嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地有無試過丫....

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表     v' ?) K$ @9 F" d) z. I/ Y
: l, p, |2 K+ a( |
一星期先兩三次叫多?' A# b: o. @3 E
都未夠我一日既份量
1 m5 y0 f5 V* j2 e5 y似乎心儀姐姐一日唔只兩三次喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表   6 |7 _0 o. R* a! W; ^

5 [" s! h$ E5 {+ \2 X1 t一星期先兩三次叫多?
& P$ F3 e2 r" R6 {6 x都未夠我一日既份量
, j- r$ X/ j/ B* K! o; @
8 D& U  u* r4 v. Z8 [* {; S. U
你講笑咋?

毛多毛少,每個人體質不同,我腳毛很多,但手毛可說沒有,我也從不管它,
, p4 @+ h: d3 e鬍子一向長的很慢,0 z' J' t: F$ Z2 g! ?* n
不過我發現真的只要某天有XX,隔天鬍子就會比平時長的快.
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   - h# ~/ ^' o6 u- ]* \% j

3 [$ h! O& k% d: n' u- C& e( K: N3 v( b! P
你講笑咋?
  B7 x4 K& h  b9 r/ |
我似講笑咩

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:59 PM 發表   
3 _7 A2 M. o. a$ C" O' I8 Q
3 @: z% x0 t6 E/ H1 ~5 k我似講笑咩
果然有心有力
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-10 23:03 發表   " ]" `& W5 n% r8 P' Q9 r' w7 C
果然有心有力
. \: Q! R9 @6 u  C( q6 F
蛋蛋既生產力奇高, j( b. L% M- e: F. x% U: \
唔打谷住好辛苦的

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   ( z; I" s) s; m; h2 C# J/ [

) u; T. F. D& o* W+ Y4 V$ `* t蛋蛋既生產力奇高  Q/ }2 }- q' j" D7 _9 ^4 s3 j: E. ~
唔打谷住好辛苦的
5 |9 |/ c: V3 l0 N! o8 V: g) |$ v  n" v
小心到真正需要用時唔夠用

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 23:51 發表   7 ]8 q8 E0 s; E$ _7 I  v8 m4 W

8 `3 o2 R% Q4 l7 l: S
( K' O, P( C- L: j, d小心到真正需要用時唔夠用
4 l/ a# h# E! `( T呢d野唔會用盡架喎
* E. Y+ J/ {# g醫生話打飛機可以保持青春

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   
3 f, L) s( B* |9 q2 x# T4 Z  w  B$ b# W  P2 B% R$ v5 a
呢d野唔會用盡架喎
+ A  `5 ]$ h0 ~/ e3 O( `1 f, t5 B/ ^醫生話打飛機可以保持青春
$ e1 M: c. A  Q% g咩醫生先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 11:56 PM 發表   , n) N- n& \1 ?- _# z! ?
2 C7 {# h$ @( B# K6 A4 R
呢d野唔會用盡架喎
% Z" p/ `  C& X) Z$ j醫生話打飛機可以保持青春
真架
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   
6 o3 k0 B. i2 q! Z+ g! m2 M4 P$ j- x3 |+ [8 r6 z
呢d野唔會用盡架喎 $ W% x1 P  W4 i' ~( ]* R
醫生話打飛機可以保持青春
7 y5 K6 N7 g; U) }
呢個醫生講得誇張咗D WOR

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   9 i: j* K4 h5 g; _. u. i

3 F/ K  @+ `; Z1 h& L$ l: G  e& S9 g. V4 U; y! p+ u7 P
你講笑咋?
0 N' O0 C* W9 |0 s% d
如果佢肯忍耐d,真係可能會出多d嫁,0 n) P2 n- s% s+ n
不過,個人身體既雌體素及雄體素比例唔同,而且身體分佈比例亦都有唔同,有d鬚出多d,有d毛出多d,有d好似我咁2樣都有,而家我禁欲左2個月,毛既生長慢左好多,有次我仲剃哂d毛,而家都生好慢,大約比例係 3日:半個月 ,有點係真既,青年打xx次數平均確會青春d,因為自慰係開心既事亦係天生有既行為(當然亦有d唔係咁大興趣),由於自慰到高潮會加快新陳代謝關係,男性既睪丸或者女性體內黃體素會分泌刺激荷爾蒙比例分量,身體既特徵就更加明顯," G8 E; }1 ^" F" v+ a' S& Y

9 Y0 Z7 V1 S) H$ J* l6 n題外話:今日參考過變性人既變性有關程序,基於上述因素,變性人必須長期服用女性荷爾蒙藥物,否則會產生內分泌失調問題6 y# v2 [- \( K! g; |5 r; t
9 H# Q( v, q5 l( c% w8 k1 U# t
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

回復 5# 08miki08 的帖子

umum....唔係既....

回復 8# ahbee9603 的帖子

竟然可以拔得哂.....

回復 13# wolford 的帖子

又係WO....1 f. H, c1 K$ `# v. P  H
不過我覺得我會認唔住丫

no wo 無關係ga.......................................

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   ) O; Z  t& k; M3 r0 A" z  _
+ i8 v% k' X& f8 h
蛋蛋既生產力奇高
) y: \2 k3 [8 y( s8 E唔打谷住好辛苦的
  d7 m4 M9 @) b" U+ O
. A$ c) V" R) m/ B
可能會谷X上腦......

最近訪問的版塊