嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果攪團購....

如果攪團購....

如果攪團購既話
: b. l' f- I$ z/ u5 a( O如果咋,構思緊,等老總同意...; m% l0 {4 d3 \" m/ S
暫時撇開唔岩著既問題先,當全部都岩著
3 q5 F5 F+ P4 r6 S3 f; e你地會唔會團購?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Yes I will
- l( K9 [) P( [I would like to buy boots

其實都唔會考慮到岩唔岩著0 Y# u1 h* M) i9 I( G8 f) j
因為我隻腳唔算”超"厚果隻
" f. I2 C* N& g$ h4 ]% z6 p9 N. U5 V所以考慮價錢同款式

團購乜物品先

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-24 21:09 發表   
7 e# b$ Y+ Q4 L1 ]5 l# J團購乜物品先
- p$ t$ @+ U! v
鞋阿6 r* ~/ r1 F) }$ A) ]
呢度係鞋版

what shoes do you want to buy?

我自己暫時就冇位擺喇
4 a  ]: n% {  d+ x! y/ M6 A而家都係買護膚品多, 而且越黎越鍾意化妝扮靚) @" c' ]2 K! j, s% K
呢個活動精神上支持你

可以嘅話我都冇所謂,但係要睇下價錢同鞋款先

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-24 22:43 發表   
  W8 a  O. q0 w; p( i% }我自己暫時就冇位擺喇6 R% ^% T, k+ V6 P* M
而家都係買護膚品多, 而且越黎越鍾意化妝扮靚
( k7 o7 \. r, N& }3 Q2 B0 Q* N3 y6 t呢個活動精神上支持你
  B) q9 j8 n8 u+ _7 ^1 q$ F
6 Y- |9 m: W) Q# R) p
先多謝老總先
* |$ |! E* K' ^. G5 c* q! [不過要攪就要諗好多問題6 E0 ^9 K8 |, W
例如交收,換鞋
, P$ I) a1 J8 r! u+ S尋晚我又落過tomato同佢地吹水6 l' b7 e6 U7 `1 B- \
傾開如果攪團購既話好唔好) h( m) c7 S, H. I0 ?, _
佢地話交收係地鐵站,人少既街交收或換鞋都ok$ o- |- I" d& j, ~1 L" f/ `$ l
唔知各位你地想點交收或換鞋呢?! E- p4 ^& R) a6 g( K
過兩日我再落ageless同佢地傾一傾, d8 G3 v  }  T+ J2 ]# ?( T0 d6 A; y
% J: O3 z- h4 H5 ?, f  R

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 08:59 發表     j* _, t9 S. w! @$ f- W
  ~: `9 }: }( H7 @' p  T# I
9 B" q5 m4 T+ E+ _) a( G
先多謝老總先# p1 \$ V% t9 A, M/ ?# T
不過要攪就要諗好多問題
$ [# h( P& L7 N6 v5 ^例如交收,換鞋1 D  M3 ]) \% d3 @! F4 x- ^
尋晚我又落過tomato同佢地吹水+ R, A* d1 }* C/ n$ F1 H
傾開如果攪團購既話好唔好5 e" k9 I( r$ f9 I5 j% Y( U
佢地話交收係地鐵站,人少既街交收或換鞋都ok
$ V+ `) s* j& X* Z0 y唔知各位你地想點交收或換鞋呢?- n/ {0 E5 J1 f  [3 F- z6 Q
過兩日我再落a ...
4 c4 c8 d. o( G+ [( D團購唔係應該經你手嗎 . T( {# f9 B6 v: z
D人入曬錢比你然後你囉貨再去交收
1 H4 m5 I$ f- Y& u$ D) U1 U
, ]  R9 R* L& T' y; S如果交收既都係果D舖頭既人7 u5 f/ U6 k$ q* d" y! L0 y& ~1 I1 M
吸引力會低好多

所以呢樣野要仔細d諗
+ y* o" `6 g. j5 N希望做到最好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-25 09:52 發表   / `9 j4 G8 e8 x; p) p. D6 ]5 A
9 c8 r! Z' x' t7 |* U  u1 n2 H
團購唔係應該經你手嗎 ; P1 r7 P7 h7 f! I: r( G" P
D人入曬錢比你然後你囉貨再去交收
3 u" W/ w9 b, a
& [# ]. G  J- e4 Z* z2 D如果交收既都係果D舖頭既人
2 x) G3 T; c9 V% b) s吸引力會低好多
3 `6 P, q1 I$ \' s- c

7 s. ]3 W4 W3 ^5 j! v因為個人理由同埋我唔想大家誤會以為同佢地有利益關係# s0 o6 ]4 \& I+ e' y. H
所以暫時都係鋪路階段
7 A& `! z$ f. Q, S0 W/ q7 R諗好晒同傾好晒d野再通知大家$ \8 {* w9 f# }! g& Q9 R( c2 M
希望有其他人可以做經手人啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:00 發表   
$ x0 E. h) T9 o5 P3 m6 d& W& ~, g因為個人理由同埋我唔想大家誤會以為同佢地有利益關係
" A- O% M0 f# P1 f9 P$ a( @/ [8 |6 n  ~所以暫時都係鋪路階段; u6 o; z6 ~, w9 a
諗好晒同傾好晒d野再通知大家
$ C8 S0 \+ w' g$ h; a希望有其他人可以做經手人啦
8 @2 C) s9 }+ F( A) ?# e
其實你唔洗諗咁多丫
# W& \: s; W' `經得人手買野既預左比人賺架啦/ f5 }% H9 x. p/ B
我都會同搵我幫忙買野既人講,我幫買一定貴過出面自己買  D; ^. J0 e9 m" ~5 @. V3 o" }
何況你同佢地熟儲埋一堆鞋囉到好價錢
$ V* S3 G# H# ]5 y# s% r4 _咪當益下D妹妹囉
! B) A" y: G4 U: w- }( Z# b5 u如果你係想方便一D唔敢出去買鞋既人
" d  ]. U0 j( B* @. ]5 D, f由一個CD去交收會好好多丫

所以我會問多d人意見先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:20 發表   8 U7 p- e% c. N
所以我會問多d人意見先
: x( Q6 x% m4 m5 W$ R, o! f% }6 I4 N
不如POST D 鞋款出黎睇睇先
5 ?' A2 [. Z$ i2 \$ r& H; r1 W+ y$ t會實際D

構思緊咋6 n2 T7 ~& z, v: _# M
AGELESS個邊都仲未講
) H* H3 S  L, I7 k% K唔知人地點架嘛
! i2 `/ \/ Q1 a6 [3 O而家俾希望你地4 f4 p' Y$ g5 n* k) F
到頭來做唔到咪令大家失望
' x1 `# c8 W- u# R6 N所以兩邊都問左先
7 s$ \; Q, X; N7 }" n9 n& z$ v仲有一樣野- e. X  z0 m- C& k
其實唔一定鞋做團購喎,其他野都得架) O( a6 H! o9 q9 }* ^5 h
如果有CD同D鋪頭熟,又可以拎到好價錢貨: C. g7 m+ K3 @7 d
其他野都可以做團購架
2 ^! j0 g) e! j
; o/ h1 l( X  O5 B5 x! n  e+ z[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:38 編輯 ]

我都覺得CD最好清楚自己著乜碼! 買左梗係想合自己Size! 如果買左著唔到, 真係買0黎擺0羊! 會有嚴重失落感ga ma!
; M2 t  v) {4 U) S團購都係想盡量幫到班姊妹! 如果唔係我都寧願辛苦d帶佢0地去試, 至少必定合Size! 如果真係冇辦法的話, 都希望班姊妹明白, 真係有機會唔啱Size!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

最近訪問的版塊