嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,* z, ]+ t7 _9 _3 s  b
在youtube上有不少的介紹跟試穿,( Y7 m8 P' N) `" d
一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,# Y  f3 W/ c, w( g1 H! V
買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,# C8 D4 K) R  D6 y9 M
也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,7 ~( i* m& t( P3 L2 L8 m$ T
之後有什麼新的感想再上來說說…
& S) _3 ~5 J% t' L4 a, O& p/ y7 t: d
. N9 S7 s+ d1 L) U* i; R$ s8 M6 X" L

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品
! B5 e8 i( V2 Y' H* e+ F/ K期待妹妹穿上

是 T 檔的?
& m# [5 s7 W( p4 c! ~9 S: J3 t# j, t8 b; X7 K9 S& Q
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   + Y/ |/ k4 p, F% T% C
是 T 檔的?
1 N) G2 W  O7 y' X" c1 G2 h1 c" g- _$ g5 k+ v) p
(o^^o)
$ a9 ]+ [& r# ^- L9 U! o& e是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   5 Y3 }! \3 ]) R
我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
0 A9 J' R$ Q" ?8 r5 T  T: b+ f世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,* q" p+ r6 p9 A- m2 `! j& U: D
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,: X1 ^* B  ^7 C( x) P+ H
這種光澤真的很漂亮,; w3 Y8 M) [4 @& x% K
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,, H, b# L) E5 n9 u
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,; Q8 @6 i5 j$ }; b/ q0 i
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
4 ]  g9 Z* G) E; M- b% O# Y日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,
2 Q" b& O# @$ w. [2 \! z8 I/ J. l謝謝。4 ^+ q/ s9 h5 j/ m
! W5 Q& z. a3 y
9 h' S+ D" @/ `' N% \

$ M- a# f! T# ~( O, v4 `
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   
6 h2 @% c. `/ q7 D) y% \
8 f& o" X5 ]/ Q# x- F* j* Z: l世界各地的價格都不同,人民幣約250元
% `/ O( X) V+ b3 Z6 |. L4 Y; Q0 P0 I0 g! h  D% }* M) C' l* j" v- A9 }; T
這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   
: w) Q: {4 T9 I今天在室內穿了一天,
( X$ t& O  n2 }1 g4 w& m1 O在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,& y3 I' V5 [7 e$ m5 o4 O
這種光澤真的很漂亮,# N" |1 L+ b0 ]+ K2 }, [) L
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,9 K( P+ p$ K: i9 }* s% p
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,, Z9 ?# {  p8 v" X3 u8 v( R. Y' R
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
( U4 a2 \) _3 R日後還會再買Wolford其他 ...
" n6 f& T  n: F, S" x
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!# @  q; a' I+ \: F# d8 f
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   2 I2 M  _( Y# v) \
' M" v7 F/ z, I6 Q) Q) {
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!& w- E8 \4 Q' u! Q0 d: [4 \6 k* [! J
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
3 h; w+ I6 o' N( k3 N+ V, T
的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過/ Y& f, s$ n1 W8 p

0 N: \2 l& |+ V" Q, s2 T[ 本帖最後由 noel 於 2020-6-22 01:23 編輯 ]
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   ' i& \: s' B1 o) i
1 r! S( Y6 _+ g
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
  O% p6 E# E, b; N/ l6 V我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
# J7 v5 I, F$ `2 M7 x

0 ~( D/ J. d* [! q; t9 s老婆唔摸你大脾嘅

so shining.
" R; g4 n# D& _/ h% i7 w; w

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃
4 _2 q1 _* [) Z8 T' C: U
9 V/ q, u1 a6 W  N" n- T& s0 `1 V  R3 d同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子! e6 w7 z' t3 i, [7 k. {
5 l% v# J& ^! O% ~+ I8 n- a$ P' T
你意思係街頭定屋企?" b$ ]% v8 n& C  j

, W- i7 K% k" \- \) Y( z6 u5 g[ 本帖最後由 wky 於 2020-6-22 13:30 編輯 ]