嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用戀戀金錢買到假髮?!!!

用戀戀金錢買到假髮?!!!

有著數有著數∼現在心儀回饋大家支持∼送出一個全新假髮∼供大家戀戀金錢去競投∼原價$150∼是黑色的∼只限香港會員,佐敦地鐵站交收,郵寄需另付現金給我∼請大家踴躍競投吧!6 b& v; L" O4 g1 Y4 w- ]# f% h
連結在下面
2 @9 k& r: x, J2 W" T( @( _0 m(始終假髮價值蠻高,所以我設有最底價∼希望大家都能拍到吧∼)

c1 E# v8 w( K! |: b: y

+ I- H$ R" L$ P7 ~4 _  qhttp://www.hkcdtv.com/cd_bid.php?index=auction&aid=34
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
反應好像不大好

咁正? @@
* G2 t% g  D- j! G5 R3 @but I haven't enough money...... T^T

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 18:15 發表   
/ p7 L+ F/ u' K咁正? @@
8 Z. ]+ V  r& i! k$ X( a$ u9 zbut I haven't enough money...... T^T
$ }$ M  @  i) K0 _6 F7 t% y( s
其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~
4 }9 N& s! d9 Q- A3 h) c: g$ k& J0 E咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~: y8 N3 [; N8 `0 V
妮妮出cd相吧

我可唔可以投架呢

相信大部份人都唔夠金錢bid

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 19:25 發表   
- P! m, x/ i) @  K; P- |4 A" x1 F4 X! @  d! b) x
其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~
9 G1 F0 u! ^( f0 l4 S2 ?0 N! r咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~9 ^# j: P1 N7 C% H
妮妮出cd相吧
" }6 Q9 D4 {: F) F6 j, j* U) K- ~6 C

( V. p1 f% I; g% C5 \6 f哈 原來係咁
8 z' I% O" F9 k9 k2 m$ N如果...Holland可以淘汰Brazil出局...
8 M+ t( R  h  [4 e% P) e& v我就破例出新一輯cd相啦~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-6-30 20:42 發表   8 u& \) n/ t: X8 v
相信大部份人都唔夠金錢bid
2 O. v8 c" y7 a! K5 L' {其實你都差不多夠了

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 20:33 發表   7 ?) j  ?; D+ `  P! L- s
我可唔可以投架呢
2 Z( S* b7 q  g2 f) |+ C+ \6 h9 V& R
這個麻~7 _5 _+ j  o" e
我倒沒關係

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:56 發表   
7 J; H$ K, P& j4 [: S- ^! L! K  R  U! v4 C0 g. H( O5 M" R# w
其實你都差不多夠了
) [6 H/ K; l# `* w" l8 }& R

2 j% _+ ^6 G& |佢儲左兩年先有咁多
, m3 t" t3 y0 n8 m( }要一次過用晒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:57 發表   
& C5 k5 \% ~5 `8 [1 G5 I" {# T6 ^4 ]1 M+ K1 g2 u; {* r+ r
這個麻~; b7 N3 y3 K2 M; z! U5 T0 O
我倒沒關係
3 l3 Y- M5 w0 d, t) v- |1 X9 ^/ H/ u2 z* I" }" _
都係唔好喇,免得會員以為作假

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 21:03 發表   % O; K9 i# Q% b
1 f, y5 k3 ]' H1 S

6 W  I* T3 L7 R' N, g( t佢儲左兩年先有咁多
4 p' O5 t8 K0 `" t0 `要一次過用晒
# v2 S9 M2 B/ d2 G/ g6 H2 {- b可能係有d貴~# P5 ~7 X2 l9 e( a
但係cdtv大大一對絲襪都2000-3000
9 r4 Q2 S- l, ~$ C) H, @呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢
5 M' B% L. F6 o) W% T其實應該差不多的了

其實心儀咁做真係幫到好多學生!/ H, R$ f* C( r% G
起碼可以減輕佢地負擔!4 r/ J% u4 ?6 k1 `3 b  j  p
加油呀!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-30 23:58 發表   5 a& o, o& V6 E" t9 z
其實心儀咁做真係幫到好多學生!
! O) q' B. P8 l起碼可以減輕佢地負擔!
; T0 `  @) ^$ J( q2 }! T7 m加油呀!
8 a9 N* f8 P2 g1 B
你都夠錢bid喎~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 21:17 發表   ! _! x$ e1 v" T" N' Z+ ]' j

, n$ l6 T" i5 _/ I: I可能係有d貴~
- s9 ?0 n5 W5 Z- {* Y6 y* L5 C但係cdtv大大一對絲襪都2000-3000
4 x+ P7 Q! f3 A: c" q( y" Z; Q2 w- h呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢1 X( T. i" K4 r! I) j+ i/ `
其實應該差不多的了
0 F" j4 F% q2 B9 \2 M& o7 k/ w
' z+ `9 J  t4 Q) W+ `$ f  M5 v- I8 h+ A
其實我就唔覺得貴o既
+ B( E, r4 |( E1 n) r! m  d2 w+ l如果有心搵銀真係唔難$ D% I  C* g2 d) q, h* i. \
係咁易發下d美女圖收下錢" u2 ]. T* C* i9 y9 E3 X
唔洗一個月都已經可以過萬

要搵大家岩睇唔易啦...

好貴ar5 I6 z. K9 k' f& g9 i8 F! _
冇$買

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 20:49 發表   
. M' X; b* q, j, g: d
+ B- w8 l% E) M
% l9 P( n. _+ R, ]哈 原來係咁" W1 o5 s; L+ O6 b
如果...Holland可以淘汰Brazil出局...
& ~1 Y0 u, F4 [! a1 }我就破例出新一輯cd相啦~
3 P1 J$ B5 ^9 o5 h2 r" i. P
妮妮出相^^

好呀~有新相睇啦~