嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

…………….

…………….

............................ M/ z) S- _- I

, }- X, D$ y$ Q4 T[ 本帖最後由 grilboy 於 2024-2-11 09:05 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有無影到相呢?

why hwyhwyhwywh

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-5-19 23:59 發表 0 J$ ^1 W' m. Q7 I4 B1 ~' J, n" ^, |
我今日係機鋪見到一個CD係度打高達...........................0 O$ R4 H# t' Z' s" h
真係比佢嚇到我O左咀,我估佢係得17八歲,老實講
6 P# r* y2 ~" a9 @$ C* u; ~8 Z下次小心D,我聽到有人想報警
! G( y; ?9 S2 R/ l) _" e

: }# V; w4 P. k; S* K! X* ?$ @打高達係咪有另外既意思?

...................................無言捏!

男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-5-20 01:13 發表 & F( w- S/ T5 B( ^
男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=
3 I' A9 r2 {/ E4 ], c
% s, Z% x% b1 r5 N+ p根據《刑事罪行條例》,任何人在公眾地方遊蕩,意圖犯可逮捕的罪行,或故意妨礙他人使用該公眾地方,((甚至導致他人合理地擔心本身的安全或利益)),便屬干犯「遊蕩罪」,最高可處監禁2年。
- M4 x( H/ f0 d1 ^- N# e2 v
0 C5 _! H7 U$ `2 o& T) m! G( K& V' i
只係唔想佢一時貪玩比人拉就唔好啦2 v# p/ Y+ d- e3 v/ a  \  `
如果佢仲覺得自己好似女仔,入女廁既話,真係大件事
6 a& K! f/ w% E希望佢日後小心D,哩個世界有時真係咩人都有& o2 m  ?! w+ Y2 m& r% w

, v5 o! X) q, V* V- _+ }6 D[ 本帖最後由 grilboy 於 2009-5-20 01:33 編輯 ]

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-5-20 01:13 發表
7 n! E2 x7 i1 P4 e/ h: p4 Z- M5 s男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=
8 D% }! `& [) y* E3 O佢可以話你意圖入女廁, 然之後非禮!
' R! p% V, }/ C0 n; }, c(事實上呢類人真係好多, 令人人心惶惶)
  U9 q1 e* y* y, A1 ]+ L不過佢要預先警告過先可以告你, 畢竟要講求證據

可以形容下佢著咩女仔衫

上身我只係記得係白色衫,熱褲,黑C,紅COV鞋
9 W% V7 c9 T& D/ a/ E真係服左佢,可以30幾度著黑C出街

厚黑定薄黑先?

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-5-20 15:19 發表 . R# T/ B, I; e: H+ |
上身我只係記得係白色衫,熱褲,黑C,紅COV鞋
  I" {( V0 f" P  b- V真係服左佢,可以30幾度著黑C出街
; G- O6 O. _, @1 z, U( h; O
! {9 O% Z6 i9 B( r& e
佢著黑絲會唔會係佢無剃腳毛呢?

回復 7# 的帖子

有關人士是行為不檢嗎?
4 K) ~3 B3 C2 M' f# l- [7 vgrilboy 好像另有所指...

我打灣岸...........

o........佢打機冇問題!
9 c' q0 V6 F) Z8 r0 t. {; e佢冇犯法不過怕佢衝入女廁就大檸樂啦!
york

真係有吔的人...

著黑絲熱褲無問題喔, ^2 e: Y9 y# A# d8 a
如果係驚佢走入女廁
3 c+ Q) R8 _1 y/ r佢入得去就預左架啦# F2 ]8 F2 i! @6 \! q( {
咁又要小心D咩呢
% s" D+ T/ t" s; \+ h# Y係咪叫大家CD入女廁時要小心D呢?
; j( u% e0 z- @: {$ J4 w8 ?如果真係要CD出街,我一定唔會入女廁
: q. i" Y& z6 y7 q3 ]搵個殘廁用咪得囉4 E. `) k: Y! g/ h
甚至如非必要都唔會去廁所

真係寫個''服''字比佢呀-0-

有相睇下就好啦~~~

基本上穿女裝出街冇問題 , 正常的行街 , 買野 , 食野 !只要你冇做出影響他人or 猥褻 行為 , 問題在哪 ?) J, i4 {* F" v0 B# r, M& i; c

* h4 q5 J2 B- z; s; E# f7 j, ^[ 本帖最後由 BETTY 於 2009-5-21 01:05 編輯 ]

最近訪問的版塊