嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

[意見收集|回貼加分]大家想要點既購物服務呢?

我想知道大家想要點既購物服務呢
+ I. n/ v9 P, R想收集多d意見∼
  M. w& a! \1 A4 U3 T如果回應有點數可以加喔∼
/ e* E& @4 a3 L4 I7 S4 t. d6 z( X不過不要灌水∼否則 2 a* N+ M; {: T0 n6 E/ T
& V1 d2 W4 Q6 I4 Q3 ~% E
因為有時候我賣二手鞋,就一堆人搶住要 ' i2 {& b6 ]3 x' a
但到我搞團購時,售價都係貴dd但係一手鞋,就無人問津 : ~' H5 J9 `: ?  {3 X2 h
想知原因,等心儀可以幫到更多有需要既人 0 j. y) A3 B3 J) @* R
唔通大家鐘意原味系列
1 t3 Y$ @; C4 w' G: B, _" L! R4 U咁等心儀拎d底底襪襪呢d用過既貼身用品出黎賣下先/ d  w! X  q2 n$ |1 Y
或者大家有咩難搵既野想要,都可以提供意見,謝謝
+ C$ z9 D- Z1 `5 m7 J) E; d  k- X+ l, [8 t5 u
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-14 12:21 發表   
8 i3 ~0 X6 g- k8 s% R其實我覺得有好多姊妹?問題唔在於買野方面,最大問題係d野唔知放邊或無位放!
8 M" K" Z3 D: ]" @0 [" I& n
放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決
- W: Q0 c% s0 L7 Q5 U) R但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件
8 m) F$ k0 `+ N另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d; P  q: a# M; [
我都賣得幾好) l# [! m3 d0 B. k
我咪就係係呢一方面去幫大家囉~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-14 12:28 發表   ! S) l9 E* \! K% r9 y4 Z$ Y
1 Z  _9 y% D! S( U
放邊就一定係大問題啦∼呢d人地幫唔到要自己去解決
# l5 e4 W' W8 P3 H但係亦都有好多人唔敢直接出去買野,又或者屋企方便收件
& c. K0 H, Q5 u; |另外仲有d一比較難搵既東西如唔洗耳洞既耳環果d
8 \. S/ Z; G) {, h) J我都賣得幾好
- I6 O. f5 R/ G1 w: D我咪就係係呢一方面去幫大家囉~
  y$ V6 |# p/ Q/ v6 w) U5 P咁又係嘅!我初初都係唔敢去買野,都係上網買多!

我前排都賣咗兩對鞋, 我只著過一陣咋.
" ?) W% Y) v1 e7 s3 M+ R' g3 q4 I, E' d/ s: o+ T
我估 size 方面, 要描述得好清楚, 7 |- y3 L: `4 F7 G
真係好多姐妹唔知女裝鞋 fitting, 同自己日常著嘅好唔同, 以為男女一樣.( {' r& G1 s0 S
亦因此好多姐妹唔會買鞋, 或者自己已經搞掂3 E* [3 [  O7 a4 [
( H6 p. B" H; Q: f6 t
款方面, 真係好多人鍾意啲簡單經典嘅款, 3吋高幼踭, 淨色, 密頭尖頭, 修得隻腳靚, 會好多人要.
0 V! J9 Z/ ~0 X/ `8 w花巧, 厚底, 超高踭, 原來唔多人受.
6 i0 j2 y0 w/ M0 e2 ?7 A8 J# g0 E. T+ ?
出去買鞋, 一試十幾廿對, 真係佔咗CD好大部份樂趣,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.  Y! [' H: q' m% `1 s
所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買

我覺得應該加入幫人買
, B6 J3 u+ n. h3 k

可否同我買呢個
. `0 X& V. e3 K; s9 a; T. [http://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855! R; a  E1 j* M
或者; ~5 X& y; C2 ?" u* W7 _" b
http://item.taobao.com/item.htm?id=39501870096 ^/ f: m/ J, n+ c  l1 l
要白色, thx
; g8 k8 e6 J6 t7 ~7 Y* a! \# p+ y! Q9 v8 O" J) a9 b) v- Y) d

引用:
原帖由 bb_siu 於 2010-4-16 10:09 AM 發表   
2 T' h5 J2 [0 U, a其實網上好多野都有,只不過係我自己怕遮.
# S" K" l8 h. h  F8 e0 d所以我只夠膽同CD面交.亦都做成買野困難
# s2 i# P9 f8 y0 P, ^$ }唔怕啦~( T( |/ w, {, e4 E* Q+ B- R. c
買完咪一齊返屋企cd lor~ 9 p% s0 ~% R7 L( D7 g- y. C
得閒一齊玩

引用:
原帖由 davidh 於 2010-4-19 17:46 發表   : C6 e9 N1 E$ t5 s8 Y& @& Y
可否同我買呢個* ]$ X. u5 u! r5 ?: J4 L
http://item.taobao.com/item.htm?id=3195325855
3 |) L# m) O) Y7 w( e或者  W! T! g6 J  x2 ~. Z
http://item.taobao.com/item.htm?id=3950187009
0 n8 i+ ~8 F2 j) X  \: S: M  b要白色, thx
% y+ t. \7 Z5 E6 \% |& V$ b$ |
已回PM

請復pm   

心儀有無馬甲可以訂呀?

引用:
原帖由 henryblacklady 於 2010-5-15 18:23 發表   . x9 _8 o4 Q8 b, b! n3 G( j. a
心儀有無馬甲可以訂呀?
! v1 ?9 n8 e( ]! q- ?" E有既歌德式果D# c# r# ^  ]! |( a6 g
不過價錢唔平3 d' Q4 x5 k. _. v
要成接近$300一件
: K# N, i+ s4 m1 T不過好靚就真