嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
5 ^: c/ N, u2 d4 z6 z; P各位可留意下有沒有舊制服流出
9 G7 T: W5 b! A" |8 w本人勁鍾意佢地套舊制服
9 o; {1 q% n" X/ k, o* G大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
$ M" I% p( |3 O( Y+ I4 s; a' i7 Q) R; H
同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   + h/ @, j( r* y! p4 Y% O0 M
今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
/ N  {, y3 E# X- [# F. W各位可留意下有沒有舊制服流出
6 A% E' ]: O8 L本人勁鍾意佢地套舊制服
5 R6 @- Q% x+ `3 Y' |大家見到有既可以上黎交流下
4 r& Q5 D5 a2 M1 ?; E
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺
# @( e5 \% C- B: V: {: ]講航至少有3套
0 E/ `) C( O& g% r% M+ E% ^& n土也勤一套 條裙有區輝
* `7 b6 w) x8 K- `空女且分兩類  成務員同成務長
1 \+ A" \: P( k一個紅領巾一個淺紫0 u$ q' A/ J4 g$ A/ k
裙色都唔同
: a; X4 m7 f0 T
  q  b! a6 T: p8 |+ K; W(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)( H' J0 c) ?; k. |/ J" A; T% O

" Z8 G% ]+ d- D9 R' f1 N' t1 T8 J[ 本帖最後由 cdelli629 於 2015-10-29 22:01 編輯 ]

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   
( n+ m* t  K, m9 l( p2 F+ u0 X3 b3 o) |9 |& {* u* k* d2 \
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
! u& W- f7 s  I! N3 ?) G
# Z6 j1 `+ r9 ^, k, y
以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合$ Q% i3 G  B5 P* D

: L$ p9 s8 m* m* o% Y$ H以我所知 每位飛女唔只一套制服
" H# `: W; Y0 j: M的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。
4 ?0 \4 E  A! {4 ~% A/ a一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。
9 q: j+ y! A& n: ^' ^. q  w" V( X( T7 c5 n6 b2 J5 T
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報
* n* W' k* z* t0 h5 h因為怕被人假裝現職飛女: q& ?  o+ U8 Y) W
但係既然舊個套都唔可以再著。。。
! v  M) x  |( Q! V; @咁就有機會。。。
% Z: w5 Y3 C8 m正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高
0 a- P7 H6 {8 y只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
: G0 `, l  \- @" E8 X! i8 j換應該有新聞但唔覺
+ x+ i8 {$ b# W0 `: ]4 Z3 D3 s講航至少有3套- [! d# J% P$ F- |. a
土也勤一套 條裙有區輝
; y' W* x# V, g  S空女且分兩類  成務員同成務長/ B9 f* u  {8 W
一個紅領巾一個淺紫+ @6 G( ?9 ^' n3 m
裙色都唔同
( \# @- O0 `  \  c
6 J- K9 |5 Q  p- ^, [  V  I/ z換左啦 姊妹
9 d: `0 @  I0 [, ?1 p我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   4 D$ t& V. Z3 d5 h
請問有冇新舊制服圖片?
5 s! D5 p) g+ l0 d" F/ u. j- p) g6 M) p2 R- v; g
同香港航空一樣?
3 k# `" F% k1 Y$ y! {3 [
" f2 c% Z  r( a" F2 }舊既成套紫色. A1 f8 ^" F$ h1 Z$ _
新既成套銀色 不過好樣衰
3 ]; |$ |6 C3 c我想要舊個套好耐架啦
6 @( O* V' O- w. H/ V! l1 t3 e9 ]6 i4 ]7 u
相可以自己上網search 我唔識貼圖

7 _' R. ?( z" n呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
* g3 X& u" v0 J! I換應該有新聞但唔覺; `5 J9 E4 M* B& U  }
講航至少有3套
6 u- H* V( G0 I" J/ O. n  Q4 m土也勤一套 條裙有區輝
. j  }  B( F' Y空女且分兩類  成務員同成務長
  W; |; k: |3 v1 F8 B0 S9 u! q一個紅領巾一個淺紫) X' H1 f" e7 V* E0 m0 f
裙色都唔同
% ?. |" t3 J0 D9 l8 l空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   5 w# W( O: b  N7 \( X
3 F7 s' |5 ~, F9 B) o) w
呢套係新版?
/ `. M4 g- Z9 B6 f6 ^* u  n2 B
1 w! P7 p8 f( ]: M
係呀 我覺得好核突
  R7 r9 s9 V7 m* r2 S都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
5 w, e3 \0 i3 @6 s3 X3 ]
. w( N- O: `0 W4 A; t; {( I7 x% l; a/ J: y
換左啦 姊妹, W+ e9 P& G( [% ~8 s7 ^7 r5 C4 L
我做航空業架
: u5 w8 L. j7 tsorry.剛剛係佢地面書見到
, }0 n& B% {' x; c0 B真係新不如舊1 p# k# |, n$ I' t
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   2 c4 I4 j3 N3 C' @! O
: b' {; P$ O7 Q. @2 w5 Z' T9 x
空姐係三個grade
8 L2 ^8 _' U7 H/ ^; R" j% g+ [感謝指正
7 d" O$ k1 f* [+ {& v) f* N4 L& Z9 z無深入了解
! T: j0 L( e) u! {5 x只係搭過知有三套
! C: e  g% F' T5 E: S( M
& ?& i# ?7 F& V$ G
! [) y7 m& E! B% S. I另是塊暈,不是講航! j& F4 A6 f2 k- K/ V) `
7 l  p. d1 B8 d

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   $ K2 T8 l) x) v
8 C; H' b5 c3 ?. u+ G2 F2 t
/ `- l* B2 p9 i/ H+ w8 d6 _1 V% r+ [) i
係呀 我覺得好核突- z4 T# K4 x- j" Z" E# k8 `
都係舊個套正
0 q0 V  E. ]8 `, Z+ ~令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
6 t& G. Z. x- B$ W0 {
& G1 I) q; q" q7 O
6 f; U) D& [) d  P舊既成套紫色. g' N" `9 f4 F6 p/ C* i. O& L
新既成套銀色 不過好樣衰
3 A2 v- P7 n/ e0 i我想要舊個套好耐架啦
$ ~. Q8 @8 E% l0 @. g2 m- v/ i) x8 d7 l) J: M0 t4 r. r3 j
相可以自己上網search 我唔識貼圖
! Z5 `- G2 ^5 T/ Q; N8 B& ]" Q
1 s! N* O! I7 k  S6 Zif the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ?
' Q  d5 H6 c6 F" J: l
5 }$ \9 F% C9 s, m* B& e5 y0 O  TAsk for another one $ J" a1 T' h2 P+ H  e/ z+ Q4 w. f

; J) e6 B. |2 `- n/ B2 }7 e  Aplease give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......