵我不嬲都係企, 繁忙時間咁逼, 唔小心掂到下真係在所難免
+ V# x& b+ n  v) `- W3 M但係樓主呢 D 有意o既就真係諗下好喇
$ l! m' W" ~/ ]/ M6 }1 U+ l唔好搞到自己一生前途從此毀
作者: MICHE    時間: 2010-6-18 17:49

犯法嫁,唔好試啊!
作者: misslady    時間: 2010-12-6 16:51

u will goto jail.
作者: pp15404    時間: 2010-12-18 01:22

等坐監咩.....
作者: CaBiii    時間: 2010-12-30 00:53

迫果時就會唔覺掂到
作者: hachichiueric    時間: 2011-2-13 13:52

咁大膽~~~~~~~~~~~~~~會俾人發覺架喎自己控制下好d
作者: onlyuuu    時間: 2011-3-14 04:51

咁犯法架,唔好啦,如果不經意觸摸到就算了
作者: c4defusekit    時間: 2011-3-14 08:52

有,我正常對腳都會有,咁岩有電話到咪更加借d依
作者: applebaby    時間: 2011-3-14 11:59

cd是自已享受穿上女裝,或甚人用對女仔的態度的感覺。本身是很個人,對也無傷害性。
7 N' n2 ?# i. L8 R6 v( E6 z$ U1 q$ N9 A  C- M7 c! X
在任何情況下去騷擾人地,都是錯的!
作者: ching    時間: 2011-4-19 23:20

掂個朋友就試過 其實應該話摸
作者: bobobofk99    時間: 2013-2-11 16:08

咁大膽.......?ed係非禮黎 唔好呀!
作者: NikkyC    時間: 2013-3-11 23:42

千其咪試呀!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0