嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機
3 ~) n8 P5 R7 n0 x' w) {即刻就拎左出黎
3 K2 r1 M. d+ `  O/ r. e5 H呢個brand之前未見過
7 j4 [% y; C3 L6 T8 y- z叫sixty eight
: t8 r* j1 f. N2 w& T2 H- s/ k: v個款都幾好
# [( w! t  v% F9 s# H( T
1 H: ~8 ]+ Q) I+ a" x; h5 g: r6 P( o5 \0 u+ H
睇開我post都知我有兩個妹
  i- x0 K8 h" L( Z" h2 Y( y大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖! s! t* {7 g: I4 A+ d
估中加相
6 ?# p' d3 \- p% }2 c8 Y3 m# T! d  t

9 r3 Z# G% I$ cps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)
; t/ [$ h1 [) D4 `* a; c: U唔知大家有無興趣﹖2 ~' }, g+ D7 J! R
要睇就要多d留言喇~~~7 R2 Z+ Y% i8 a( O

) u, K8 {, c/ {5 e$ n7 }3 S* @+ S, Z[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-12 14:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹1 a( o* [1 z- @9 w4 Q$ W2 y. w
另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持4 _) g9 |0 h% U- b/ m+ r
後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架
5 y# I! B; S, D6 B仲有好鍾意個bra無得除bra帶
0 ~* Q1 F0 @2 {% s0 r睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
, P1 e! z$ Q* j* R$ R" b: W1 k) c8 [' K6 M! I( I

你個妹個胸都幾大% W5 u# C$ Q) r- y( E7 g6 X2 _
4 Q/ J, f+ u8 i, v% V# ]+ H7 h
快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   8 \$ }; W* N. a$ h% S
我估係大妹
, O3 _. Z  T$ I/ H! e( S另外我都想睇半截個d
  B6 }9 |& \$ y  I5 \) }. L' @6 |, D0 G0 q- P
5 s) z# ]/ U; ]$ o! }8 a! K" _) Y
點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   
6 m% e" l; N7 P2 [9 ?$ a) Q$ I好靚呀, 連裡面都有花花架 ! V0 W+ j4 L0 M" P1 K
仲有好鍾意個bra無得除bra帶
1 k( V: m4 O* v4 [睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
+ u( o- |. b: j$ ]* ^* y+ P0 ^; H, I3 X* k% k" e' P+ v
1 J' f. u2 O/ }* Y: q$ w
鍾意個bra無得除bra帶??

: f, {% R4 v5 \8 ?7 ]5 }2 x等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra' f1 e0 M: O, C1 y# |  x- o

# F3 \; O' u& b我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   . X3 `. D/ [. i) ?7 z1 h/ H

3 n+ I" O% Q* K8 }7 L等你好耐啦
& A/ u- p) e: l; v! ~" x* v0 o8 ~0 z

. N( [0 z( i9 D$ N8 h多謝你一直支持呀~~~~7 o2 v1 Y) `6 H8 b
今次呢set有咩意見﹖
: s5 ?4 q. m# L3 @1 n# U- V2 t  C. [' S

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   
6 [9 m5 x" B7 C+ s( J% ]She didn't know?! Have you tried them on?
) F$ X) A4 @+ ~9 ~) O
: u! z: N; |9 v& L& P/ r

6 j& Q! \2 s6 s, j, k% D+ _無try
% l: U1 q6 W" W. K不過拎左上手玩左一陣

最近訪問的版塊