嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好唔開心囉 >w<

好唔開心囉 >w<

我第一次來到這裹,都係睇過suki妹既主題先留低這個論壇,+ m; D) L; K  U
  e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉 - H! N$ W  N7 I2 h: C% F- ^( R( Y
& y8 [& z1 T! c3 o  Q8 E
超級勁唔開心。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原來係SUKI既粉絲~
: G& m, p1 W, G咁你就多多PO相6 M6 W/ X; ~( \, T0 B; S, l+ r* Y& f
好快就會入到保護區
) V- T/ l, m, H2 t; ?" x8 I加油

同埋你稱號度打錯字
1 O" A6 V( v& e1 M7 x0 K9 e6 z佢唔係早洩學生妹
8 |2 h9 _  r& l# @: b無三點水架

慢慢努力吧~~~~

suki 的fans...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2010-5-10 20:14 發表   
! ], K! s* x+ R9 isuki 的fans...
! q) h+ p5 @  c! ~- N1 N7 t  O
suki咁正 ; r" W/ i4 b4 c' B: M
梗係多fans啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 21:45 發表   ' n6 k4 M7 [. j% u. w

9 c; E3 N: t5 [- G# esuki咁正 " f/ y6 {' j  L0 Z
梗係多fans啦
1 \; n; t# j! e( r! X, q
講得啱!

我又加, 咁有無團章架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 09:50 發表   
* R. q2 ^, L7 v7 _: `同埋你稱號度打錯字
8 O: \; ]) P6 d! U! ]" k佢唔係早洩學生妹
8 S0 z' H2 R, L; x% ?1 M* y6 F, D9 g無三點水架
8 ~" ]. o8 k/ e# z7 n8 m# `8 E) S  @- J5 |; }5 B
洩洩 8 h) g# E" x" W. Y0 i" ~$ \
唔通 suki 真人有呢個問題

唔係洩洩咩?

粉絲團...../ d6 E: m8 y& w/ x; R6 r- s
0 X; s$ \- X5 U9 j) X; R* N1 i
官方承認左未嫁?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-5-11 06:41 發表   
5 \/ m: C# G2 c8 h& c粉絲團.....
( }. Q" O$ e! y, ~+ G2 ?! k4 ]
4 b) g3 Q" V1 d3 g" w0 L3 A! r! K官方承認左未嫁?
4 y% c- i. ?* y; n3 c. |$ X係喎. w7 |3 v" s* m2 z" ]
其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團
1 k3 D; u  ?9 x8 W1 S( r  J' m咁大家可以識多D朋友仔

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-11 15:09 發表   7 L9 [+ w* }) d/ e% D2 c# _5 |7 i

- q1 E$ J1 N, g) z3 E係喎+ ^6 r9 Y% o- d6 r- m/ X5 Z
其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團
) [3 F: J7 ]6 ^4 u: r/ q咁大家可以識多D朋友仔
8 p( s% W# G& H  Z& k7 a好提議喎!

好呀好呀~  主post SUKI妹既相~

我都重未入到保護區呀

引用:
原帖由 leeon 於 2010-5-12 07:27 發表   1 ~  H, G5 |9 f4 S' T# k
好呀好呀~  主post SUKI妹既相~
& u( K5 X4 e6 k) e你要po自己相先得架

同埋我既預感都中左) u. H, h5 h' ]
suki可能真係會離開我地

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-12 11:37 發表   
2 s2 N1 |, S+ r( v* F* u) r同埋我既預感都中左
/ z7 w; T) X; z( Q$ N# bsuki可能真係會離開我地
' p& J, t3 Y' s7 c; [! h1 \6 z. Q+ m) O  ~9 d8 _. H! @' t3 U; k
發生咩事? 可唔可以簡單講下?
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉 <---------agree with u!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-5-12 13:58 發表   9 d6 m( o5 |( _* H) O+ P+ ~: y1 ?
& J: q, @. \8 j

9 d& c1 e7 v5 M發生咩事? 可唔可以簡單講下?
2 t0 r% T1 g- b3 ^+ x3 a9 z- e% [' {1 ]# r* O6 T6 u0 k
唔可以:)
1 I% i. p; U1 o8 {' |3 W我地知就算了( y" R4 `' u# C: d* p" r# c7 F

, U$ f- Q; {$ t. H' V% @- j3 a/ q; Y$ z# F! V; _& B9 e3 g! }4 m& `7 |" h
PS: 我都冇CD點數 orz