標題: 大家幾時開始鍾意著女裝? [打印本頁]

作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 05:20     標題: 大家幾時開始鍾意著女裝?

我就小學時已偷媽媽的胸圍來戴。
作者: karen0129lai    時間: 2009-12-30 10:16

我都係喎... 佢又叫我幫手收衫摺衫, 咁咪試下戴囉...
作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 12:41

可否約你多d傾偈?& {% I$ E! }& `6 _4 \4 C- U
[email protected]
作者: silkypanties    時間: 2009-12-30 12:54

我都係偷呀媽果D喎, 不過我係著底褲先." {8 B) _( s1 {
好記得第一次著果條係 Triumph, 質地好軟同滑, 不過唔似依家果D 質地. 我仲記得好快比佢攪掂左添
作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 13:29

引用:
原帖由 silkypanties 於 2009-12-30 12:54 發表   
0 Q8 L( L0 [) }我都係偷呀媽果D喎, 不過我係著底褲先.8 v$ Y$ D( V, \7 W( X
好記得第一次著果條係 Triumph, 質地好軟同滑, 不過唔似依家果D 質地. 我仲記得好快比佢攪掂左添
- f! ~# ?, g+ c0 T6 R, S自始你就鍾意底底?同我開始鍾意bra一樣經歷喎
作者: silkypanties    時間: 2009-12-30 13:45

引用:
原帖由 tinshukman 於 2009-12-30 01:29 PM 發表   
9 H6 e: F" y, D9 w3 b
9 ], [4 J9 l* ]! ~7 D自始你就鍾意底底?同我開始鍾意bra一樣經歷喎
9 J3 g& a, h  r6 U8 k
- p; ~6 V. {4 M
依家胸圍同底底仲有高跟鞋都係我既最愛~!  ?  N0 G4 c* N7 \
7 `$ B% E* v' R; N; Y. _
我add 左你 MSN, 一齊傾下丫
作者: 校服收藏者    時間: 2009-12-30 14:50

我細個個時已經鐘意# X* }( W4 L: m' I3 J0 v
不過初初係阿媽既絲襪褲,阿妹既羊毛襪褲,裙
8 {  i7 b) o. Q# \4 f; j# S, z! u後來就鐘意著女裝啦
作者: zone999    時間: 2009-12-30 15:10

我都細細已經鐘意~
% `/ V- H& i; N: g不過係由校服著先~
' l0 l8 u  b4 z& T% a9 s4 j我個人比較鐘意白襪~& o& h/ T  p4 \- B/ z& ~, q3 p6 q
大象襪仲正~haha) c+ Y6 X2 x# }5 q# Q$ P' @
不過唔出得街...所以就唯有絲襪la~
作者: silkypanties    時間: 2009-12-30 15:12

絲襪我都鍾意, 不過試過勾爛左阿媽對襪之後就唔敢再著....(可能我對手太多死皮)
作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 19:23

引用:
原帖由 silkypanties 於 2009-12-30 13:45 發表   
' o5 D5 K( U, x$ d4 n) B. s3 c9 y8 e$ U, C5 w) Z+ L2 H
) o& e: f9 e. N$ b6 r- A4 z; U* @
依家胸圍同底底仲有高跟鞋都係我既最愛~!3 {2 q$ Y; C( j0 f6 \- F1 e5 t

# D! R( x! D$ C- S+ h) R我add 左你 MSN, 一齊傾下丫
8 N+ s- t1 ~' S! S
我MSN係[email protected]
作者: yau951219    時間: 2010-5-24 19:36

我偷鄰居的
作者: lamcat    時間: 2010-5-25 00:41

我記得好細過有少少印象俾屋企人夾硬穿女裝一陣4 ?+ ~8 k' H' M6 N
( ]# c, j* Z5 E% ?
後來剛開始青春期, 偷著媽媽同妹的衣服, 感覺好靚好爽
作者: astro_lily    時間: 2010-6-10 12:12

小學4年班
作者: CD女僕    時間: 2010-6-10 12:56

我小6個陣系我表姐屋k住>_<) I( H( C4 i2 I$ v4 g8 d
成日偷佢套校服著@@"
作者: sylvia    時間: 2010-6-10 14:02

小學冬季校服是短褲。。媽媽要我穿肉色絲襪番學
9 y# m: G0 j% C- L5 Z% K後來就一直穿到而家,而家反而買最多既係UN UN4 s7 u  z+ }$ x  T# I
去日本都是買amos style!
作者: mandylieu    時間: 2011-3-7 03:39

我要到14歲才偷偷戴家姐既胸圍, my first bra 係34B前扣式, 覺得很舒服. 由於家姐既胸圍唔多, 只得兩三個, 所以每次偷戴都多數是這個, 依家仲很懷念它.
作者: TerryLiu_555    時間: 2011-3-7 19:24

我小學都係著媽咪個D
作者: england4ever    時間: 2011-3-12 19:06     標題: 回復 16# mandylieu 的帖子

其實你有無著過絲襪呢? 未著過我建議你直穿絲襪(揀條質地滑的全透明薄絲), 舒服過著bra好多!!!
' i  f, z6 i6 C2 S, l5 O* V
( l- t2 S' A3 T3 Ftinshukman, karen0129lai又中唔中意著絲襪呢?
作者: england4ever    時間: 2011-3-12 19:08     標題: 回復 6# silkypanties 的帖子

咁你勾爛左對絲襪後, 而家仲有無自己買黎著丫?
( _$ A% K, }( T) \
& {" z+ o2 v; a9 |可否add你msn(可pm我)?
4 p3 T, G( u. V" e  othx
作者: 偽娘    時間: 2011-3-12 19:31

細細個 [ sd 娃娃 cosplay 開始 ] ; p% G1 a0 d; W; {

) D+ N9 y! n) E' X3 D8 R8 T( s
1 O& a5 |, O4 C! ~; w4 H3 r感覺穿"裙子 +襪子" 感覺好好 !!
# {3 t$ [, \: }3 P; y# m( A! I$ n
5 _' D" V  o$ L( I" n之後就愛上 !! ' X8 f# K9 m+ q, f: _& `2 f# q
( p& x4 `' z% w& v7 ~6 h& l: y

作者: wing1971    時間: 2011-3-15 13:31

我都係在小學開始,偷偷著姐姐的校裙, 便服裙和內衣, 想起都開心.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0