嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

俾屋企人發現??

俾屋企人發現??

如果你地俾屋企人發現個D野??你地會點做@@?3 ~9 ^4 K/ s) q0 Z. m3 @
同埋你地多數收埋係邊?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
未發現
3 j# {2 \6 Y0 U2 @; d唔知會點做3 Y' ^$ Q4 m: U8 R: s0 f2 }

# A$ T2 v9 h. U& A$ k我就收埋o係有鎖o既櫃的
! @! s6 R( W* G所以唔驚俾人發現

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-2 21:53 發表 , P0 e, B; d- D+ z: c. y# a
未發現+ J7 p! v) [$ K4 b- T
唔知會點做
2 e" \/ w) \) G8 h3 Z4 v
$ R& F* r1 Q/ G# @; Q我就收埋o係有鎖o既櫃的) {2 C8 j7 G2 l3 I
所以唔驚俾人發現
7 v! Y% k' y1 ]# u* [4 w; |& e9 ]5 Y" G/ |9 q
我都有鎖鎖住,不過最近俾呀媽發現左!!

引用:
原帖由 DenzeL 於 2-2-2008 21:59 發表 ) ]* {: Y6 P8 c! Q

! h4 [! U2 A  F/ Q0 Z, A$ F) C9 M
6 G! h! \" Y7 h" a( u9 G
鎖住都會俾人發現 咁跟住呢 我都係鎖响柜入面,暫時未有人發現

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表 ' [+ ~5 E: L1 ]5 Q6 d
8 d! ?3 n. |$ y& i, ~& \+ w! g7 w
  f: s+ e. \% H) o! S) U, C
* a8 F( }& B' b! X8 x- V; d俾人發現左!?
. c6 O! l2 ^$ N1 H' Z咁e+點呀?

廁所假天花上面......

引用:
原帖由 silly1234 於 2008-2-3 02:06 發表 ) W$ d- T! M- p3 o, X( J: c- v
廁所假天花上面......
" n2 U; h$ R4 ?7 G- ~: R" q! a
最危險既地方最安全!?$ E! w/ X3 f. Y  v0 L
' j' v& T( r$ d7 Q+ H
不過...
+ q5 ~* O8 K  g廁所咁潮濕...小心發"毛"

乜0甘大劑? @@ 家陣點攪?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-2-2 21:59 發表
) |1 @, F6 L" J5 e
; t# B0 P3 m4 z: p3 _. w' U+ `% p. C8 y2 |
6 G' ]8 p9 ]7 K0 f8 z1 G
1 H, T6 [- W0 g+ v+ M$ U8 e
唔係瓜
' @9 k# ?' t4 w) G# c( r' B& x你開完唔記得鎖返嗎?

我只能和媽說=.=# F: t3 y; ]  C5 y) A; c7 k
同學叫我幫佢keep住@@
8 A; w( ^& V. g9 N+ n9 R/ B- X0 x算係無事~~不過我真係要加多幾把鎖= =9 W# E/ @) E! Z! I6 \* e
收得再入D~~

回復 10# 的帖子

你有幾多野?
% i4 o: F$ g8 ^你阿媽唔會懷疑咩?

引用:
原帖由 awd 於 2008-2-3 02:24 發表
) b/ j$ G; F0 ~9 }. C6 g) I4 w4 G% Y, k2 \2 \2 H
最危險既地方最安全!?
5 f+ o7 H# b" c! ^4 }7 x% h
% M; N; Q& f2 a  a7 }4 b$ O不過...
; |: [0 R6 R- O2 y' Q/ j4 W9 J廁所咁潮濕...小心發"毛"
; r5 b2 n4 O. v& A
最多都係得幾對絲襪姐,因為我只係鐘意鐘絲襪姐,對裙(睇女著就ok),女裝底褲,高跟鞋冇興趣.2 k5 y+ o  L7 c; O! t
我踢波o既,男裝底褲都好快打柴,女裝恐怕 4 R! I3 y8 C# x1 k4 e- b
我好憎尖頭鞋.因為d腳趾會變晒型好核突

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-3 13:26 發表
0 u; P  e0 ^% ]6 F. z你有幾多野?% r' D6 C2 F* b6 o
你阿媽唔會懷疑咩?
* v, ~+ i' T. ]4 A3 N1 s; t6 {4 W- D8 E, p7 [
目前得一件校服@@6 B4 X( x, T$ }7 E. R6 _+ i
呀媽應該唔會懷疑既~

o........咁慘啊!/ P5 V% ]4 ?" n, \$ s
我放左d袋到啊!如果佢想搵我個
" Y6 Q' t! U. a3 x" I0 @舊袋d野就慘啦!不過我屋企人
& w2 l! C/ v( r2 N1 d8 B唔多搵我d袋d野!/ |$ E- f4 S+ F) a) y4 B7 s8 J+ a
除左我屋企人唔見野就大件事d1 t# d1 q: Q: e6 R
會可能周圍搵!

我都係著阿媽d絲襪~
& h0 w: M- q' ]著完擺番入去一d事都無
, c! z! {8 z( m. K- `) W哈哈~

我就擺o係衣櫃度,不過我好驚我阿媽搵到

我前年都試過俾亞媽發現我全部絲襪同cd 野, 雖然佢好震驚(佢只係震驚在我有咁多絲襪), 但我都嬲左佢大半年(因為隨便摷我d 野, 仲要連續幾次, 每次摷亂晒), 其間一句野都無同佢講過, 之後佢都無隨便摷我d 野啦, 就算摷到都唔出聲, 依家我d 衫都係就咁放係衣櫃無鎖
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

其實家人係好應該留 d 私隱好 =.=, 摷人野真係唔好

解決了= ='解事完左啦= =
, X9 A6 ~% u9 h3 `4 j發誓下次唔會再發生尼種事

我好耐之前都俾阿媽抄到過= ="  T1 P2 L; g8 n9 B: J" g, J
我自己都o左咀
% v  r3 e# }8 r$ W, G$ N5 Q: h咁都俾佢無啦啦見到

最近訪問的版塊